Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
ردیت :D
این قابلیت Downvote ردیت رو اولش زهر و بعد شفاعت دیدم!
باعث میشه قشنگ insecurity آدم قلقلک شه، از طرفی هم خب لازمه و انسان ساز! اینکه همیشه اهمیت ندیم به نظر بقیه

از نظر دسته بندی داشتنش هم میشه گفت بهترین شبکه اجتماعیه، فقط تو ردیت هست که خودت انتخاب میکنی چی ببینی نه Meta !

ویرایش: الان فهمیدم ریپلای ام ربطی به پستت نداشت ولی بهرحال، reddit is good :D

UO اول:

بازی های Capcom بهترین کامبت رو دارن :>

UO دوم:

با این حال Bayonetta از DMC بازی بهتریه فایت می :> دونت :D

reddit is good :D
نعم

خوبه، خیلی هم خوبه، ولی جو فروم بهتره :D

ردیت جو "Hive-Mind" داره، یکم بر خلاف نظر "اکثریت" باشه پست/کامنتت میره زیر خاک :D

هر کدوم خوبی خودشون رو دارن، به عنوان یه کامیونیتی که توش بشه حق گفت هیچی جایگزین فروم نمیشه

از اونور دنبال جواب سوال یا مطلب خاصی باشی هیچی جایگزین ردیت نمیشه :D

فکت نیست این؟:-"
البته اگه <<<< رو برعکس کنیم درست میشه :D

چرا تقريبا يا دقيقا فكته

من دو سه روزه هيلو ٣ رو براي بار چندم تموم كردم و برام جالبه اينهمه خلاقيتو بانجي از كجا اورده بود ؟

يعني واسه سال ٢٠٠٧ انقدر خوب بوده كه اينفينيت كه يه نسخه كپي شده از مراحل اخر ٣ هست بازم متا٨٧ ميگيره !

يه سم ديگه هم توييتر فارسي در كنار اسنپ چت بي خود ترين شبكه هاي اجتماعين :-q

Switch Pro Controller >>>>>>>>> any other controller ever

پ.ن: بیشتر از نظر ارگونومی حداقل با سایز دست خودم منظورم هست. در خصوص باتری لایف هم که دیگه هیچی نگم بهتره
پ.ن.۲: علی‌الخصوص با تم super smash bro’s

اون زمانی که AC پارکور داشت...مخصوصا مرحوم Unity ، گشتن توش بسی لذت بخش بود:x
اصلا آدم انیمیشن های در حین حرکت یونیتی رو میدید روح و روانش شاد میشد:(
یوتیوب فهمیده هر چند ماه یک بار باید ویدئو های پارکور یونیتی رو بهم نشون بده هر دفعه هم میبینم و میام اینجا ازش تعریف میکنم :-" :D
هنوز چیزی رو دستش نیومد، اینقد نرم و لذت بخش هست با اون محیط پر جزئیات شلوغ گرافیکو اتمسفرش که قاطی میشد کلا خیلی تجربه خوبی میداد حیف که هم اون زمان رو کنسول فاجعه بود وضع پرفورمنس هم خیلی رو پی سی سنگین بود (فک کنم با 19-20 فریم تموم کردمش :)) )
که طبیعی هم بود حداقل 3-4 سال از نظر جزئیات و گرافیک از سال ریلیزش جلوتر بود (البته پر باگم بود) تازه بعد 50 تا آپدیت تا حدودی فیکس شد که چه فایده هایپش کلا خوابیده بود مثل سایبرپانک.

یوتیوب فهمیده هر چند ماه یک بار باید ویدئو های پارکور یونیتی رو بهم نشون بده هر دفعه هم میبینم و میام اینجا ازش تعریف میکنم :-" :D
هنوز چیزی رو دستش نیومد، اینقد نرم و لذت بخش هست با اون محیط پر جزئیات شلوغ گرافیکو اتمسفرش که قاطی میشد کلا خیلی تجربه خوبی میداد حیف که هم اون زمان رو کنسول فاجعه بود وضع پرفورمنس هم خیلی رو پی سی سنگین بود (فک کنم با 19-20 فریم تموم کردمش :)) )
که طبیعی هم بود حداقل 3-4 سال از نظر جزئیات و گرافیک از سال ریلیزش جلوتر بود (البته پر باگم بود) تازه بعد 50 تا آپدیت تا حدودی فیکس شد که چه فایده هایپش کلا خوابیده بود مثل سایبرپانک.
منم هی بهم پیشنهاد میده و هی میبینمو لذت میبرم و یکم بعد بسی ناراحت و دپرس میشم:(

