Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
به نظرم تنها وقتی نباید بحث رو ادامه داد، که تبدیل به کل کل میشه، یعنی مهم نیست چه مفهومی رد و بدل میشه، چه دغدغه ای وجود داره، کل کل یعنی مهم اینه که "من درست میگم و تو اشتباه"
آخه ببین یه وقتایی هم هست که آدم میدونه بحث به کجا ختم میشه. مثلا اگه یه فرد مذهبی و غیر مذهبی با هم در مورد وجود خدا بحث کنن، ساعت‌ها استدلال علمی و فلسفی خواهند آورد. ولی در نهایت، آخر آخرش، شرط میبندم همیشه اگه بحث به اندازه کافی ادامه داشته باشه به همین یه گزاره ختم میشه: «من وجود خدا رو شخصا حس کردم.» و طرفین یکیشون قبول داره‌تش و یکی دیگه قبول نداره. یا مثلا اگه بحث سر عدالت اجتماعی (در یه جامعه‌ای مثل کشورای پیشرفته غربی البته) باشه، آخرش بحث به قبول یا عدم قبول این گزاره منتهی میشه «جامعه فعلی ما عادلانه‌ست» یا به بیانی دیگه «هرکسی با تلاش کافی میتونه به هرچی بخواد برسه». یعنی یه سری فرضای اولیه‌ای وجود دارن که عقاید افراد روی اون فرض‌ها و اصول بنا شدن، و با بحث طولانی درنهایت معلوم میشه که اختلاف نظرات سر اصولی‌ترین و پایه‌ای‌ترین تفکراتن.

یه سری اختلاف‌نظرها ساده‌تر هستن، مثلا شاید اگه قرار باشه بحث سر این باشه که آیا سن رای و ازدواج و رانندگی و... باید ۱۶ سالگی باشه یا ۲۱ سالگی، خب اینجا common groundها خیلی بیشتر هستن و با فرض حسن نیت دو طرف، بحث میتونه به جای جالبی برسه.

من یه بار توی این تاپیک گفتم که من بحث‌ها رو همیشه ادامه میدم مگه اینکه حس کنم طرف با سو نیت داره صحبت میکنه. الان میخوام این قانونم رو اصلاح کنم و بگم که بحث رو وقتی که حس کنم اختلافات خیلی بنیادینی توی فرض‌های اولیه وجود دارن هم ادامه نخواهم داد. من در حسن نیت @Cait Sith ذره‌ای شک ندارم، و همینطور فوق‌العاده بالا بودن معلوماتش. ولی اینجا حس کردم که ممکنه چندین صفحه بخواد بحث ادامه پیدا کنه، و درنهایت به همون چند تا گزاره برسیم که روش اختلاف نظر داریم و نمیتونیم نظر همدیگه رو سرش تغییر بدیم. البته شاید اگه شیش ماه پیش بود منم تنم میخارید و بحث رو ادامه میدادم؛ ولی خب الان سرم شلوغ‌تره و فرصت بحث طولانی (و همچنین کل‌کل :D) رو ندارم.

من فکر میکنم ملیت، ملی‌‌گرایی، مفهوم کشور، مفهوم مرز و ... همه‌شون ساختگی هستن و ابزاری برای کنترل توده‌ها و ایجاد اتحاد کاذب هستن. در نتیجه به جنبه‌های "مثبت"‌ش مثل عرق ملی یا وطن‌پرستی هم چندان خوش‌بین نیستم. به نظر من، که احتمالا در اینجا خیلی نامحبوب باشه، اینکه افراد بخشی از هویتشون رو با ملیتشون یا قومیتشون تعریف میکنن، عبث و بیمعنیه و لفظ "ما هندی‌ها" یا "ما آلمانی‌ها" به اندازه الفاظی مثل "ما پرسپولیسی‌ها" یا "ما سوپرفن‌های پلی‌استیشن" و ... به گوشم مسخره‌ست و اینها، تک‌تکشون، ابزاری هستن که نهادهای اقتصادی و سیاسی، با بازی دادن و درگیر کردن افرادی که خلا شخصیتی و هویتی دارن، یعنی اکثریت، به دنبال کسب سود برای خودشون هستن.​
از نظر بنده شما ساخته شدی برای زندگی در مریخ... اگر در دهه های آینده فرصتش پیش آمد حتما ثبت نام کن.
خدا رو شکر هم نظر شما بسیار کم ومحدود هست و گرنه الان باید از زیر تل بزرگی از خاک پیام می‌دادیم. حتی فرصت بزرگ کردن بچه هامون رو هم نداشتیم(فکت) . مردم ایران خیلی هم ملین(جهت مثبت... @MrElectricWizard) .
بحث قابل ادامه دادن نیست.

