Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
البته بعضی بازی ها عملا خودشون سر زیاد بازی کردن پلات میشن :-"

View attachment 270635

من تو زندگیم 2 تا بازی بوده که بشینم برای پلات کردنش تلاش کنم، FFXV و NieR Automata، اولی ارزشش رو نداشت مخصوصا سر تروفی "دویدن" :-"، دومی 100% ارزش داشت and I'll fucking do it again :D

MHW هم بدم نمیاد پلات کنم، ولی میرسیم به UO این پست:

RNG مرتبط به اچیومنت خر است! :D
اولی رو من بیخیال شدم تلف کردن وقت و زباله بودن رو به یک مرحله دیگه رسونده بود، حیف پولی که بدی.
باو سر 1370 ساعت یک زبان رو میشه یاد گرفت.:دی
حوصله داریا.:دی

Minesweeper > Dota 2 :>

قبول، ولی انتظار نداشتم از یه One Piece Enjoyer اینو بشنوم :-" :D
7 سال از انگویینگ شدن انیمه وانپیس گذشته، الان مثلا انیمه بین شدم آرک های گذشته انیمه رو ندیدم.:D(مانگا رو میخوندم)
---
بازی های پیسی به شکل ناجوانمردانه ایی حجیم هستند.

اولی رو من بیخیال شدم تلف کردن وقت و زباله بودن رو به یک مرحله دیگه رسونده بود، حیف پولی که بدی.
باو سر 1370 ساعت یک زبان رو میشه یاد گرفت.:D
حوصله داریا.:D
شما بیا ببین ملت پلی تایم 7-8 هزار ساعته تو دوتا و کانتر دارن تو استیم 1400 ساعت ایشون که چیزی نیست.:D

البته بعضی بازی ها عملا خودشون سر زیاد بازی کردن پلات میشن :-"

View attachment 270635

من تو زندگیم 2 تا بازی بوده که بشینم برای پلات کردنش تلاش کنم، FFXV و NieR Automata، اولی ارزشش رو نداشت مخصوصا سر تروفی "دویدن" :-"، دومی 100% ارزش داشت and I'll fucking do it again :D

MHW هم بدم نمیاد پلات کنم، ولی میرسیم به UO این پست:

RNG مرتبط به اچیومنت خر است! :D
مشخصه برای تروفی اولی بی تجربه بودی، ما برای اینگونه تروفی ها از کش استفاده می کنیم :D

بحث بیشتر اینکه همون وقت رو سر درسی یا هرچیزی بزاری توش استاد میشی.:D
باور کن ملت خیلی بیشتر از این پلی تایمها وقت سر چیزهای دیگه تلف میکنن ولی چون ابزاری نیست تایم ثبت کنه مثل بازیها کسی متوجه اینها نمیشه.:D

زندگی همش وقت تلف کردنه راستش، شما هر کاری کنید آخرش زیر خاکید. حالا میخواید شونصدتا PHD داشته باشید یا 10000 ساعت فلان بازی رو بازی کرده باشید. به نظرم کسی که از زندگیش راضی هست وقتش رو تلف نکرده یعنی طرف روزی 8 ساعت بازی میکنه ولی کاملا راضی هست از زندگیش وقتش رو تلف نکرده بنظرم. کسی هم که بهترین بوده تو کاری کرده PHD داره کلی مقاله بین المللی داره تو بهترین دانشگاهای دنیا تدریس میکنه و کلی با شرکتها کار میکنه کلی هم پول پارو میکنه اگر زندگیش رضایت داشته باشه، وقتش تلف نشده. آدم باید ببینه از زندگیش راضی هست یا اگر راضی نیست در راستای ایجاد رضایت تغییر ایجاد کنه وگرنه تلف کردن وقت یه مفهومی هست هر کسی میتونه برداشت خودش رو ازش ارائه بده.

باور کن ملت خیلی بیشتر از این پلی تایمها وقت سر چیزهای دیگه تلف میکنن ولی چون ابزاری نیست تایم ثبت کنه مثل بازیها کسی متوجه اینها نمیشه.:D
من 110 روز فقط یکی از کارکتر های wow ام دارم روم نمیشه همشو بگم ، 3 سال اخیر فقط 2-3 ماه مشغول بودم تازه فعالیتم کم شده دقیقا حرف شما درست توی mmo ها 2000 ساعت rookie حساب میشه. :D
زندگی همش وقت تلف کردنه راستش، شما هر کاری کنید آخرش زیر خاکید. حالا میخواید شونصدتا PHD داشته باشید یا 10000 ساعت فلان بازی رو بازی کرده باشید. به نظرم کسی که از زندگیش راضی هست وقتش رو تلف نکرده یعنی طرف روزی 8 ساعت بازی میکنه ولی کاملا راضی هست از زندگیش وقتش رو تلف نکرده بنظرم. کسی هم که بهترین بوده تو کاری کرده PHD داره کلی مقاله بین المللی داره تو بهترین دانشگاهای دنیا تدریس میکنه و کلی با شرکتها کار میکنه کلی هم پول پارو میکنه اگر زندگیش رضایت داشته باشه، وقتش تلف نشده. آدم باید ببینه از زندگیش راضی هست یا اگر راضی نیست در راستای ایجاد رضایت تغییر ایجاد کنه وگرنه تلف کردن وقت یه مفهومی هست هر کسی میتونه برداشت خودش رو ازش ارائه بده.
بحران میان سالی سلام داره خدمت شما :D

اومدم فقط مخالفت خود را با تمام پست های صفحات اخیر اعلام کنم:دی

کامل کردن ، جمع کردن همه خرت و پرت ها ، زدن باس آپشنال ها ، رفتن ماموریت های فرعی ، پرفکت کردن چلنج ها و ...
همشون بس کار درستیست :دی

پست سال بازیسنتر :D مرسی از منطق، من به احترام سخن شما خم میشم :D
bloodborne-ps4.gif

اومدم فقط مخالفت خود را با تمام پست های صفحات اخیر اعلام کنم:D

کامل کردن ، جمع کردن همه خرت و پرت ها ، زدن باس آپشنال ها ، رفتن ماموریت های فرعی ، پرفکت کردن چلنج ها و ...
همشون بس کار درستیست :D

همه ما یه بخشی از زندگی مون رو تو مرحله انکاریم :>

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or