Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
در اوایل! آغاز این تاپیک با جذابیت همراه بود،مکانی شد برای بی چاک و پرده های بازیسنتر که بی غل و غش نظرات غیر عامه پسندانشون در معرض عموم قرار بدن،اما خب اینجا نیز اشباع شده است.تا اینجا یک چیز مشخص است فلان فیلم،فلان شخص،فلان کارگردان فلان نویسنده،فلان بازی...یا اورریتد است یا اندرریتد،و اگر هم جزو این دو نباشد به زودی اضافه خواهد شد.،و دیگر چه! من احساس می کنم ازدحام اینگونه پست ها بیشتر بخاطر کچ فهمی و بد سلیقگی باشد.

در اوایل! آغاز این تاپیک با جذابیت همراه بود،مکانی شد برای بی چاک و پرده های بازیسنتر که بی غل و غش نظرات غیر عامه پسندانشون در معرض عموم قرار بدن،اما خب اینجا نیز اشباع شده است.تا اینجا یک چیز مشخص است فلان فیلم،فلان شخص،فلان کارگردان فلان نویسنده،فلان بازی...یا اورریتد است یا اندرریتد،و اگر هم جزو این دو نباشد به زودی اضافه خواهد شد.،و دیگر چه! من احساس می کنم ازدحام اینگونه پست ها بیشتر بخاطر کچ فهمی و بد سلیقگی باشد.
شما خودت آندرریتد ترین کاربر فرومی بزرگوار :D

آخرین ویرایش:
شما خودت آندرریتد ترین کاربر فرومی می بزرگوار :D
حقیقتا من شمارو نمی شناسم،پس در جایگاهی نیستم که شمارو توصیف کنم.اینکه می آیید و در مورد من چنین پستی می زنید که به نظر می آید همراه با کنایه و تمسخر است،بیشتر از آنکه به من ضربه زده باشید به خودتان ضربه زده اید.به جای آن تاب تحمل یک دیدگاه را داشته باشید سطح شما این نیست.

حقیقتا من شمارو نمی شناسم،پس در جایگاهی نیستم که شمارو توصیف کنم.اینکه می آیید و در مورد من چنین پستی می زنید که به نظر می آید همراه با کنایه و تمسخر است،بیشتر از آنکه به من ضربه زده باشید به خودتان ضربه زده اید.به جای آن تاب تحمل یک دیدگاه را داشته باشید سطح شما این نیست.
تعریف کرد ازت بنده خدا.

تاپیک رو با "خارج از تاپیک" کاملا اشتباه گرفتین دوستان
حرفای روزمرتون رو چرا میزنید چرا خاطره تعریف میکنید چرا کل کل میکنید !!!
چرا درس آشپزی میدین ~X(
قبلا بنده گلایه کرده بودم از روند تاپیک...

فرقی با خارج از تاپیک پیدا نکرده !

تعریف کرد ازت بنده خدا.
من در سفری بسوی ابر انسان بودن قرار دارم،یقین دارم بواسطه ی دوست و همراه من نیچه و پیشوای بزرگ اسپینوزا در ادامه ی مسیری سخت و دشوار به نسخه ی بهتری از آن چه هستم تبدیل خواهم شد.من یاد گرفته ام شادی را نه در دیگران بلکه در درون خود جستجو کنم،برای درک این موضوع باید اول تنفر را در خود دفن می کردم.یاد گرفتم هر آنچه از دنیای پیرامون بسویم می آید هر واکنشی و یا هر تعاملی در نهایت یک چیز گذراست،و چیزی دائمی نیست،پس یاد گرفتم شادی و لذت ها گذرا هستند و در تنهایی است که انسان می تواند لایه های ناپیدای درون خود را کشف کند،هر چقدر که بیشتر خود را می شناسی و بیشتر فرو می روی دنیای پیرامون به همان اندازه کوچک و ناچیز جلوه می کند،پس به یک پوچی می رسی و فکر می کنی همه چیز بی اهمیت است و خود را رها می یابی،در آن صورت است که خود از بین می رود،و هر نوع تلاشی برای بروز آن مضحک جلوه می کند.

اینو از رو تجربه میگم و فکر نمیکنم زیاد unpopular باشه؛ فلسفه خوندن وآموزشش برای آدمای زیر 24 سال باید ممنوع باشه، مخصوصا توی سن نوجوونی و بلوغ. کسی که هنوز درک درستی از واقعیت و زندگی نداره با فلسفه خوندن فقط گیج و افسرده میشه. اینم نمونش
من در سفری بسوی ابر انسان بودن قرار دارم،یقین دارم بواسطه ی دوست و همراه من نیچه و پیشوای بزرگ اسپینوزا در ادامه ی مسیری سخت و دشوار به نسخه ی بهتری از آن چه هستم تبدیل خواهم شد.من یاد گرفته ام شادی را نه در دیگران بلکه در درون خود جستجو کنم،برای درک این موضوع باید اول تنفر را در خود دفن می کردم.یاد گرفتم هر آنچه از دنیای پیرامون بسویم می آید هر واکنشی و یا هر تعاملی در نهایت یک چیز گذراست،و چیزی دائمی نیست،پس یاد گرفتم شادی و لذت ها گذرا هستند و در تنهایی است که انسان می تواند لایه های ناپیدای درون خود را کشف کند،هر چقدر که بیشتر خود را می شناسی و بیشتر فرو می روی دنیای پیرامون به همان اندازه کوچک و ناچیز جلوه می کند،پس به یک پوچی می رسی و فکر می کنی همه چیز بی اهمیت است و خود را رها می یابی،در آن صورت است که خود از بین می رود،و هر نوع تلاشی برای بروز آن مضحک جلوه می کند.