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم ملیت، ملی‌‌گرایی، مفهوم کشور، مفهوم مرز و ... همه‌شون ساختگی هستن و ابزاری برای کنترل توده‌ها و ایجاد اتحاد کاذب هستن. در نتیجه به جنبه‌های "مثبت"‌ش مثل عرق ملی یا وطن‌پرستی هم چندان خوش‌بین نیستم. به نظر من، که احتمالا در اینجا خیلی نامحبوب باشه، اینکه افراد بخشی از هویتشون رو با ملیتشون یا قومیتشون تعریف میکنن، عبث و بیمعنیه و لفظ "ما هندی‌ها" یا "ما آلمانی‌ها" به اندازه الفاظی مثل "ما پرسپولیسی‌ها" یا "ما سوپرفن‌های پلی‌استیشن" و ... به گوشم مسخره‌ست و اینها، تک‌تکشون، ابزاری هستن که نهادهای اقتصادی و سیاسی، با بازی دادن و درگیر کردن افرادی که خلا شخصیتی و هویتی دارن، یعنی اکثریت، به دنبال کسب سود برای خودشون هستن.​
خب شما داری تو برهه ای در مورد این موضوع اجتماعی سیاسی صحبت میکنی که به هیچ وجه نمیشه بدون جبهه گیری و با ذهنی کاملا باز در موردش صحبت کرد.
مخصوصا اینکه بخواهیم به کسانی که از چنین مفهوم اتحاد بخشی در جهت رسیدن به عدالتی انسان محور استفاده میکنند، برچسب هایی مثل نداشتن شخصیت و هویت بزنیم.

گفتگوی شما و دوست دیگه Red Sox رو دنبال کردم و جالب بود برام.
تو خارج از تاپیک هم گفتم.مطالبت رو خوندم.ولی هنوز به صورت دقیق خط فکریت دستم نیومده.البته قبلا هم گفتم.مطمئنم اهل آبمیوه نیستی. ;)
مثل این میمونه که تو جاده سوار یه ماشینی بشی که یه راننده باحال داره و خیلی هم مثبت و امن رانندگی میکنه.ولی تا داشبورد رو باز میکنه سیگار ورداره،میبینی یه کالیبر 45 اونجاس.صندلی عقب هم خونیه.:D
ولی حقایق تلخ رو عریان بیان کردن گاهی لازمه به هر حال
پاینده باشی
من نمیدونم از کجا احتمال رانی خور بودن منو دادی برام عجیبه:D
ببین کلا مدتیه یه عده که از دشمنای قدیمی این کشور بودن دوباره تو لباسی جدید فعال شدن و مخ جوونا رو دارن شستشو میدن. همون حرفهای تکراری به ظاهر قشنگ ولی میشکافی میبینی سمه.
همونطور که گفتم 50 سال فقط ناسیونالیسم پاک تو مملکت بود نتایجشو هنوزم داریم میبینیم با همین چار تا چیزی که از اون دوران هست.
شناخت این جماعت خیلی سخته، بنیان گذارش بهش میگفتن دکتر (تمام این جریانات چپ و راست و... به ظاهر مترقی هم ریشه ش همین آقاست) حال طرف تز دکتراش حقوق islamic بود همونم نگرفته بود و پزشک یا حتی دکتر یه رشته درست و حسابی نبود. یا یه مساله بود ملی شدن فلان، یکی دیگه قراردادش رو بیست سال پیش انداخته بود تو آتیش بدون ترس از اینکه ابرقدرت اون زمان پشتشه به اسم حضرت فئودال که حالت عادی غش میکرد میرفت زیر پتو و ناخوش احوال میفتاد تموم شد. از همین باید پی برد با چه حجم تزویر مواجهی. رسانه اون زمان به نفع این گروه بود که این مملکت رو به نابودی بکشونن امروزم هست...
کلا خود خاورمیانه هم همینه مسالش چه بخواد اینجا باشه چه سوریه چه افغانستان با حرفای قشنگ حقوق بشر و مساوی بودن همه و... میان یهو میبینی عه! همون ریشوها بودن. یه جا مثل مصر مردم دقیقه نود فهمیدن، یه جا مثل ایران چهار دهه پیش نه.
همینه میان مغز جوونا رو با این چیزا پر میکنن. ولی خب یه سری مثل ما گرگ بارون دیده شدن دهن این افرادو بو میکشن.
ملی گرایی بده؟ تو خاورمیانه جز این چی جواب داده بگید ما هم بدونیم. اول باید با همین شروع کرد اون کشورهای جهان اولم با همین ساختن رسیدن اینجا، نمیدونم الان جامعه اینجا چه شباهتی به مترقی ترین کشورها داره؟ جز اینکه همون افرادی که گفتم با این حرفا تور پهن کردن به مقاصد خودشون برسن.

