Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
این میره تو زمره Unpopular Opinion هایی که واقعا نظر منفوری نیستن
MCU نزدیک چند میلیارد دلار گردش مالی داره. کسایی هم که میرن می بیننش پشت هم واقعا دوستش دارن. (وگرنه همچین جریان صعودی ای نداشت فروش و مخاطب های سری)

تو کارهای هم سبک و هم ژانر هم واقعا کمتر فیلمی تو سطح کارهای MCU هست به لحاظ لذت بخش بودن. بعضی فیلم های Hit or Miss ـه، ولی کلا این که واقعا MCU یه پدیده است تو صنعت سینمای چند ده سال اخیر، نظر غیرمحبوب نیست. اتفاقا نظر محبوبیه.
نظر مخالفش صرفا بیشتر تو اینترنت شنیده میشه.
اگه یکی توییت بزنه MCU مالیده و 100K لایک بگیره هیچ رقمی نیست این صدهزار تا جلوی تعداد افرادی که همین الان منتظرن قسمت بعد Loki پخش شه یا مثل من بعدا کل فاز چهار رو ماراتن می کنن
از نظر فروش که آره، ولی کلاً توی اینترنت (به قول خودت :دی) هر جا میری پُر از این نظرات هست که مارول یه مشت فیلم عظیم الکی ساخته که بیخودی می‌فروشن و... در حالی که به نظرم میانگین کیفیت فیلم‌هاشون برای این سبک و حال و هوا خیلی خوبه!
مجموعه‌های پرفروشی داریم که کیفیت بالایی هم ندارن ولی باز به هر حال فروش خفنی می‌کنن، ولی MCU هم فروشش خیلی بالاست و هم کیفیتش به نظرم خیلی مناسبه و کاری که با این همه کاراکتر مختلف کرد، دست کمی از شاهکار نداره. :دی

• Like
Reactions: Z-fan
قبل این مراسمای E3 یچیز بسیار Unpopular بگم...

بنظر من پارسال گرافیک هیلو اینفینیت (مدل کاراکتر دشمن هارو فاکتور بگیریم البته :D ) خیلی اوکی بود :D و گرافیک هنری و محیط تریلر گیمپلی خیلی خوب و زیبا بود :D
جدای این، این اسکرین شاتای اخیر که دیگه عالیه و واقعا درک نمیکنم این اعتراضاتو :D

:D

اسپویل اونقدری که اینجا روش حساسن چیز مهمی نیست. وقتی یکی میگه می خوام کاور بازی برام اسپویل نشه، دوست دارم میله‌ی پولادین داغ بکنن توی کیفش:D
چرا حس میکنم در حال نوشتن جمله، من جلو چشمت بودم؟ :p :))
بعضی وقتا کاورم اسپویل حساب میشه:p البته بازی نه...
ولی انیمه ها قشنگ کاراکترهای قسمت اول تا آخر انیمه رو میچپونند رو کاور:-"

چرا حس میکنم در حال نوشتن جمله، من جلو چشمت بودم؟ :p :))
بعضی وقتا کاورم اسپویل حساب میشه:p البته بازی نه...
ولی انیمه ها قشنگ کاراکترهای قسمت اول تا آخر انیمه رو میچپونند رو کاور:-"
چی باعث میشه فکر کنی تو جلوی چشمم نبودی؟:-"

اینو میزارم برای اونایی که خیلی Unpopular Opinion دارن :p به خودتون افتخار کنید >:)

View attachment 212117
به همین مناسبت یه آنپاپیولار دیگه میام وسط براتون
تمام انیمه هایی که بزن بزن و کشتار ندارن چرت و پرتن تو انیمه باید مبارزه های خفن ببینیم تمام :دی

• Love
Reactions: ClaP TraP
به همین مناسبت یه آنپاپیولار دیگه میام وسط براتون
تمام انیمه هایی که بزن بزن و کشتار ندارن چرت و پرتن تو انیمه باید مبارزه های خفن ببینیم تمام :D
بهع!
اصلا از بهترین و خفن ترین سبک های انیمه Slice of Lifeهه!
اینا تو انیمه نمیجنگن، قشنگ میان با خنجر به قلب و احساساتت ضربه میزنند:-"

