حق کامل گفتی.اگه وقت برای cooking و گل و گیاه جمع کردن قرار بود بزاریم بازی نمیکردیم.میرفتیم تو دنیای واقعی آشپزی و گل و گیاه و شر و ور جمع میکردیم یه سودی هم داشت.
تو Kingdom Come: Deliverance فکر کنم حدود 30 40 ساعت فقط گل چیدم
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
نه فقط به طمع فروش و تبدیل به پول و استفاده های درون بازی، خود فرایند این کار... قدم زدن تو مراتع و دشت های سرسبز و زیبای بازی... فضای خفن اروپای Medieval ... تنوع زیاد گل و گیاه.. موسیقی...
حالا که صحبتش شد، چه بازی خفنی... هنوز خیلی باهاش کار دارم ولی چقدر من این ار پی جی های شبیه ساز طور نیمچه واقع گرایانه کند اما با پرداخت غنی و پرجزئیات رو دوست دارم... چقدر هنگام بازی کردنش ادم حس خوبی میگیره... چه کوئست های خلاقانه و باحالی.. (چه کرش ها و لودینگ های طولانی
) عاشق این بازی هایی هستم که از مپ تا اینفو های درون بازی تا لور تا داستان اصلی تا فضاسازی تا اینونتوری و مدیریتش و گیم پلی... ادم رو مشغول میکنند، اصن عاشق همینم تو ار پی جی ها... اینکه اینقدر با مخلفات سرگرم شی که گیم پلی و روند اصلی پشت هم عقب بیفته .. در واقع اگه یک جا از حاشیه خوشم بیاد... جایی مثل درون یک بازیه...
یعنی میخوام بگم موضوع اوپن ورد، سلیقه ایه... من به شخصه خوشبختانه سلیقه بسیار متنوعی دارم
یعنی از ار پی جی های این چنینی، تا اژدها محور های دارک و سخت و یا فانتزی و شوتر ها... از اوپن ورد وسیع تا سند باکس های چند مکانی به شکل مثلا بایوور... تا RTS های PC، پلتقرمر های رنگارنگ ارکید مانند، H&S کلاسیک یا مدرن.. اکشن ادونچر مین استریم اوپن ورد یا سند باکس یا خطی یا 2.5 بعدی و پوینت ادن کلیک و انتراکتیو... ریسینگ های ارکید و شبیه ساز.. انواع و اقسام ایندی... از هاتلاین مایمی تا ایندی های بامزه رنگی رنگی... هد تو هد PvP... نمای ایزومتریک یا ثابت، ساختار کلاسیک یا روگ لایک... انواع و اقسام شوتر کلاسیک و مدرن... MMO هایی که به سلیقه ام شبیه باشند مثل دستینی یا قدیما WoW... از اکشن ادونچر دارک و ترسناک تا سوروایول خالص سایرن یا سایلنت هیل مانند... اکشن سریع تا مخفی کاری...
همشونو دوست دارم
واقعا میتونم این لیست رو همینطور ادامه بدم، در واقع فقط اهل فوتبال و بازی های ورزشی کلاسیک نیستم(10-15 سال اخیر وگرنه قدیما اینم بودم)، و غیر از این همه رو دوست دارم
در واقع بازی که از نظرم خوب باشه رو دوست دارم، فارغ از اینکه چه ویژگی هایی اساس بازی رو تشکیل میدند، در مورد خیانت هم، تا باشه خیانت هایی به بزرگی امثال GTA san andreas یا RDR یا Skyrim و باقی باشه
یادتونه دوران میکرو و سگا چه پس زمینه های خفنی داشتند بازی ها؟ یادتونه دوران PS1-2 ارزومون بود بتونیم تو این پس زمینه ها وارد شیم؟ یادتونه از نسل هفت که اوپن ورد ها وسیع شدند چه حالی میکردیم که همه جای قابل دیده شدن میشد حضور داشته باشیم؟ خلاصه که اوپن ورد جای خود.. خطی جای خود.. هر چیزی جای خود
===
در مورد اینترنت در مکانیسم بازی ها و کنترل کمپانی و ناشرهم یکی از چندین مثال: انرژی الکتریسیته هم به ابزار و مکانیسم هایی ختم میشه که در عین جذاب و راحت و سالم و مدرن و اسوده ساختن زندگی، باعث کنترل نهاد ها و سیستم ها و کمپانی ها رو مردم هم میشه
همین کنترل هم لزوما بد نیست و میتونه در جهت شناخت و بهبود مکانیسم های اجتماعی به کار گرفته بشه و در بدترین حالت هم حتی به معنی بد بودن استفاده از الکتریسیته در جوامع بشری نیست، و نوع استفاده مهمه و در نتیجه به نظرم در دنیای مدرن(!) نمیشه به مطلق رسید، باید تا جایی که میشه برای بهترین حالت تلاش کرد(انتقاد و حضور، مثلا یک نفر/استودیو/کمپانی میتونه با ساخت یک بازی که استفاده مناسب از امکانات انلاین میکنه، این تلاش رو به بهترین نحو انجام بده، گیمر و منتقد هم با انتقاد و پیشنهاد درست و دقیق کار این فرد/استودیو رو راحت تر میکنند) و در نهایت همه چی رو باید نسبی در نظر گرفت و یه جایی به توافق رسید...