یونیتی اگر فقط یکی دو ماه تاخیر میخورد خیلیییی وضعیتش فرق میکرد:(
بسیار دوست دارم توی دنیای موازیی زندگی کنم که یونیتی درست منتشر میشد! مطمئنم مسیر سری و یوبی سافت کاملا متفاوت از الان میبود:-"

اون زمانی که AC پارکور داشت...مخصوصا مرحوم Unity ، گشتن توش بسی لذت بخش بود:x
اصلا آدم انیمیشن های در حین حرکت یونیتی رو میدید روح و روانش شاد میشد:(
آره مشکل من از فارکرای 5 به بعد
از واچ داگز 2 به بعد
از اسسینز اوریجینز به بعد هست

خیلی عجیبه برام که انقدر طرفدار دارن
بازیا عملا همون فرمول قبلی هستن به همراه ماموریت فرعی های بی پایان و تکراری و مپ های شدیدا بزرگ اما پردازش نشده و ضعیف و گیمپلی الکی طولانی
واقعا یوبیسافت یه مرحله جدیدی از خراب کردن آی پی ها رو آنلاک کرده

آره مشکل من از فارکرای 5 به بعد
از واچ داگز 2 به بعد
از اسسینز اوریجینز به بعد هست

خیلی عجیبه برام که انقدر طرفدار دارن
بازیا عملا همون فرمول قبلی هستن به همراه ماموریت فرعی های بی پایان و تکراری و مپ های شدیدا بزرگ اما پردازش نشده و ضعیف و گیمپلی الکی طولانی
واقعا یوبیسافت یه مرحله جدیدی از خراب کردن آی پی ها رو آنلاک کرده

تا جايي كه ميدونم واچ داگز لژيون و فاركراي ٦ و حتي خود واچ داگز ٢ موفقيت تجاري كسب نكردن.
بر خلاف سه گانه AC:O&O&V

مشكل اصلي يوبيسافت وقت نذاشتن روي بازيهاشه
اگر فرضا يه بازي ٢٠ ساعته خطي ١٠٠٠ ساعت وقت براي توسعه بطلبه

اوپن ورلد شدن حدود ١٠٠٠٠ ساعت رو ميخواد تا از همه لحاظ كامل باشه

بشدت واچ داگز و فاركراي هاي تو روايت داستان ضعيفن و از اونور هم انگار يكي Gta اول شخصه و اون يكي سوم شخص و GR هم همين طور چه Bp و چه WL .

-دیدن یک سریال وقتی از هیاهو و جنجال های دوران پخش گذشته >>>>>>>>>>>>> دیدن سریال همزمان با جنجال و هیاهو،

البته بیشتر مشکل من همین جنجال و هیاهو هست که کلا انرژیم رو تحلیل میبره، نه لزوما همزمان با پخش دیدن، مثلا در مورد بازیم همینطورم، باورتون نمیشه چند تا بازی تا حالا دی وان خریدم، ولی ماه ها بعد نشستم جدی بازی کردم و تهشو دراوردم، در واقع جنجال و هیاهو باعث میشه تمرکزم به هم بخوره(تا جایی که خیلی وقت ها حتی کشش تاپیک امتیازات بازی هایی که عاشقشون هستم رو ندارم)، یه جورایی همش احساس میکنم تحت تاثیر افکار و عقاید دیگران قرار گرفته ام و ذهنیتم ممکنه تحت تاثیر افکار دیگران قرار بگیره، البته این حساسیته و شایدم نتیجه یک طرحواره باشه و مدعی نیستم پدیده مثبتیه، ولی در مجموع وقتی در سکوت و ارامش و یک فضای مستقل میرم سراغ محتوای مورد علاقه ام، بسیار بیشتر لذت میبرم...