Steam یک فروشگاه بازی نیست.
یک بیماری به شدت خطرناکه :D

شما در حالت کلی پول خرج بازی هایی می کنید که بازی می کنید.
اما در مرضی به نام استیم شما دنبال این هستید که بازی ها رو در اکانتتون داشته باشید. خیلی هاشون رو هیچ وقت بازی نمی کنید و صرفا پول براش می دید که توی Library اتون باشه.
اشخاصی هم که ریجن های ارزان قیمت رو انتخاب می کنن یک بلای دیگه سرشون میاد اونم اینه که مثلا یهو یه بازی 60$ ای توی اون ریجن جوری قیمت می خوره که معادلش می شه 10$. ملت می رن این بازی رو می خرن نه به خاطر این که بازیش کنن چون مفت قیمت خورده (و نکنه بعدا بالاتر بره) می خرنش.

در کل به نظرم در مورد استیم باید چندین جلد کتاب تالیف بشه که چجوری تونسته این همه کاربر رو مجاب به خرید بازی هایی کنه که خیلی هاش رو هیچ وقت بازی نمی کنن.

این دوستانی که می گن برای اتحاد و همبستگی و پیروزی نیاز به ملی گرایی/ قوم گرایی/ غیره هست یعنی نمی تونن صرفا به عنوان انسان / همنوع ( یا حتی از اون بالاتر به عنوان موجود زنده) و یک موجود آزادیخواه با بقیه احساس همبستگی کنن؟ حتما باید یه تگ ایرانی غیور بخوره روش؟ :-" :D

این دوستانی که می گن برای اتحاد و همبستگی و پیروزی نیاز به ملی گرایی/ قوم گرایی/ غیره هست یعنی نمی تونن صرفا به عنوان انسان / همنوع ( یا حتی از اون بالاتر به عنوان موجود زنده) و یک موجود آزادیخواه با بقیه احساس همبستگی کنن؟ حتما باید یه تگ ایرانی غیور بخوره روش؟ :-" :D
نمیدونم چرا درباره واضحات بحث میشه . فرض کن یک کشور خارجی حمله کنه اگه همین انگیزه ملی و یا مذهبی نباشه فکر میکنی چه اتفاقی می افته؟ ملی گرا بودن یا نبودن مثل اینه که طرف بگه من از لحاظ جنسی خودمو دختر یا پسر نمیدونم!!! دم امریکایی ها گرم که سردر خونه هاشون پرچم کشورشون رو میزنن و غیرتی ترین مردم دنیا نسبت به کشورشون هستند

انسان / همنوع / موجود آزادیخواه و قصه های مشابه در زمان ارامش کاربر داره :D اون هم صرفا در جامعه ای که قوانین درست و حسابی حاکم
1672169517463.png

آخرین ویرایش:
ساخته های سولز لایک میازاکی هزار برابر بهتر از الدن رینگ !

واقعا افسوس و صد افسوس که جامعه گیمرها با کمیت گرایی به جای کیفیت گرایی خواه ناخواه دارند بازی ها رو به سمتی می برند که نباید ببرن بعد میگیم چرا فلان بازی فلان و بهمان شد !!

