Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
بطور شدیدی BoC ضعیف بود تو Ragnarok.
روی درجه سختی GMGOW انگار قلقلی میکرد دشمنارو. :D
حالا دمیج به کنار، اینکه اصلا stagger نمیکرد دشمنارو معضل اصلی بود.
دقیقا. ببین اصن در حدی شده که من الان حدود ۷۰ درصد بازی رو رفتم و فقط وقتایی که خودِ بازی مجبورت میکنه استفاده کنی ازش، اینشکلی«8-|» میشم و ازش استفاده میکنم:D

• Like
Reactions: DedSec88
از 2018 به بعد خرابش کردن و آی پی بزرگ GOW رو تبدیل به گاو کردن. :D برو GOW های 1 تا 3 رو بازی کن. بهت قول میدم حسابی عشق کنی و از بازی کردنشون سیر نشی.
منی از ترس به قتل رسیدن، 1 دقیقه بعد از پست گذاشتن پستم رو پاک کردم و همچنان ریپلای گرفتم 💀

منی از ترس به قتل رسیدن، 1 دقیقه بعد از پست گذاشتن پستم رو پاک کردم و همچنان ریپلای گرفتم 💀
درسته توی گنشین در کنار هم متمدنانه زندگی میکنیم>:)
ولی روی خطوط قرمز(که البته تامیک برای همین ساخته شده:-" ) پا نزار:-" >:)

درسته توی گنشین در کنار هم متمدنانه زندگی میکنیم>:)
ولی روی خطوط قرمز(که البته تامیک برای همین ساخته شده:-" ) پا نزار:-" >:)

من فکر می کردم باید قید همه خطوط قرمزها رو زد که بشه از گنشین لذت برد ;))

Adhd + high depression
از بچگی باید مداوا میشدم اما با اینکه خونواده همشون تو فیلد سلامت کار میکنن گویا واسشون اوف داشته بچشون رو ببرن پیش روانپزشک
با ای کیو ۱۴۲ همیشه مشکل درسی داشتم
موقع درس خوندن انگار تو مخم مراسم عروسی برگزار میکردن یا با کوچکترین صدایی طوری حواسم پرت میشد که تا چن دقیقه بعدش نمیتونستم خودم رو جمع و جور کنم
در نهایت خودم رفتم دکتر و تشخیص داده شد
در حق خودت این لطف رو بکن که بری دکتر
واقعا زندگی از این رو به این رو میشه
هرکی ام گفت مگه دیوونه ای میری روانپزشک با پشت دست بزن تو دهنش

پ.ن: به نظرم مستقیم برو پیش **روانپزشک**
اینجور چیزا با دارو درمانی و نوروفیدبک حل میشه

این چیزا رو گفتی قشنگ حس کردم داری زندگی منو تعریف میکنی ، یعنی کلاس درس و درس خوندن برا من عذاب اور ترین کار دنیا بود همیشه هم تو درس مشکل داشتم و پدر مادر هم بجای اینکه بفهمن مشکل چیه فقط بلد بودن بزنن تو سرم ، تا همین الانم خیلی پشت گوش انداختم ولی دیگه واقعا زندگیم تحت شعاع این موضوع قرار گرفته و باید درستش کنم .
امروز از ی روانپزشک خوب وقت گرفتم برای ۲۴ دی ماه دیگه برم ب امید خدا ایشالا اوکی بشه .
سلام دوستان. یکی از دانش آموزای من این ویژگی ها رو داره:
- سر میز کار که نشسته دایم با وسایل ور میره، دکمه های دستگاه ها رو میزنه و با سیم ها بازی میکنه
- موقع کار مدام با بغل دستی هاش حرف میزنه.
- گاهی از پشت میزش بلند میشه و توی کارگاه راه میره
- حواسش به درس نیست (کلا این رشته رو به زور خانواده اومده)
- مادرش میگه از عصر میره توی اتاق با گوشی تا آخر شب
- توی یکی از درسها گفتم بیاد ارائه بده که خیلی خوب درس رو ارائه داد
- هوش خوبی داره
متاسفانه خانواده اش وضعیت مناسبی ندارن و پدرش مدام سرکوفتش میزنه
به نظرتون این بچه ADHD داره؟ چطور خانواده اش رو راضی کنم برن پیش روانپزشک (البته اول باید پدرش بره پیش روانپزشک)

- سر میز کار که نشسته دایم با وسایل ور میره، دکمه های دستگاه ها رو میزنه و با سیم ها بازی میکنه
- هوش خوبی داره
به نظرتون این بچه ADHD داره؟ چطور خانواده اش رو راضی کنم برن پیش روانپزشک (البته اول باید پدرش بره پیش روانپزشک)

سلام دوست عزیز صرفا با چند نشانه نمیشه تشخیص داد ADHD, ADD, اختلال یادگیری، اختلال نافرمانی مقابله جویانه، سلوک و .... همه هم مرزهای مشترکی دارند و هم تفاوت های آشکاری . ممکنه اصلا ADHD نباشه و صرفا دنبال توجه باشه ... در عین حال یک جلسه با یکی از والدین داشته باشید که می دونید حمایت می کنه بچه رو و بدون اینکه بخواین برچسب بزنین از خوبی های بچه ابتدا بگین و بعد این نکات رو بفرمایید و بعد هم دوباره نکات مثبت (اصطلاحا بهش میگن انتقاد ساندویچی) که برای تشخیص بهتر هست برن پیش روانپزشک یا روانشناس (هر دو در این زمینه می تونن کمک کنن). معمولا درمان دارویی و نوروفیدبک اگر ADHD باشه بهترین بازدهی رو دارن.

