Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
من نه خوشبختانه
اما فقر بیکاری سخت شدن ازدواج گرانی و...... باعث این تصمیمات نادرست شده و از نظر من فکر نکنم روانشناس یا پزشک بتونه کمکی کنه مگه اینکه بخواد به بیماری که میخواد خودکشی کنه شغل خونه و زندگی بده
یکی از دوستان ما بود 2 یا 3 ماه پیش از طبقه 7 اکباتان خودشو انداخت پایین کشت
دلیل: گی بود و سرکوفت زدن و راضی نبودن پدر مادر
این پسر تا لحظه آخر حالش خوب بود حتی شب خودکشی قرار بود بیاد با یکی از دوستان برن بیرون که نشد به مرز فروپاشی کامل رسید
کسی از قبل فک نکنم برا خودکشی فکر کنه برنامه ریزی کنه

دیگه زیادی نظر پاپیولار دادید :D یه نظر احتمالا خیلی آنپاپیولار بدم من باب بحث خودکشی...
از نظر من کسی که خودش رو می کشه دو حالت داره. یا واقعا زندگی انقدر براش طاقت فرسا و سخت بوده از هر لحاظ که واقعا مردن براش راحت تر بوده از زنده بودن به هر دلیلی (هستن کشورایی که به صورت قانونی شما در شرایط خاص درخواست میدین خلاصتون می کنن) که خب در این صورت راحت شده و بهتر که مرده(البته در هر صورت ماجرا غم انگیزه)
حالت دوم هم اینه که زنده بودن واقعا براش بهتر از مردن بوده ولی به دلیل ضعف شخصیتی / روحی /... خودکشی کرده که همچین آدمی اصلا در مرحله اول از نظر من ارزش زنده بودن نداشته و خیلی هم خوشحالم که شرش کم شده...

تا آنپاپیولار بعدی بدرود :-"

یکی از دوستان ما بود 2 یا 3 ماه پیش از طبقه 7 اکباتان خودشو انداخت پایین کشت
دلیل: گی بود و سرکوفت زدن و راضی نبودن پدر مادر
این پسر تا لحظه آخر حالش خوب بود حتی شب خودکشی قرار بود بیاد با یکی از دوستان برن بیرون که نشد به مرز فروپاشی کامل رسید
کسی از قبل فک نکنم برا خودکشی فکر کنه برنامه ریزی کنه
خب غم اخرت باشه تو یه کشور جهان چهارمی این چیزا طبیعیه
وقتی یه زن نمیتونه در مقام یه زن و یه مرد نمیتونه در مقایم یک مرد بطور عادی زندگی کنه چه انتظاری میشه داشت که یه شخص فراجنسیتی بتونه به راحتی زندگی کنه
امیدوارم یروز فرا برسه که هر شخصی با هر نوع جنسیتی و هر نوع گرایشه جنسی ای و البته هر نوع عقیده ای بتونه عادی زندگی کنه و بهش احترام گذاشته بشه

آخرین ویرایش:
با توجه به استقبال اطرافیانم ازین دست گوشی ها باید بگم به نظر بنده..
گوشی های موبایل تاشو (ازین جدیدا:D) به هر شکلی خیلی چیز چرتی هستن به نظرم:|

آخرین ویرایش:
اگه از 25 سالگی رد شدیم و هنوز گیم از دغدغه های اصلی ماست و جز طبقه یک درصدی هم نیستیم ،این یعنی اوضاع خیلی خرابه

چرت چیه مومن
روز به روز دارن پیشرفت میکنن
من امسال پولم نرسید Z Fold 4 بگیرم
منتظرم ورژن 5 رو بگیرم

اگه از 25 سالگی رد شدیم و هنوز گیم از دغدغه های اصلی ماست و جز طبقه یک درصدی هم نیستیم ،این یعنی اوضاع خیلی خرابه

Certified Unpopular Award :>

(همین الان به ذهنم زد. باید هر سال یه سری از این تریپ پست های دیگه فوق العاده غیر محبوب رو جمع کنیم به رای بندی بذاریم جایزه آنپاپیولار ترین آپینین سال رو به یکی بدیم :دی)

آقا میون کلامتون یه سوال دارم
خارج از تاپیک هم نیست اونجا بپرسم
یه سری سوال هست pdf
تستی
بعد جواب ها صفحه آخره
چطوری صفح آخرو به صورت تب درست کنم که با یه جا به جای به جواب برسم؟

آقا میون کلامتون یه سوال دارم
خارج از تاپیک هم نیست اونجا بپرسم
یه سری سوال هست pdf
تستی
بعد جواب ها صفحه آخره
چطوری صفح آخرو به صورت تب درست کنم که با یه جا به جای به جواب برسم؟
فایل پی‌دی‌اف رو یه بار کپی-پیست کن، همزمان هر دو تا فایل رو با هم باز کن.