خب برادر جان چه صرفا گیمر هستی چه گیمر منتقد تو چه کار داری به اینکه یک بازی چقدر طول میکشه ! چه کار داری به اینکه گرافیکش چطوره ! یا اصلا اپن ورلد هست یا محیط کوچیک هست ! یا خطی هست یا چند پایان و روش برای اتمام مرحله داره .... اینقدر به این ها گیر داده شد که بهترین بازی ها به فنا رفت ! به قول بنده خدا دوغتو بنوش و از بازی لذت ببر !

اساسینز کرید به اون فوق العاده ای دقیقا تبدیل شد به یک بازی کشدار، سرشار از گرایند کردن، اوپن ورلد بی سرو ته ، داستان ابکی و گرافیک فوق العاده، با روش های مختلف از پا در اوردن دشمن و البته ما فوق سطحی و شیردوشی !! خب والا ما داریم به بازی ساز میگیم اینطور بساز بعد که میسازه میگیم چرا ساختی !

خیلی از سری های خوب همینجوری به فنا رفتند یا اصلا ساخته نشدند چون گیمر جماعت یا منتقد جماعت اونطور نمی خواست متال گیر، سایلنت هیل، رزیدنت اویل، اونیموشا، داینو و ... (حالا خدا رو شکر کپکام دوباره رفت به دوران اوج رزیدنت)

الدن رینگ هم داره همین بلا سرش میاد وقتی اینقدر یک بازی که پر بود از باس های تکراری، گرایند کردن های بیخود، اپن ورلد فروش می کنه... خب طبعا دیگه خبری از بازی های جاودان سولز، بلادبورن نخواهد بود

افسوس و صد افسوس

ببین نظر شخصیمو میگم و واقعا ادعای فکت و فولان ندارم،

مسلما، قطعا، برای یک شهروند در دنیای ازاد یا حداقل نورمال، یعنی برای یک شهروند در درون "مرز" های مثلا عربستان، امارات، حتی عراق، ترکیه، مالزی، المان، استرالیا، کانادا و غیره، قطعا برای این شهروند، بهترین و ساده ترین راه ارتباط برقرار کردن، استفاده از انگشت های دست یا ابزار صوتی برای روشن کردن اینترنت، و بعد دوباره استفاده از انگشت های دست یا ابزار صوتی برای باز کردن اپلیکیشن پیام رسان یا شبکه اجتماعیه، یعنی برای یک شهروند که در درون مرز های سیاسی اجتماعی نورمال و ازاد زندگی میکنه، مثل اب خوردن در طی چند ثانیه میشه از بهترین روش ارتباط برقرار کردن یعنی "تکنولوژی" استفاده کرد،

حالا، برای شهروند خوش شانسی که در دنیای مالیخولیایی EA متولد شده یا زندگی میکنه، در درون "مرز" های EA، دیگه موضوع به این سادگی نیست، این شهروند خوش شانس، باید بین ده ها چیز پی ان، صد ها سرور پراکسی، به مدت ساعت ها بگرده تا بتونه تازه "کانکت و انلاین" بشه، تا شاید بتونه یک پیام متنی رو ارسال کنه، حالا به نظرت عجیبه یک استرالیایی، یک عربستانی، یک کانادایی، در حالی که کنار استخر لم داده و به همراه گرل یا بوی فرندش درینک میزنه، بیاد ایرانی ها رو قضاوت کنه که "شما هم انگار بیکارین، بابا این همه پروکسی بازی و دی ان اس و فولان چیه، عین ادمیزاد سلولار وای فای رو روشن کنید و کانکت بشید دیگه"

خب قابل درکه که این شهروند دنیای ازاد، حالا چه ازادی با استاندارد عربستان چه کانادا، تعجب کنه از عملکرد خوش شانس های ساکن در بافت EA، تعجب کنه که دانشجو های ساکن EA بعد بسته شدن واتس اپ، گروه های دانشگاهی رو به گروپ چت های PSN یا امثالهم منتقل میکنند که هم راحت تر متصل شند هم از اپ های EA استفاده نکنند، قطعا قابل درکه که این وضعیت برای یک شهروند دنیای ازاد، قابل درک و لمس نباشه، (=>مثل خودت که به دلیل اگاهیت این موضوع برات بدیهیه، اما حواست نیست و توجه نداری که میلیون ها نفر اساسا با تو در این زمینه تفاوت دارند)