در خصوص مسائل مالی هم معمولا بهزیستی خدمات رایگان داره که می تونن دریافت کنن (کیفیت خدمات رو نمی دونم) و چه خوبه که هر مدرسه ای بتونه ماهانه هزینه هایی رو برای همین موارد اختصاص بده (با کمک از خیرین، اولیا و مربیان، و ...).

سلام دوست عزیز صرفا با چند نشانه نمیشه تشخیص داد ADHD, ADD, اختلال یادگیری، اختلال نافرمانی مقابله جویانه، سلوک و .... همه هم مرزهای مشترکی دارند و هم تفاوت های آشکاری . ممکنه اصلا ADHD نباشه و صرفا دنبال توجه باشه ... در عین حال یک جلسه با یکی از والدین داشته باشید که می دونید حمایت می کنه بچه رو و بدون اینکه بخواین برچسب بزنین از خوبی های بچه ابتدا بگین و بعد این نکات رو بفرمایید و بعد هم دوباره نکات مثبت (اصطلاحا بهش میگن انتقاد ساندویچی) که برای تشخیص بهتر هست برن پیش روانپزشک یا روانشناس (هر دو در این زمینه می تونن کمک کنن). معمولا درمان دارویی و نوروفیدبک اگر ADHD باشه بهترین بازدهی رو دارن.

در خصوص مسائل مالی هم معمولا بهزیستی خدمات رایگان داره که می تونن دریافت کنن (کیفیت خدمات رو نمی دونم) و چه خوبه که هر مدرسه ای بتونه ماهانه هزینه هایی رو برای همین موارد اختصاص بده (با کمک از خیرین، اولیا و مربیان، و ...).
متاسفانه پدرش همکاری نمیکنه و مدام به این بچه سرکوفت میزنه. مادرش هم کاری از دستش بر نمیاد. من چندین جلسه با هر دو حرف زدم . پدرش طوری هست که اگر یکی دو بار باهاش صحبت کنم میره خونه بچه رو میزنه :| از نظر مالی هم اونقدر بد نیستن ولی آنچنان هم اوضاعشون خوب نیست.

- هوش خوبی داره
سلام
من نمیدونم این دانش اموز چند سال داره ولی با دوستم ک خودش پزشکی میخونه صحبت میکردم میگفت کسایی ک ADHD دارن تو بچگی بیش فعال هستن از نظر جسمی و توی بزرگسالی دیگه حالت منزوی پیدا میکنن ، من همینجوری بودم بچگی همیشه یا داشتم میدویدم یا دوچرخه سواری میکردم یا توی باغچه چاله میکندم ولی توی مدرسه همیشه ساکت بودم سرکلاس اما توی مغزم قیامت بود و اصلا نمیتونستم تمرکز کنم رو درس و همون نشستنم سر کلاس عذاب اور بود و شکنجه حساب میشد ، همیشه هم کتاب ها یا دفترام رو خط خطی میکردم و هرچی تو ذهنم بود رو میکشیدم و مینوشتم.

ولی من برعکس اینکه توی درس ضعیف بودم در عوض توی نقاشی ب شدت استعداد داشتم در حدی ک دبستان ک بودم توی مسابقات نقاشی همیشه توی استان و کشور مقام میاوردم در جوری ک یبار دختر خالم اومد پیشم گفت برام در مورد فلان موضوع ی نقاشی بکش ک تو مسابقه شرکت کنم و منم دقیقا همون موقع تازه از خواب بیدار شده بودم و سر سری براش کشیدم و مقام اورد ، ولی خب پدر مادر من همیشه میگفتن مهمترین درس ریاضی هست و ادم بقیه درسا رو صفر بگیره ولی ریاضی ۲۰ بگیره عالیه ، برا همینم کلا متوجه استعداد من تو نقاشی نشدن ، در مورد پدر این دانش اموز هم واقعا نمیدونم چجوری باید بهش بگی چون اینجوری میگی عصبی هست و دست بزن داره ، پدر من مشکلش فقط بی اطلاعی و اون جو زدگی بود ک فک میکرد همه کسایی ک مهندسن زندگیشون عالیه و این چیزا دیگه دست بزن و این چیزا نداشت ولی خب سرکوفت رو همیشه میزد بهم ، ولی این بنده خدایی ک میگی واقعا بنظرم بعیده اصلا این چیزا رو درک کنه .

دوستان جایی رو برای اموزش تریدینگ کریپتو سراغ دارین که درست حسابی باشه ؟
نمیخوام سود میلیون دلاری بکنم یه چیز معقول باشه کافیه

• Like
Reactions: TOOL.
تقریبا یک سالی میشه که بدجوری آب قطعه و با کله زمین خورده کــ.ـیـ.ریپتو :D
شما عضو تحـریـریـه بازیـسـنـتـر بشی احتمالش بیشتره به درآمد برسی تا اینکه بری تو بازار کــ.ـیـ.ریپتو که متاسفانه بخش یـپـتـو اون از بین رفته و فقط کــ.ـیــ.رش مونده :D
البته چه سعودی باشه چه نزولی شما می تونی سود بگیری ازش و اون سرمایه گذاری هست که الزاما نیاز به سعودی بودن داره و نه نوسان گیری...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or