Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
استعداد و انرژی که بچه ها تو این تاپیک برای نحوه گفتمان استعاری دارن خرج میکنن میتونه شروع فرم جدیدی از ادبیات در تاریخ معاصر ایران بشه.
اسمشم مثلا میزاریم ادبیات پسا بازیسنتری و ثبت ملی میکنیمش
:>

من به اینکه ادعا میشه EA توسط شرکتهای بزرگ به وجود آمده به هیچ عنوان اعتقاد ندارم و اینها فقط حرفهای میدانم برای انحراف افکار عمومی و تصور میکنم این تخیول شرکت یوبیسافت به وجود آورده همان شرکتی که قبل از EA سر کار بود تا رفتن خودش توجیه کنه و به فکر برگشت دوباره باشه

شعار کاربر ها این هست "لعنت به انحصار طلب - چه یوبیسافت باشه چه EA"

اجازه بدین من رییس EA بشم. همیشه دوست داشتم استدیوهای کوچیک دور و بر رو با استدیوی اصلی خودمون یکی کنم و یه ناشر بزرگ بسازم:

منم همیشه دوست داشتم دست های پشت پرده باشم:دی

ولی برو جلو من بهت رای میدم قطعا.

View attachment 274588

تاپیک از رسالت خودش دور شده. پست‌ها عمدتاً Unpopular نیستن متاسفانه:-<

میخواستم بگم من این وسط اگه EA حتی یه Plants vs Zombies درست و حسابی بده برای آدم خودخواهی مثل من کافیه
ولی حس می کنم همچین نظری برای این جا هم حتی خیلی Unpopular ـه :دی

• Smile
Reactions: m.a.t and pkarash
2 یا 3 بازی رو با هم جلو بردن >>>> بهتر از یک بازی رو جلو بردن

نمی دونم دوستان هم مثل من هستند یا نه اما خوبی این راه این هست که یک موقع واقعا ادم یک بازی رو نمیکشه اصطلاحا رو مودش نیست بازی دیگه اینجاها میاد کمک !

پ.ن : بعد xeno 3 که به نظر من محشرترین بازی jrpg هست بازی xeno 1 واقعا برام جالب شده و دارم اون رو بازی می کنم جالب بود که xeno 1 رو چند ماه پیش فقط 2 ساعت تونستم تحمل کنم !!! یک عاملی که تازه فهمیدم خیلی روی اینکه اون بازی مزه بده اثر داره این هست که لهجه بریتیش یا روسی نباشه که اگر باشه واقعا تحملش برای من سخته حالا هرچی می خواد باشه ! (سر xeno 1 هم همین بریتیش بود و نمی دونستم تنظیمات بازی ژاپنی داره و اینقدر از بریتیش بدم میاد)... لهجه ژاپنی و آمریکن باشه خیلی مزه بازی بیشتر میشه به خصوص ژاپنی برای بازی های jrpg.

آخرین ویرایش:
یعنی مسخره تر از این کوجیما نداریم.هیچ وقت نفهمیدم چرا مسخره بازی های توییتریش برای یک سری جذاب هست.چند روز هست دارم چک میکنم توییترش را و فقط پست های آبکی میبینم.

تازه اون جف کیلی هم همراهیش میکنه.:-&

به بیغمبر اگر این کوجیما کلی ای پی خفن داشت همه را سرویس میکرد.هر روز میگفت من خفن ترین ip سازم.

خدا خر را میشناسه شاخش نمیده :D

یعنی مسخره تر از این کوجیما نداریم.هیچ وقت نفهمیدم چرا مسخره بازی های توییتریش برای یک سری جذاب هست.چند روز هست دارم چک میکنم توییترش را و فقط پست های آبکی میبینم.

به بیغمبر اگر این کوجیما کلی ای پی خفن داشت همه را سرویس میکرد.هر روز میگفت من خفن ترین ip سازم.

دنیات دوست دارم :D

نمی‌دونم شما که انقدر از کوجیما متنفری، چه اصراری داری که هر روز توئیت‌هاش رو چک کنی و حرص بخوری؟! :D
مثل این می‌مونه که من که حالم از EA و رئیس و هیئت مدیره‌ش به هم می‌خوره و آرزوی نابودی اندرو ویلسون و بازی‌های آشغالش رو دارم، آخر هفته‌ها برم توی کنفرانس سهام‌دارهای شرکت حضور پیدا کنم و بعدش هم شکایت کنم که چقدر فضای کنفرانس حال بهم زن هست! :D

بازی سازهای ژاپنی >>>> بازی سازهای غربی

حیف یک سری ip های فوق العاده که خواستند غربی ها بسازن یا غربی سازیش کنند کلا ترکوندن رفت ! خدا بیامرزه سایلنت هیل های تیم سایلنت رو چی بود !

بازی سازهای ژاپنی >>>> بازی سازهای غربی

حیف یک سری ip های فوق العاده که خواستند غربی ها بسازن یا غربی سازیش کنند کلا ترکوندن رفت ! خدا بیامرزه سایلنت هیل های تیم سایلنت رو چی بود !
این البته در دسته فکت قرار میگیره تا نظر آنپاپیولار، هر کی هم مخالفه از خودشونه :-" :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or