این فکر کنم یکی از Unpopularترین Opinionهای عمر بنده باشه! :دی
بازی The Crew 2 به شدت (تَکرار می‌کنم به شدت) آندرریتد هست. :| نمیگم خیلی خفن و شاهکار و فلان و چنانه، ولی میانگین ۶۴؟! :|
واکنش‌ها نسبت به بازی و سرعت بالای مفقودالاثر شدن باعث شد کلاً فراموشش کنم و کاری باهاش نداشته باشم، ولی PS Now که گرفتم و مصطفی @ULTIMATE TEAM هم پیشنهاد داد که سراغ The Crew 2 برم، گفتم بد نیست یه امتحانیش بکنم و الآن بعد از ۱۴،۱۵ ساعت بازی کردن دارم کلی صفا می‌کنم!
بازی اصلاً بی‌ایراد نیست و مشکلاتی توی گوشه و کنارش داره (بدترین موضوع به نظرم عدم تناسب قیمت ماشین‌ها با جوایز هست که باعث میشه خیلی از ماشین‌ها رو نشه راحت امتحان کرد)، ولی به طور کلی برام تجربه لذت‌بخشیه و تعجب می‌کنم از این برخوردهای خشنی که باهاش شده. البته شاید یه بخشی از قضیه به خاطر این باشه که بازی توی ۲۰۱۸ کمبودهایی نسبت به ۲۰۲۱ داشته؟ نمی‌دونم! مثلاً محتوای زیادی نداشته یا باگ و این جور چیزا. باید برم سر فرصت نقدها رو بخونم و ببینم جریان چی بوده. :دی ولی چیزی که من دارم بازی می‌کنم، به نظرم حقش حداقل ۸۰ هست.
گیم‌پلی خوب و مناسب، انواع و اقسام مسابقات که اکثرشون هم جذاب هستن (به جز اندک مواردی که اضافه به نظر می‌رسن)، لیست به شدت متنوع و جالب ماشین‌ها، محیط‌های مختلف از خیابون و بزرگراه تا بیابون و جنگل و... باعث میشن با بازی خیلی حال کنم و یه طوری شده که Borderlands 3، The Avengers، Rage 2، DarkSiders: Genesis و... رو ول کردم و وقتم با PS Now فقط داره صرف The Crew 2 میشه تا توی این روزهای باقی مونده تا خروجش از PS Now بازی رو تموم کنم. :دی
از الآن بدجوری منتظر معرفی نسخه بعدی بازی هستم و امیدوارم در حال ساختنش باشن و با تجربه‌های قبلی، چیز خفن‌تری ارائه بدن. چون سبکی هم هست که بازی توش خیلی کمه و به جز Forza Horizon که سلطان این جور ریسینگ‌هاست، دیگه چیز خاصی نداریم.

این فکر کنم یکی از Unpopularترین Opinionهای عمر بنده باشه! :D
بازی The Crew 2 به شدت (تَکرار می‌کنم به شدت) آندرریتد هست. :| نمیگم خیلی خفن و شاهکار و فلان و چنانه، ولی میانگین ۶۴؟! :|
واکنش‌ها نسبت به بازی و سرعت بالای مفقودالاثر شدن باعث شد کلاً فراموشش کنم و کاری باهاش نداشته باشم، ولی PS Now که گرفتم و مصطفی @ULTIMATE TEAM هم پیشنهاد داد که سراغ The Crew 2 برم، گفتم بد نیست یه امتحانیش بکنم و الآن بعد از ۱۴،۱۵ ساعت بازی کردن دارم کلی صفا می‌کنم!
بازی اصلاً بی‌ایراد نیست و مشکلاتی توی گوشه و کنارش داره (بدترین موضوع به نظرم عدم تناسب قیمت ماشین‌ها با جوایز هست که باعث میشه خیلی از ماشین‌ها رو نشه راحت امتحان کرد)، ولی به طور کلی برام تجربه لذت‌بخشیه و تعجب می‌کنم از این برخوردهای خشنی که باهاش شده. البته شاید یه بخشی از قضیه به خاطر این باشه که بازی توی ۲۰۱۸ کمبودهایی نسبت به ۲۰۲۱ داشته؟ نمی‌دونم! مثلاً محتوای زیادی نداشته یا باگ و این جور چیزا. باید برم سر فرصت نقدها رو بخونم و ببینم جریان چی بوده. :D ولی چیزی که من دارم بازی می‌کنم، به نظرم حقش حداقل ۸۰ هست.
گیم‌پلی خوب و مناسب، انواع و اقسام مسابقات که اکثرشون هم جذاب هستن (به جز اندک مواردی که اضافه به نظر می‌رسن)، لیست به شدت متنوع و جالب ماشین‌ها، محیط‌های مختلف از خیابون و بزرگراه تا بیابون و جنگل و... باعث میشن با بازی خیلی حال کنم و یه طوری شده که Borderlands 3، The Avengers، Rage 2، DarkSiders: Genesis و... رو ول کردم و وقتم با PS Now فقط داره صرف The Crew 2 میشه تا توی این روزهای باقی مونده تا خروجش از PS Now بازی رو تموم کنم. :D
از الآن بدجوری منتظر معرفی نسخه بعدی بازی هستم و امیدوارم در حال ساختنش باشن و با تجربه‌های قبلی، چیز خفن‌تری ارائه بدن. چون سبکی هم هست که بازی توش خیلی کمه و به جز Forza Horizon که سلطان این جور ریسینگ‌هاست، دیگه چیز خاصی نداریم.
آریا این بازی یکی از بهترین ها در سبک فورتزا هورایزیون هست استودیو driver سابق ساخته، واقعا الان بازی بشدت سرگرم کننده ای هست تو از داخل ps now گرفتی ولی کسی که به ps now دسترسی نداره حتی ارزش داره بخرتش

