Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
احتمالاً زیاد شنیدید که فلان بازی اومده و ۴۰ دلاره اما روی گیم پس مفتیه. یا ۲۰ تا بازی تاپ PS4 روی PS+ Collection هست و مفتی بزنید و حالش رو ببرید.
نه راستش. این طوری نیست. چیز مفتی وجود نداره. ماهی ۱۰ یا ۱۵ دلار کوفتی برای این بازی‌هایی که مالکیتش رو ندارید پرداخت شده.

این‌ها که اجاره‌ای هستن. از نسل هفتم که بازی‌های دیجیتالی هم اومدن، وضع خریدن بازی و مالکیت اون مبهم‌تر شده. شما مالک بازی نیستید، فقط به مدت نامشخصی (کم یا زیاد)
حق انجامش رو دارید. تا کی؟ خدا می‌دونه.
اکانت بن بشه، خداحافظ. شرکت ورشکست بشه، خداحافظ. روسیه به یه جایی حمله کنه، خداحافظ. سرورها آفلاین بشه، خداحافظ.

ممکنه در این دوران بازی‌های فیزیکی گزینه محتاطانه‌ای باشن. اما نه. فقط نیاز به اتصال دائمی به اینترنت نیست که بازی‌های فیزیکی رو بی معنی کرده.
آپدیت روز اول که بدون اون بازی قابل انجام نیست. انبوه فعالیت‌ها که بدون اتصال به اینترنت از بازی حذف میشن. یا حتی نسخه‌های فیزیکی نصفه و نیمه که بعد از قراردادن دیسک توی دستگاه، n گیگ هم باید دیتای بازی رو دانلود کنید که روی دیسک جا نشده.

نمی‌دونم بالایی‌ها چه قدر آنپاپیولار هستن اما می‌خوام قسمت آنپاپیولار اصلی رو بگم.
واقعیت اینه که در عالم امروز، تنها راهی که می‌تونید مالک کامل و تام و تمام بازی باشید اینه که مالکش نباشید و Pirate کنید.
الآن بهترین راه بازی کردن بازی‌های NES چیه؟ اشتراک NSO؟ نچ. rom رو دانلود کرده و بندازید توی bnes یا هرچیز دیگه.
حالا شما دوست دارید از شرکت مورد علاقه‌تون حمایت کنید و برای بازی که قبلاً خریدید دوباره پول پچ و آپدیت و ... بدید، اختیار با خودتونه (منظورم لزوماً راکستار و سونی نیست. اتفاقا بیشتر نینتندو توی ذهنم میاد
که یه گوشه‌ای سال‌هاست داره راهزنی می‌کنه:D)
جدا از Unpopular بودن، مورد اول و دوم فکته.
ولی با قسمت سوم شدیدا مخالفم. اولا کسایی که نسخه فیزیکی رو به دیجیتالی ترجیح میدن دلیلش صرفا بخاطر حس مالکیت نیست، بلکه بیشتر بخاطر اینه که اکثر ماها از زمان Sega با کاست بازیهاش بزرگ شدیم و رفته رفته تا امروز، یکجورایی به قول معروف "ترک عادت مرض است" :D. رو پلتفرم PS شما احتیاج به اتصال دائم نداری، آپدیت روز اول هم واجب نیست، دقیقا چطور میگین "قابل انجام نیست"؟ :D
البته این موضوع درباره مایکروسافت و کنسول هاش صدق میکنه مثلا Halo Infinite فقط 15 GB ش رو دیسک بود و باید 10 گیگ دیگش رو دانلود میکردین ولی جریان برای PS کاملا متفاوته.
یه سری feature ها مثل Photo mode رو توسعه دهنده ها بعد عرضه با آپدیت اضافه میکنن که شخصا برام مهم نیست، یا همین منتقد ها که بازی رو براشون چند هفته قبل از عرضه کد میفرستن، همیشه رو نسخه 1.0 پلی میدن و نقد میکنن.
شما میتونی از سایت زیر عناوینی که بدون نیاز به اتصال اینترنتی رو چک کنین، این صفحه توییتر هم همینطور، حتی در صفحه تویتتر گفته میشه که هر عنوانی باگ داره یا نه، قابل اجرا هست یا نه!