دیگه زیادی نظر پاپیولار دادید :D یه نظر احتمالا خیلی آنپاپیولار بدم من باب بحث خودکشی...
از نظر من کسی که خودش رو می کشه دو حالت داره. یا واقعا زندگی انقدر براش طاقت فرسا و سخت بوده از هر لحاظ که واقعا مردن براش راحت تر بوده از زنده بودن به هر دلیلی (هستن کشورایی که به صورت قانونی شما در شرایط خاص درخواست میدین خلاصتون می کنن) که خب در این صورت راحت شده و بهتر که مرده(البته در هر صورت ماجرا غم انگیزه)
حالت دوم هم اینه که زنده بودن واقعا براش بهتر از مردن بوده ولی به دلیل ضعف شخصیتی / روحی /... خودکشی کرده که همچین آدمی اصلا در مرحله اول از نظر من ارزش زنده بودن نداشته و خیلی هم خوشحالم که شرش کم شده...

تا آنپاپیولار بعدی بدرود :-"
مورد اول هیچ
ولی مورد دوم، نتیجه گیریه تو دیواره! وقتی یکی اتقدر ضعیف بوده باید کمکش کرد که قوی تر بشه تو این بخش، نه اینکه بگن خوب به درک! :-"
مثل اینه بگیم یکی به مثلا درس ریاضی علاقه داشته، ولی به تور یه معلم فاجعه خورده که نحوه ی تدریس این معلم براش جواب نمیده! (شاید خیلی ها تجربه داشته باشن یه درس رو با دو معلم مختلف، دو بازدهی کاملا متفاوت داشتن)

تو نمیای بگی خوب این طرف به درک که افتاد یا یاد نگرفت!
سعی میکنی براش یه محیط بهتر درست کنی!

ها...چی کجا، چطور؟
چرا ندیدم:-"

به طور کلی درسته موبایل های الان خیلی راحت تره کار باهاشون
ولی قبلا موبایل ها جذاب تر بودن، یکی تاشو، یکی کشویی، یکی عادی ، رنگ های متنوع و ..‌.
الان اگرم تنوعی باشه، نهایتش قاب هاییه که ملت میگیرن... اگر بگیرن:-" ( البته برای خوره های موبایل تنوعه گویا هست ...از دو کیلومتری بر اساس تعداد و جای دوربین و ... تشخیص میدن چی دستته:دی )

سلام
دوستان اینجا کسی ADHD داره؟
تا چ حد موفق شدین درمانش کنید؟ (درمان نداره منظورم اینه چقد تونستین کنترل کنید و باهاش کنار بیاین)
خیلی داره اذیتم میکنه این 3 ماه هم یجوری بهم استرس و حرص و جوش داده ک حس میکنم باعث شده این مشکل تو وجودم چند برابر خودشو نشون بده و اصلا دیگه نمیتونم تمرکز کنم .
ی نوبت گرفتم از تراپیست و میخوام پیگیرش بشم ، فقط خواستم ببینم کسی تجربه مشابه داره؟

سلام
تا چ حد موفق شدین درمانش کنید؟ (درمان نداره منظورم اینه چقد تونستین کنترل کنید و باهاش کنار بیاین)
خیلی داره اذیتم میکنه این 3 ماه هم یجوری بهم استرس و حرص و جوش داده ک حس میکنم باعث شده این مشکل تو وجودم چند برابر خودشو نشون بده و اصلا دیگه نمیتونم تمرکز کنم .
ی نوبت گرفتم از تراپیست و میخوام پیگیرش بشم ، فقط خواستم ببینم کسی تجربه مشابه داره؟
مشکلات از این دست برای هر فردی نسخه مخصوص به خودش داره منم درگیر یک سری مشکلات از این دست هستم و بعضی وقتها توانستم کنترلش کنم اما بعضی وقتها از کنترلم خارج شده خیلی از این مشکلات با اختلالات اضطرابی و استرسی بیشتر میشه و اگر بتونی این مشکلات حل کنی اون یکی مشکلاتتم حل میشه ولی بعضی وقتها دنیا بهت اجازه این کار نمیده من با رها کردن خیلی چیزها و رفتن به سمت کارها و اشخاص دیگر توانستم مشکلم برطرف کنم اما دنیا دوباره گرفتارم کرد و مجبور شدم برگردم به کارها و اشخاص قبلی و دوباره مشکلاتم برگشت.

سلام

دوست من درمان نوروفیدبک اثرات بسیار خوبی روی این موضوع داره در کنارش دارو درمانی هم کمک می کنه (فقط یک لطفی به خودت بکن قبل از رفتن پیش هر متخصص توی اینترنت رزومه و نظرات اون رو بخون).

پ.ن: آقا خبری از بازی کست نیست کسی خبری از دوستان داره ؟ هم دلم تنگ شده براشون هم اینکه به هر حال توی ایران هستیم بالا بری پایین بیای از این داستان ها هست نمیشه که به خاطر یک سری مسائل کلا دست از کار کشید اینجوری مشکل حل که نمیشه هیچ ده تا مشکل دیگه هم میاد روش ... به قولی درد اجتناب ناپذیر هست و رنج انتخابی.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or