نمای ایزومتریک > تمام دوربین های دیگه
حقیقا یادم رفته بود ولی خب شد اشاره کردی:D چون برای من بدترین دوربین ممکن ایزومتریکه!:|:D
قاعدتا نباید هم q و هم ~q آن پاپیولار باشن :-? :))

این فکر کنم یکی از Unpopularترین Opinionهای عمر بنده باشه! :D
بازی اصلاً بی‌ایراد نیست و مشکلاتی توی گوشه و کنارش داره (بدترین موضوع به نظرم عدم تناسب قیمت ماشین‌ها با جوایز هست که باعث میشه خیلی از ماشین‌ها رو نشه راحت امتحان کرد)، ولی به طور کلی برام تجربه لذت‌بخشیه و تعجب می‌کنم از این برخوردهای خشنی که باهاش شده. البته شاید یه بخشی از قضیه به خاطر این باشه که بازی توی ۲۰۱۸ کمبودهایی نسبت به ۲۰۲۱ داشته؟ نمی‌دونم! مثلاً محتوای زیادی نداشته یا باگ و این جور چیزا. باید برم سر فرصت نقدها رو بخونم و ببینم جریان چی بوده. :D ولی چیزی که من دارم بازی می‌کنم، به نظرم حقش حداقل ۸۰ هست.
گیم‌پلی خوب و مناسب، انواع و اقسام مسابقات که اکثرشون هم جذاب هستن (به جز اندک مواردی که اضافه به نظر می‌رسن)، لیست به شدت متنوع و جالب ماشین‌ها، محیط‌های مختلف از خیابون و بزرگراه تا بیابون و جنگل و... باعث میشن با بازی خیلی حال کنم و یه طوری شده که Borderlands 3، The Avengers، Rage 2، DarkSiders: Genesis و... رو ول کردم و وقتم با PS Now فقط داره صرف The Crew 2 میشه تا توی این روزهای باقی مونده تا خروجش از PS Now بازی رو تموم کنم. :D

یک موردی هست که بنظر تو جامعه ای مثل فروم ما بشدت آن پاپیولاره، بعضی بازیا با رلیز های معمولی نقدای متوسطی میگیرن و محو میشن. ولی بعضیاشون اینقدر پیشرفت میکنن که خیلی عالی میشن ولی کمتر پیش میاد کسی بهشون بها بده...
تو نسل اخیر اقلا خیلی خیلی زیاد بوده همچین مواردی و بجز معدود بازیا مثل No Mans Sky که واقعا زیر و رو میشن، بقیه اصلا توی رسانه ها نمیان.

اکثر درصد بازی های انلاین اینجوری هستن. SoT ایکس باکس الان واقعا عنوان قابل احترام و یونیکیه، Drive Club و GTS پلی استیشن دیگه کمبود محتوا ندارن، State of Decay 2 خیلی پیشرفت کرده، W_D Legion دو ماه بعد رلیز 99 درصد مشکلاتش حل شد، Unity هم همینطور، Prey 2017 بخاطر مشکل سیوش کوبیده شد حین لانچ و الان بعد 3 سال که اومده تو گیمپس، دوباره افتاده سر زبونا، Fallout 76 میگن خیلی خوب شده و ... (تو این لیست حس میکنم اسم بازیای یوبیسافت بیشتر از همه دیده میشه :دی )
در کل همچین مواردی زیاد هست و بخاطر همین بنظرم اصلا نباید بیش از حد به متا و نقد های روز عرضه توجه کرد بلکه خیلی وقتا ممکنه بخاطر همین نظرات برخی از بهترین تجربه ها رو از دست بدیم :دی

ببخشید یکم طولانی شد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or