Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
در مورد سریال TLOU در تاپیک خودش بگم احتمال هد شات شدنم بسیار بالاست پس مجبورا باید جزو انپاپیولار قرار بدم
کلا هر چیزی وقتی ترند بشه و یک جو تبلیفاتی دورش شکل میگیره فرقی هم نداره سریال باشه فیلم باشه البوم موسیقی باشه یا گیم باشه هیجانات جای منطق رو میگیره
کماکان معتقدم روایت و داستان و شخصیت پردازی یک گیم باید در همونجا بمونه و تجربه فیلم یا سریال به هیچ وجه نزدیک اون موفقیت هایی که گیم با استاندارد های صنعت خودش گرفته نخواهد بود
کافیه اسم سریال و شخصیت ها رو تو ذهنتون عوض کنید و از جو نوستالوژی و خاطرات گیم خارج بشید و اونوقت ایرادات سریال به چشم تون میاد
یک مسئله ای دیگه هم من هنوز نفهمیدم مخاطب هدف این سریال کی هستن.
مثلا فلان سکانس ها رو عین بازی ساختن واو عالی بود ! فلان قسمت رو تغییر دادن و از بازی مثلا درام تر شده پس عالی بود ! یا دلیل اوردن از مفروضات گیم برای توجیح بعضی موارد سریال !

اصولا سریال رو باید به خاطر این 300 دقیقه ای که تا الان پخش شده نقد کرد با توجه به بقیه سریال های hbo یک سریال متوسط به بالاست.

حتما یادتونه از اواخر 2019، اخبار یک همه گیری خطرناک تو چین و قرنطینه و این حرفا، کم کم میومد و مدام لا به لای خبر ها دیده میشد، مثلا قشنگ یادمه اخبارشو از بی بی سی و غیره میدیدم و تو سایت ها میخوندم، و البته خیلی جدی نمیگرفتم، یعنی واقعا فکرشو نمیکردم اتفاق عجیب غریبی بیفته در حد همه گیری جهانی و...

همچنین یادمه یکی دو ماه بعد از این، که دیگه جهانی شد و وارد فاز اولیه "استیصال و حیرت" شده بودیم، همش فکر میکردم که "همین 1 2 ماه پیش اخبارشو جدی نمیگرفتم، حالا ببین چقدر جدی شده"

حالا هم این اخبار "شی ناشناس پرنده" که از قضا دوباره ریشه در "چین" داره (با توجه به شناسایی پرنده های بر فراز الاسکا و..) دوباره حالتی شبیه اوایل کرونا پیش اورده :-" یعنی از طرفی همش به خودم میگم "بابا همش پروژه های جاسوسی بین دولت هاست و اتفاق خاصی نیست" و از طرف دیگه همش یادم میاد که اوایل کرونا هم با خوش خیالی جدی نمیگرفتم، تا یکی دو ماه بعد که فاجعه قشنگ روشن شد و بلاهایی که سر میلیون ها نفر اومد....

الانم حقیقتا فقط همینو کم داریم که مثلا فضایی ها (:-") از طریق چینی ها، قصد تصرف زمین رو داشته باشند و ماهایی که هنوز جدی نمیگیریم (مثل اوایل کرونا) :-" یاد داستان سری بازی رسیستنس میفته ادم که کمیرا ها از طریق روسیه دنیا رو به تسخیر دراوردن :-"

خلاصه که به امید خدا گربه است :-" :D

*هرچند یک جنگ احتمالی بین امریکا-چین، کمتر از هجوم بیگانگان به زمین، خسارت نداره :-"
خب فک کنم از ظهور انواع و اقسام امام های زمان نا امید شدیم راه حل و ایده بعدی که به ذهن ها رسیده فضایی ها هست...!