اینم به نظرم همینه، میگی بر اساس موجود زنده، ازادی خواهی، چرا بر اساس اینا اتحاد نمیشه؟ سوال خوبیه، من این سوال رو 2 سال پیش تو تاپیک ورسس پرسیدم، که چطور عاشقان ویدئوگیم، به جای اتحاد حول عشق مشترک، فقط دنبال کلکل و جنگ و دعوا هستند؟ ببین خودت حتما بهتر میدونی، ما در مملکتی هستیم، که عده ای هنوز به شدت معتقد هستند که "سگ نجس است"، هنوز فولان گروه فکری/سنتی رو نجس میدونند، خانه شون رو خراب میکنند، ما همین امروز چه وضعیتی داریم؟ این همه شوهر که همسرش رو به دلایل واهی گردن میزنه، پدری که دخترش رو سر میبره، مادری که پسرش رو عقده ای بار میاره، جوونی که گربه رو اتیش میزنه، زنی که صدای واق واق سگ باعث میشه ادعا کنه بچه اش سقط شده، اینا از کجا میاد؟ از دل همین جامعه میاد، حالا تو انتظار داری جمعیتی که منهای ریاضی ابتدایی و نهایتا چهار تا شعر بی فایده، به معنای واقعی سواد نداره، بیاد سر "موجود زنده" همبستگی بسازه؟ با کدوم رشته مشترک که بخواد به هم وصلش کنه؟ با تنفر از حیوانات؟ با تنفر از عقاید مخالف؟

ما جایی هستیم که اگه اندکی اگاهی داشته باشیم، رو هوا، رو هوا به مخالف فکریمون میگیم "دچار خلا هویت" هستی و مثل اب خوردن بین همه ی مخالفانمون تعمیم میدیم و جنرالایز میکنیم، یعنی یک ادم عادی، کافیه فقط ویژگی های منفی اینجارو نداشته باشه، کافیه "عادی باشه" تا از نظر خودش هم فیلسوف باشه، هم روانشناس، هم روان پزشک، هم علوم سیاسی خونده، هم جامعه شناس.. هم حقوق دان... و به همین دلیل به خودش اجازه بده این چنین دیگران رو قضاوت کنه،

ما جایی هستیم، که کافیه از دقیقا حرف کسی انتقاد کنی، دقیقا حرف خودش نه مثلا تفسیر خاصی یا تحریف خاصی، دقیقا و دقیقا حرف خودش، تا اون ادم بگه "داری حمله شخصی میکنی" ،، حالا من نمیدونم چطوریه که اگه دقیقا حرف طرف رو بازگو کنی، میشه حمله شخصی، یعنی اینه (Mirror) اینقدر ترسناکه؟! یعنی همین قدر ظرفیت برای بحث سیاسی وجود داره... خدا رحم کنه به تشکیل دموکراسی با این افراد...

***صد سال پیش در اواخر قاجار، که بیشترین شباهت رو به امروز داشت، زمانی که عده ای روشنفکر (*روشنفکر واقعی، با سواد واقعی، نخبه واقعی، نه ان شاعران دهه چهل و پنجاه شبه باسواد جزوه ای که جز ادبیات، جز فخر فروشی در سایه ی مردم دوستی، علم و هنر دیگری نداشتند و روشنفکری رو در صرفا چپ گرایی و مخالفت با هر چیز دیگری، میدیدند) ان موقع هم دلیل انتخاب "ایران گرایی باستانی" به عنوان راه و روش ساخت ایران نوین، همین بود که "ابزاری جز ملی گرایی تاریخی" در اختیارشون نبود، ان ها وارث یک جمعیت فلاکت زده قاجاری بودند، وضعیتی به شدت شبیه به امروز در بافت معاصر، و وقتی میدیدند که هر کشوری بعد از تکیه به ملی گرایی به توسعه میرسه، خودشون هم ملی گرایی رو انتخاب کردند، قطعا اشتباه هم داشتند، نداشتند که الان وضع ما این نبود، قطعا از نظر "فکر و اندیشه" نتونستند جامعه رو جلو ببرند و نتیجه اش شد انفجار نور در 50 سال بعد، اما خب حقیقتا راه دیگری نبود، و حقیقتا حداقل توسعه رو انجام دادند، چیزی که لازمه و زمینه مورد نیاز هر دموکراسی هست، چیزی که امروز در عربستان به بهترین شکل در حال انجامه، دقیقا مخالف بلایی که EA سر ما اورد...