*اخرین سریالی که همزمان پخش دیدم و لذت بردم house of cards بود، حتی دارک هم وسطاش که خیلی معروف شد و هیاهو درست کرد ول کردم و بعد ها ادامه دادم، جالبه اما زمان امثال بریکنیگ بد و لاست و فرار از زندان اصلا به این چیزا توجه نمیکردم....

----

-اگه بازی کردن وقت تلف کردن باشه، فیلم و سریال دیدن چیه؟ کتاب خوندن چیه؟
ایا کسانیکه بازی کردن رو وقت تلف کردن میدونند، هر روز یک فلسفه یا علم و دانش جدید فرا میگیرند؟ هر روز (24 ساعت) یک پروژه را به پایان میرسونند یا بر روی یک پروژه کار میکنند؟ چه کسی معلوم میکنه ان پروژه ارزش داره یا نه و وقت تلف کردن هست یا نه؟ ایا کسی که بازی رو وقت تلف کردن میدونه، در طول روز وقت "ازاد" پیدا نمیکنه؟ ایا برای پر کردن ان وقت ازاد دنبال ایدئولوژی میگرده که مفید پر کنه یا نه؟ بازی بکنه یا نکنه؟ فیلم ببینه یا نبینه؟ اصن اپسیلون منطق در این حرفا هست؟ ایا نمیشه هم زندگی کرد، هم کار کرد، هم سفر رفت، هم دوست داشت یا عاشق شد، هم ماجراجویی کرد، هم کتاب خوند، هم یک دانش جدید فراگرفت، هم.... هم.... هم... هم.... و هم بازی کرد؟

خلاصه، برای هر ادمی این مسائل متفاوته، ممکنه برای من گپ زدن در مورد سلبریتی ها(چه جنجال های ابکی داخلی چه مدل ویل اسمیت و دپ و هرد فرنگی) بدون جذابیت باشه و برای خودم وقت تلف کردن به نظر برسه و ممکنه برای دیگری یک تفریح جالب باشه (و همین مثلا برای یک جامعه شناس نه تنها وقت تلف کردن نیست، که کیس مطالعه و کار هم هست)

من هم نزدیک و هم اینترنتی به اندازه موهای سرم ادم میشناسم که درگیر مشکلات و مسائل زندگیه(اصن یک مسائل میگم و یک مسائل میشنوید) و اثری رو علاقه اش به گیم هم نداشته، از اولین وقت هم برای بازی استفاده میکنه(خودمم زمانی که سر کار میرفتم و حتی الان که درس میخونم یک نمونه هستم) اما درسته که افراط یا دغدغه و ارامش(مخصوصا ناشی از وضعیت اقتصادی) میتونه اثر داشته باشه، افراط و ارامش رو تک تک جوانب زندگی اثر داره نه تنها بازی، خلاصه اینکه اگر به هر دلیلی علاقه مون به بازی کم شده، به نظرم بهتره بدون تعمیم دادن و جنرالایز کردن ودر مقابل به طور "شخصی" به موضوع خودمون بپردازیم.

----

-مثل خیلی از کار ها، میشه به بازی هم معتاد شد و از کار های مهم و جوانب متفاوت زندگی عقب افتاد، بازی هم رو سیستم پاداش و هورمون ها اثر داره، اما، قابل قیاس با انواع و اقسام دراگ و درینک نیست، اعتیاد به دراگ و درینک در مقابل بازی، مثل تانک های جنگی همه جانبه در مقابل سوسکه.... افراطی بازی کردن بیشتر شبیه افراطی کتاب خوندن و نقاشی کردنه تا اعتیاد به دراگ یا درینک،

-دیدن یک سریال وقتی از هیاهو و جنجال های دوران پخش گذشته >>>>>>>>>>>>> دیدن سریال همزمان با جنجال و هیاهو،

البته بیشتر مشکل من همین جنجال و هیاهو هست که کلا انرژیم رو تحلیل میبره، نه لزوما همزمان با پخش دیدن، مثلا در مورد بازیم همینطورم، باورتون نمیشه چند تا بازی تا حالا دی وان خریدم، ولی ماه ها بعد نشستم جدی بازی کردم و تهشو دراوردم، در واقع جنجال و هیاهو باعث میشه تمرکزم به هم بخوره(تا جایی که خیلی وقت ها حتی کشش تاپیک امتیازات بازی هایی که عاشقشون هستم رو ندارم)، یه جورایی همش احساس میکنم تحت تاثیر افکار و عقاید دیگران قرار گرفته ام و ذهنیتم ممکنه تحت تاثیر افکار دیگران قرار بگیره، البته این حساسیته و شایدم نتیجه یک طرحواره باشه و مدعی نیستم پدیده مثبتیه، ولی در مجموع وقتی در سکوت و ارامش و یک فضای مستقل میرم سراغ محتوای مورد علاقه ام، بسیار بیشتر لذت میبرم...