یک محاسبه ای انجام داده بودن و احتمال داده بودن میلیاردها سیاره شبیه زمین فقط در کهکشان راه شیری باشد حالا در نظر بگیرید ما میلیارد ها کهکشان داریم با این تخمین به احتمال بسیار نزدیک به 100 درصد موجودات زنده ای در فضا وجود خواهند داشت و این قضیه حتمی هست حالا بحث سر اینکه کی قراره ما اونها ببینیم و کی قراره اونها ما ببینند؟ که این بستگی به تلاش دو طرف داره با علمی که ما الان داریم احتمال رسیدن ما به اونها غیر ممکنه مگر اینکه علم بیشتر از این پیشرفت کنه و تنها امید ما این هست اونها از ما علم بیشتری داشته باشند اونها مارو پیدا کنند

همه‌ی واکنش‌ها به تلوپ و محصولات جنبی اون overreact ـه. اعم از علاقه محض و نفرت بی‌انتها.
عین همین حالت رو در مقیاس کوچکتر Nier Automata هم داره. البته تقریبا Hater‌ نداره اما هوادارانش به هر چیزی که در اون هست و ازش میاد بیرون واکنش‌های به شدت شیدایی نشون میدن.
توی مانگاها هم Jojo و Kingdom همین حالت رو دارن. One Piece هم این جوری بود اما طرفدارها و متنفرهای نسل اولش به خاطر کهولت سن فوت کردن و الان خیلی کمتر شده

یک محاسبه ای انجام داده بودن و احتمال داده بودن میلیاردها سیاره شبیه زمین فقط در کهکشان راه شیری باشد حالا در نظر بگیرید ما میلیارد ها کهکشان داریم با این تخمین به احتمال بسیار نزدیک به 100 درصد موجودات زنده ای در فضا وجود خواهند داشت و این قضیه حتمی هست حالا بحث سر اینکه کی قراره ما اونها ببینیم و کی قراره اونها ما ببینند؟ که این بستگی به تلاش دو طرف داره با علمی که ما الان داریم احتمال رسیدن ما به اونها غیر ممکنه مگر اینکه علم بیشتر از این پیشرفت کنه و تنها امید ما این هست اونها از ما علم بیشتری داشته باشند اونها مارو پیدا کنند
رفیق به فرض اینکه نژادهای فضایی وجود دارند،احتمال اینکه ما رو نادیده بگیرند محتمل ترین حالت ممکن هست.پیشنهاد میکنم کتاب ملاقات با راما رو بخونید،در مورد همین قضیه هست.

اینکه این همه بحث در مورد TLOU هست چه وقتی که دوران بازیش بود و چه الان ک سریالش اومده یعنی تو هر دو زمینه موفق بوده و ترند شده
من سریالش رو به هیچ عنوان شاهکار نمیدونم ولی چه بخواین چه نخواین این بهترین نسخه ی اقتباس از بازی های ویدیویی هست
و امیدوارم عاملی بشه که بقیه کمپانی هم اگه خواستن اقتباسی داشته باشن سعی کنن بیشتر به بازی وفادار باشن
برخلاف بعضی دوستان که میگن ویدیو گیم باید تو دنیای خودش بمونه من فکر میکنم تعامل بین ویدیو گیم و سینما خیلی میتونه به هردو سمت کمک کنه و در نهایت ما به عنوان مصرف کننده لذتش رو ببریم

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه.شدم یک مرده متحرک.فقط به این امید زندم که وضعیت کشورم تغییر کنه...به شدت حالم خرابه
به هر طریقی سعی کن حالت خوب باشه و امیدوار و مقاوم ادامه بدی.در غیر این صورت میشیم همون موجودات سر در گریبان و بی حس و نا امید که ظالم میخواد.
ولی امثال تو که وضعیت مردم(به طور کلی دیگران) براشون مهم هست وشرافت و انسانیت و محبت در اونها زنده،قابل تحسین هستید.
متاسفانه نسل قبل طوری به پای خودش شلیک کرد که برای ما سرِ پا شدن واقعا مشکل شده.