DoesItPlay?
شخصا تنها محتوای دیجیتالی که خریدم DLC های Batman Arkham Knight بود که نتونستم صبر کنم و پیش خرید کردم.
یه فکت جالب John Linneman از دیجیتال فاندری که خیلی با DRM مشکل داره تا حالا 10 دلار هم محتوای دیجیتالی نخریده، بچه های اینجا هم هستن با این طرز فکر مشابه.
درباره قسمت چهارم هم تا حدودی موافقم ولی نه کاملا، از نسل 7 دیسک های DVD تبدیل به Blue-ray شدن که دیگه مشکل خش افتادن وجود نداره، شما اگه بخواین نسخه Pirate رو آرشیو کنین باید رو هارد نگه داری کنین که امکان از بین رفتن یا Corrupt شدن فایل بیشتر از دیسک Blue-ray هست. همین سونی با کنسول نسل جدیدش Blue-ray های چندلایه رو عرضه کرد که از نظر حجم هم مشکلی پیش نیاد. سازنده اگه تنبلی نکنه واقعا مشکلی پیش نمیاد، خلاصه بگم، چرا من گیمر باید برم یه بازی ناقص مثل Cyberpunk یا AC: Unity رو بخرم که بعد غر بزنم چرا این همه باگ داره یا کامل نیست؟

حالا که بجث DRM شد منم یـ نظری در این مورد بدم . DRM فقط و فقط طراحی شده تا خریدارای بازی رو اذیت کنه کسی که پایرت میکنه واسش ذره ای مهم نیست چون اون شخص صبر میکنه تا بازی کرک بشه ولی کسی که میره زیر بار DRM باید با تمام محدودیتایی که ممکنه DRM ایجا کنه کنار بیاد . در مورد DRM های انلاین و بازیای که کامل به صورت سینگل پلیر فانکشن ولی سازنده میاد اینترنت رو تو تمام مکانیکا جا سازی میکنه و مشتری رو مجبور میکنه حتما به سرور وصل بشه باید یـ مورد دیگه رو هم اضافه کنم : کنترل کردن مشتری . ناشرا هزار یک دلیل واسه این قضیه میارن (از جمله دستکاری کردن سیو ، یک پارچه بودن جهان بازی و ...) ولی دلیل اصلیش کنترل مشتری ـه . با تمام انلاین بودن ناشرا عملا شما رو وادار میکنن که به ساز خودشون در لحظه برقصید با این کار میتونن بیشتر و راحت تر Loot Box و MTX و امثالهم رو به خوردتون بدن End Goal اینجا همینه . میخوان شما رو دائم بروز نگه دارن چون به پول شما دائم نیاز دارن(شما نمیتونی یـ بازی تمام انلاین پیدا کنی که دائم به شما کانتنت پولی پیشنهاد نده) البته این وسط MMO ها بهونه خوبی دارن و میشه یـ جورایی درک کرد این قضیه رو منظور من بیشتر در مورد بازیایی که به بهونه COOP و دستکاری سیو میخوان واسه یـ کمپین که به راحتی به صورت افلاین و تک نفره قابل بازی ـه تمام انلاین رو اجباری کنن . نمونه اخیرشGT7 یـ کمپین کلاسیک به نام Coffee داره ولی بنا به دلایلی سرورای بازی به مدت 35 ساعت Down شدن و ملت تنها کاری که میتونستن بکنن برن تو منوی اولیه بازی و موسیقی گوش بدن LOL . عقب ترش میتونم به Division ، Destiny و Sea of Thieves اشاره کنم

پ.ن : Clown مجلس هم طبق معمول به Activation تعلق میگیره که شما رو وادار میکنه واسه یـ کمپین سه چهار ساعته رو PC تمام انلاین بشید

آخرین ویرایش:
من کلا دو تا نظر Unpopular دارم اونم بگم و برم 😁😁
1-کاراکتر johnny silverhand از نظر من با 20 سال سابقه گیمری بهترین شخصیت 10 سال اخیر صنعت بازی و جز 5 شخصیت برتر دنیای گیمه...
کسایی که بازی رو سرسری تمام کردن و تمام ماموریت ها رو نرفتن هیچوقت پتانسیل کامل شخصیت جانی رو ندیدن
همچنین تم شخصیت جانی هوش از سر ادم میبره
artworks-EOd5hBNIyCsvT8bm-pm2Vqw-t500x500.jpg
2- زک اسنایدر با فیلم justice league خودش و نه اون اشغال دستکاری شده نشون داد بهترین فرد برای اینده dceu هستش و هر چه که تو ذهن خودش داشت و میخواست عملی کنه صد برابر بهتر از نقشه های الان dceu هستش که میخواد تمام فیلم ها رو تبدیل به کلون سینمای مارول کنه
... بن افلک هم بهترین بتمن تاریخه😀
075b1d2698fc80b38ce1e881387d2f48.jpg

من هیچوقت نمیتونم فن یه پلتفرم بودن، یا حتی شدیدتر از اون،‌ فن یه شرکت بازیسازی بودن رو درک کنم. یعنی در واقع کلا فن یه شرکت بزرگ بودن رو نمیتونم درک کنم.