تکبیر :دی

اسپم نشه

نون پنیر گردو بی خود ترین صبحونه دنیاس:دی

• Like
Reactions: m.a.t
در کل کشور های دنیا صرفا دو کشور هستند که ارزش داره آدم توش زندگی کنه.
1- ژاپن (با اختلاف)
2- آمریکا

بقیه کشور ها رو می تونید بریزید دور.
متاسفانه درست میگی.
به عنوان ایرانی مخصوصا.
آمریکا خیلی برای من خوب بوده. بعضیا رو میبینم میرن ایتالیا یا مالزی به امید زندگی بهتر. اینا از چاله تو چاه افتادنه. کلا تو دنیا برای یه مهاجر ایرانی انتخاب های خیلیییی محدودی هست که زندگیت بهبود پیدا کنه.
خیلی کشورا هستن که خیلی خوبن *برای شهروندای خودشون* نه برای مهاجر ایرانی

اینو از رو تجربه میگم و فکر نمیکنم زیاد unpopular باشه؛ فلسفه خوندن وآموزشش برای آدمای زیر 24 سال باید ممنوع باشه، مخصوصا توی سن نوجوونی و بلوغ. کسی که هنوز درک درستی از واقعیت و زندگی نداره با فلسفه خوندن فقط گیج و افسرده میشه. اینم نمونش
کلا شما بعد از مواجهه با حقیقت لخت زندگی و مشکلات و سوالات و دغدغه ها باید بری دنبال جوابشون تو فلسفه. یه جوون ۲۴ ساله تو ایران هیچ تجربه ای ازین چیزا نداره که بره سراغ فلسفه به دردش بخوره

• Like
Reactions: m.a.t

کلا شما بعد از مواجهه با حقیقت لخت زندگی و مشکلات و سوالات و دغدغه ها باید بری دنبال جوابشون تو فلسفه. یه جوون ۲۴ ساله تو ایران هیچ تجربه ای ازین چیزا نداره که بره سراغ فلسفه به دردش بخوره

مشکل اصلا فلسفه نیست، مساله اینه بعضی ها به عنوان نقاب و برای فرار از واقعیت زندگی خودشون پشت روشنفکر بازی و پیچیده حرف زدن قایم میشن.
اما شما یطوری گفتی ترتیبش رو برعکس کردی، انگار فلسفه و کتاب خوندن باعث افسردگی میشه!
بنظرم تاثیر روانی که یه کتاب، فیلم موسیقی یا هر اثر هنری دیگه ای میتونه بذاره به هـیچ عنوان قابل مقایسه با تربیت کودکی و گذشته فرد نیست.

View attachment Gifybot (1).mp4

• Cool
Reactions: NHM
من هیچ وقت از نوشته هات حس بدی نگرفتم حتی از خوندنشون لذت هم میبرم، نثر خوبی داری و این نشون دهنده مطالعات زیادته، فخر فروشی ناشی از دانش و اگاهی هم ندیدم داشته باشی و این نشون میده انگیزه اصلیت "علاقه" است و ان دانش و اگاهی که داری، سطحی و روخوانی و دستچین شده از نظرات دیگران نیست، نه حتی جبران خلا های درونی، یا نظرات شخصی و ناشی از ادراک شخصی ملت مثل " نقاب و برای فرار از واقعیت زندگی" یا اینکه "جوان ایرانی دغدغه و مشکلات رو نمیفهمه و درکی ازشون نداره"

به همین دلیل به نظرم بدون کوچک ترین اهمیتی به حرف و واکنش دیگران، مسیر خودت رو ادامه بده و اگاه باش که کارت درسته،
البته فکر کنم خودت خیلی بهتر از من اینارو بدونی، دیگران در هر صورت نظر خودشون رو میدند و این حقشونه، شما هم حقته که نادیده بگیری، این که چه انگیزه های درونی برای خودت داری و جدی یا شوخی بودنشون هم فقط به خودت مربوطه.

اما اسموک واقعا کنایه نزد و به نظرم بد برداشت کردی.
با ارزوی موفقت...

این بحث مسافرت توی خارج از تاپیک مطرح شد ولی چون نظر من خیلی آنپاپ... پو.. پیلر... (بیخیال:D) نامحبوب هست، تصمیم گرفتم اینجا بزارمش.
بنده ترجیح میدم برم داخل یه جزیره وسط اقیانوس آرام یا یه کوهستان دور افتاده یا حتی توی قطب جنوب زندگی کنم تا اینکه برم یه کشور غریبه و دوباره بخوام با یادگیری زبانشون و فرهنگشون خودم رو در جامعه وفق بدم (بله، من اینقدر آدم درونگرایی هستم:D)

یه نظر دیگه:
تا وقتی دیدگاه بعضی افراد از رابطه با جنس مخالف صرفا اینه که دختر باید توی قرار دوم بیاد خونه یا با کمتر از ۶۰۰ تومن کارش رو ساخت (اصلا بحث قیمت گذاری و ارزش ریالی بالاتر و اینا مطرح نیست) و شرش رو کند، به مردم ایران حق میدم که غیرت داشته باشن و روی روابط زن و دخترهاشون حساس باشن:D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or