*اخرین سریالی که همزمان پخش دیدم و لذت بردم house of cards بود، حتی دارک هم وسطاش که خیلی معروف شد و هیاهو درست کرد ول کردم و بعد ها ادامه دادم، جالبه اما زمان امثال بریکنیگ بد و لاست و فرار از زندان اصلا به این چیزا توجه نمیکردم....

----

-اگه بازی کردن وقت تلف کردن باشه، فیلم و سریال دیدن چیه؟ کتاب خوندن چیه؟
ایا کسانیکه بازی کردن رو وقت تلف کردن میدونند، هر روز یک فلسفه یا علم و دانش جدید فرا میگیرند؟ هر روز (24 ساعت) یک پروژه را به پایان میرسونند یا بر روی یک پروژه کار میکنند؟ چه کسی معلوم میکنه ان پروژه ارزش داره یا نه و وقت تلف کردن هست یا نه؟ ایا کسی که بازی رو وقت تلف کردن میدونه، در طول روز وقت "ازاد" پیدا نمیکنه؟ ایا برای پر کردن ان وقت ازاد دنبال ایدئولوژی میگرده که مفید پر کنه یا نه؟ بازی بکنه یا نکنه؟ فیلم ببینه یا نبینه؟ اصن اپسیلون منطق در این حرفا هست؟ ایا نمیشه هم زندگی کرد، هم کار کرد، هم سفر رفت، هم دوست داشت یا عاشق شد، هم ماجراجویی کرد، هم کتاب خوند، هم یک دانش جدید فراگرفت، هم.... هم.... هم... هم.... و هم بازی کرد؟

خلاصه، برای هر ادمی این مسائل متفاوته، ممکنه برای من گپ زدن در مورد سلبریتی ها(چه جنجال های ابکی داخلی چه مدل ویل اسمیت و دپ و هرد فرنگی) بدون جذابیت باشه و برای خودم وقت تلف کردن به نظر برسه و ممکنه برای دیگری یک تفریح جالب باشه (و همین مثلا برای یک جامعه شناس نه تنها وقت تلف کردن نیست، که کیس مطالعه و کار هم هست)

من هم نزدیک و هم اینترنتی به اندازه موهای سرم ادم میشناسم که درگیر مشکلات و مسائل زندگیه(اصن یک مسائل میگم و یک مسائل میشنوید) و اثری رو علاقه اش به گیم هم نداشته، از اولین وقت هم برای بازی استفاده میکنه(خودمم زمانی که سر کار میرفتم و حتی الان که درس میخونم یک نمونه هستم) اما درسته که افراط یا دغدغه و ارامش(مخصوصا ناشی از وضعیت اقتصادی) میتونه اثر داشته باشه، افراط و ارامش رو تک تک جوانب زندگی اثر داره نه تنها بازی، خلاصه اینکه اگر به هر دلیلی علاقه مون به بازی کم شده، به نظرم بهتره بدون تعمیم دادن و جنرالایز کردن ودر مقابل به طور "شخصی" به موضوع خودمون بپردازیم.

----

-مثل خیلی از کار ها، میشه به بازی هم معتاد شد و از کار های مهم و جوانب متفاوت زندگی عقب افتاد، بازی هم رو سیستم پاداش و هورمون ها اثر داره، اما، قابل قیاس با انواع و اقسام دراگ و درینک نیست، اعتیاد به دراگ و درینک در مقابل بازی، مثل تانک های جنگی همه جانبه در مقابل سوسکه.... افراطی بازی کردن بیشتر شبیه افراطی کتاب خوندن و نقاشی کردنه تا اعتیاد به دراگ یا درینک،
اینقدر حق گفتی کمرم خم شد و نتونستم به ی لایک بسنده کنم :D :) . احسنت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or