داشتم همینطوری تو فروم گشت میزدم، خوردم ب یکی از پست های کاربر;

Silent fans

باهاش تا حالا حرف هم نزده بودم و نمیشناسمش ولی همیشه تو تاپیک های مختلف بود و مطمعنم یادتون هست با لحن خیلی ادبیش و عجیب غریبش، آدم حس میکرد مسافر زمانه...
در هر صورت، حتما برید پروفایلش و مونولوگ هایی ک با خودش داشته رو بخونید، قابل تعمل و زیباست...

داشتم همینطوری تو فروم گشت میزدم، خوردم ب یکی از پست های کاربر;

Silent fans

باهاش تا حالا حرف هم نزده بودم و نمیشناسمش ولی همیشه تو تاپیک های مختلف بود و مطمعنم یادتون هست با لحن خیلی ادبیش و عجیب غریبش، آدم حس میکرد مسافر زمانه...
در هر صورت، حتما برید پروفایلش و مونولوگ هایی ک با خودش داشته رو بخونید، قابل تعمل و زیباست...
من اتفاقا خیلی دنبالش بودم آدرس پارک نزدیک خونه ش رو بگیرم ولی خب نشد :-" :D

من اتفاقا خیلی دنبالش بودم آدرس پارک نزدیک خونه ش رو بگیرم ولی خب نشد :-" :D

Sad Hunter X GIF
gon-hx-h.gif

• Sad
Reactions: XsmokeX
نم از ظهور انواع و اقسام امام های زمان نا امید شدیم راه حل و ایده بعدی که به ذهن ها رسیده فضایی ها هست...!
شوخی بود :-" و البته امیدوارم شوخی باقی بمونه :-"

---

در مورد اخرین ما،

انصافا یادم نمیاد محتوایی جز اخرین ما و علاقه طرفداران بهش، تا این حد برای دیگران تو تاریخ بازیسنتر "غیر قابل هضم" بوده باشه، انصافا تو 10 سال اخیر، چند بار دیده شده که یک عده به "طرفداری" ملت از اخرین ما، گیر داده باشند؟ چند بار؟ 100 ها بار یا بیشتر؟

مثلا من ندیدم کسی حداقل تو این تاپیک، به بقیه گیر بده که "چرا از اخرین ما( بازی سریال) خوشتون نمیاد؟" ، خب طبیعیه که ملت تجربه/ جهان بینی /نظرات / سلایق گوناگون داشته باشند، طبیعیه که یک عده خوششون بیاد یک عده نیاد، یک عده عاشق بشند و یک عده هیتر، انصافا تو این بحث های اخیر، کسی پیدا میشه که گفته باشه: چرا خوشتون نمیاد؟ چرا هیتر هستید؟ چرا سریال رو سطح پایین میدونید؟ نه، حداقل تا جایی که من دیدم، کسی به بقیه گیر نداده که "چرا خوشتون نیومده یا امتیاز متوسط و پایین میدید"

مشکل زمانی به وجود میاد که، یک عده میخوان "ثابت" کنند که بقیه اشتباه فکر میکنند، میخوان نظر بقیه رو تغییر بدن، چه شوخی چه جدی، چه با منطق چه با منیپیولیشن، میخوان ثابت کنند که بقیه "بیش از حد" علاقه دارند، میخوان ثابت کنند که بقیه اور ری اکت برخورد میکنند، خب این چه معنی جز این داره که "من مرکز جهان هستم، من معیار تعیین میکنم، من میفهمم و بقیه نمیفهمند" ؟؟

انصافا چه معنی جز این داره؟

وگرنه شما خوشتون نیومده؟ به نظر شما اورریتد هست؟ به نظر شما طرفداران الکی طرفدار هستند؟ خیلی هم خوب، باور کنید خیلی هم خوب، خیلی هم قابل احترام، باور کنید کسی "اهمیت نمیده" که چرا شما دوست نداری، چرا مثل طرفدارها عاشق نیستید، خب یک بار این رو تکرار کنید، 2 بار، 3 بار، 10 بار،