امروز هم، چه ان کسی که در جنوب شرقی با فرهنگ سنتی زندگی میکنه، چه کسی که در شمال غربی با فرهنگ مدرن تر زندگی میکنه، چه کسی که در جنوب غربی با فرهنگ اصیل ایرانی زندگی میکنه، چه کسی که سگ رو نجس میدونه، چه کسی که سگ رو بهترین دوست، چه کسی که به دموکراسی اعتقاد داره چه کسی که مخالفینش رو دچار خلا شخصیت فرض میکنه، همه ی اینا میتونند حول یک محور مشترک، مثل ملیت، یا سنت، جمع بشند، اینا حقیقت های رو زمین هستند(به نظرم) این راهیه که میشه توسطش از سد EA رد شد، متاسفانه EA به شدت از این وضعیت سود میبره، EA جامعه رو طوری عقب نگه داشته که اگر اندکی اگاهی پیدا بشه، این خطر وجود داره که افراد گرفتار خودشیفتگی بشند، مثلا ان شهرنشینی که رفتار اشتباه یک روستایی با سگ رو میبینه، این خطر وجود داره که ناخوداگاه از برتری خودش در ارتباط با حیوانات (=> ادامه یافتن EA) لذت ببره، این خطر وجود داره که به دلیل عدم وجود عزت نفس در جامعه، کمترین "برتری" تبدیل بشه به عامل جبران حفره های احتمالی روانی، مثل کسی که به عناوین مختلف به تفاوت خودش و "اکثریت" اشاره میکنه، خب این ادم تا ابد میتونه از این برتری های پیش پا افتاده خودش در بین ضعیفان، به مانند تک چشمی در شهر کور ها، بهره ببره، حقارت خودش رو جبران کنه، و پیچ و مهره ادامه یافتن EA باشه...

در این اشوب و بلوا، به نظرم "ملی گرایی" بدون اینکه حساسیت جمعی پدید بیاره(یعنی برخلاف کاری که اشاره به سنت/مذهب میکنه) بدون اینکه در بین "ملت" تفاوت قائل بشه، بدون اینکه نقاط حساس بخش های گوناگون جامعه رو لمس کنه، میتونه همبستگی بسازه،

**قطعا در یک جامعه توسعه یافته، که این مراحل رو پشت سر گذاشته، مثلا امریکا، حرف شما بسیار زیبا و متینه، واقعا در ان جامعه، کسی هم هست که عقل داشته باشه و از همبستگی حول "زندگی" به جای ملیت، حمایت نکنه؟ میگن ملی گراها امنیت و بستر میسازند، تا باقی گروه های فکری، فرصت فکر کردن داشته باشند ;)

رفیق این قضیه قو‌م گرایی خودش ابتدایی ترین نوع نژادپرستی هست.و البته متاسفانه در کشور ما اکثریت جامعه به این قضیه اعتقاد دارند.خود من هم برخی مواقع همین مشکل رو دارم و کتمان نمی کنم.

یعنی با دلار 43 تومن آیفون 14 پرو مکس قیمتش چند شده؟8->
1099$ مدل پایه 128GB.
22.5% قیمت ریجیستری.
شما 7% هم بزار سود فروشنده اما روی آیفون بیشتره معمولا.
می شه حدودا 1432,20$ که با دلار 43 تومن می شه حدودا 61,584.
البته باید مدنظر گرفت که قیمت پایه آیفون با احتساب مالیات آمریکاست و در خاورمیانه هم قیمت ها فرق می کنه هم در زمانی که شما محصولی رو برای خروج از کشور خرید می کنی معمولا یا مقداری از مالیات ازش کم می شه یا کلا مالیات بهش تعلق نمی گیره.
قبل از گرونی قیمت iPhone 14 Pro Max 256GB رجیستر نشده حدود 49 تومن بود.
بر طبق آخرین اخبار هم تا به الان iPhone 14 هیچ مدلیش توی ایران رجیستر نمی شه و همشون از دید آقایون غیر قانونی ان.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or