اما قطعا اهمیت پیدا میکنه وقتی شما "همیشه" به دنبال اثبات نظر خودت و تغییر نظر بقیه باشی، اهمیت پیدا میکنه وقتی به ابراز مکرر نظر منفی خودت راضی نباشی، و سعی کنی اون وسطا بقیه رو مسخره، منیپیولیشن، قضاوت و و و... کنی تا نتیجه بگیری بقیه اشتباه میکنند و شما درست میگی،

وگرنه خوشتون نیومده؟ دمتونم گرم، منم از خیلی چیزا (در مورد رسانه مثلا، نه بحث های مرتبط با EA) خوشم نمیاد، اما یادم نمیاد خودمو به زحمت انداخته باشم تا ثابت کنم "من به درستی خوشم نمیاد، و بقیه به اشتباه خوششون میاد" ، اما اره، به اندازه موهای سرم در مورد بحث های جدی، مثل EA، مثل مسائل اجتماعی، با بقیه بحث و جدل کردم، پست های 20 30 متری دادم، به نظرم بدیهی هست که نباید شرایط این موضوعات جدی رو با محتوای رسانه ای، میکس کرد،

با ارزوی موفقیت برای همه مون...

*همونطور که عده ای معتقدند نمیشه سریال استودیویی رو با تولید در فضای باز و طبیعی، مقایسه کرد، به نظر من هم بعضی موضوعات رو نمیشه "خلاصه" پرداخت و پردازش کرد، و "جزئیات" ایجاب میکنه که بحث مفصل و 20 30 متری باشه، این نظر شخصی منه... چون علاقه وافری به پرداخت به جزئیات در مسائل مهم دارم، مثل EA مثل مسائل اجتماعی و روانی... البته در موارد عادی هم گاهی به جزئیات به صورت مفصل میپردازم، اما در مسائل جدی، دیگه به نظرم واجبه و سلیقه نیست...

ب عنوان ی فن سر سخت سونی میگم سریال تلو درسته ک بهترین اقتباس سینمایی هست ک از یک گیم گرفته شده ولی طبق تجربه ای ک توی زمینه فیلم و سریال دارم باید بگم واقعا ی سریال معمولی هست ک فن های سری خیلی باهاش حال میکنن ، یعنی اگه کلا بازی تلو نبود و این سریال ساخته میشد حداقل من یکی ک عمرا نگاهش نمیکردم ، خواهشا کسی ریج نکنه رو این نظر شخصی من :دی

ی نکته دیگه هم بگم ک من نه هموفوبیک هستم نه آنتی رنگین کمانی ولی واقعا برام عجیبه ملت یجوری از اپیزود سوم این سریال تعریف میکنن ک کسی ندونه فک میکنه چ شاهکاری بوده ، والا ی اپیزود رو سر ی عشق در پیتی حروم کردن، سر داستانی ک واقعا هییییییییچ نیازی نبود اینقد بهش پرداخته بشه ، حتی ب خودشون زحمت ندادن ک رو نحوه اشنایی فرنک و بیل کار کنن و مثلا بیل فرنک رو از دست کلیکرا یا ی گروه راهزن نجات بده و این ارتباط شکل بگیره ، صرفاً یارو رو از تو چاله در اورد برد حموم و ناهار خوردن رفتن تو تخت :دی والا سناریو های بریزرز ازین سناریو خیلی بهتر بود :دی

البته این چیزا دیگه عادی شده تو هالیوود و متاسفانه باید بهشون عادت کنیم ، ولی حداقل برای ما ایرانی ها ک از بچگی با صدا و سیما بزرگ شدیم و دیدیم زوری چپوندن ی سری مسایل تو مغز مخاطب اخرش جواب عکس میده ، مشخصه ک این حرکت هالیوود هم صد در صد توی چند سال اینده جواب عکس میده و باعث تنفر ملت از رنگین کمونیا و سیاه پوستا میشه همونجوری ک جمعیت عمده مردم ایران الان از دین تنفر دارن .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or