مثلا کسی که طرفدار یه کارگردان فیلم یا یه موزیسین باشه، خب احتمالا از دید هنری اون فرد خوشش میاد. یا کسی که طرفدار یه تیم ورزشی باشه، خب بالاخره سرگرم کننده‌ست که یه تیم خاص رو دنبال کنی و فراز و نشیب‌هاش رو ببینی.

ولی واقعا فن یه شرکت بودن، چه مایکروسافت،‌ چه سونی، اپل، گوگل یا دیزنی خیلی عجیبه. اینا شرکتای بزرگی هستن که هدف اول و آخرشون صرفا سوددهی به سهام‌دارای خودشونه. یه مجموعه خیلی بزرگ ناهمگونه که هر چند سال یه بار بخش‌های بزرگیش زیر و رو میشه.

چرا باید یه نفر طرفدار مثلا طرفدار یه شرکتی مثل مایکروسافت/سونی باشه، بعد مثلا کلی تلاش کنه که ثابت کنه برا مثال فورتزا/گرن توریسمو از اون یکی بهتره؟ یا حتی بدتر از اون، تلاش کنه سیاست‌های درست و غلط شرکتی که دوست داره رو توجیه کنه و سیاست‌های شرکت مقابل رو زیر سوال ببره؟

من هیچوقت نمیتونم فن یه پلتفرم بودن، یا حتی شدیدتر از اون،‌ فن یه شرکت بازیسازی بودن رو درک کنم. یعنی در واقع کلا فن یه شرکت بزرگ بودن رو نمیتونم درک کنم.

مثلا کسی که طرفدار یه کارگردان فیلم یا یه موزیسین باشه، خب احتمالا از دید هنری اون فرد خوشش میاد. یا کسی که طرفدار یه تیم ورزشی باشه، خب بالاخره سرگرم کننده‌ست که یه تیم خاص رو دنبال کنی و فراز و نشیب‌هاش رو ببینی.

ولی واقعا فن یه شرکت بودن، چه مایکروسافت،‌ چه سونی، اپل، گوگل یا دیزنی خیلی عجیبه. اینا شرکتای بزرگی هستن که هدف اول و آخرشون صرفا سوددهی به سهام‌دارای خودشونه. یه مجموعه خیلی بزرگ ناهمگونه که هر چند سال یه بار بخش‌های بزرگیش زیر و رو میشه.

چرا باید یه نفر طرفدار مثلا طرفدار یه شرکتی مثل مایکروسافت/سونی باشه، بعد مثلا کلی تلاش کنه که ثابت کنه برا مثال فورتزا/گرن توریسمو از اون یکی بهتره؟ یا حتی بدتر از اون، تلاش کنه سیاست‌های درست و غلط شرکتی که دوست داره رو توجیه کنه و سیاست‌های شرکت مقابل رو زیر سوال ببره؟
الان ترورت میکنن :D حرف آخری نداری باهامون ؟:))

الان ترورت میکنن :D حرف آخری نداری باهامون ؟:))
نه، نگران نباش. چیزهای بدتری هم اینجا گفته شده و گویندگان هنوز زنده هستن. یا حداقل یه نفر داره به جاشون پست می‌زنه که کسی متوجه به قتل رسیده شدنشون نشده باشه.

جدا از Unpopular بودن، مورد اول و دوم فکته.
ولی با قسمت سوم شدیدا مخالفم. اولا کسایی که نسخه فیزیکی رو به دیجیتالی ترجیح میدن دلیلش صرفا بخاطر حس مالکیت نیست، بلکه بیشتر بخاطر اینه که اکثر ماها از زمان Sega با کاست بازیهاش بزرگ شدیم و رفته رفته تا امروز، یکجورایی به قول معروف "ترک عادت مرض است" :D. رو پلتفرم PS شما احتیاج به اتصال دائم نداری، آپدیت روز اول هم واجب نیست، دقیقا چطور میگین "قابل انجام نیست"؟ :D
البته این موضوع درباره مایکروسافت و کنسول هاش صدق میکنه مثلا Halo Infinite فقط 15 GB ش رو دیسک بود و باید 10 گیگ دیگش رو دانلود میکردین ولی جریان برای PS کاملا متفاوته.
یه سری feature ها مثل Photo mode رو توسعه دهنده ها بعد عرضه با آپدیت اضافه میکنن که شخصا برام مهم نیست، یا همین منتقد ها که بازی رو براشون چند هفته قبل از عرضه کد میفرستن، همیشه رو نسخه 1.0 پلی میدن و نقد میکنن.
شما میتونی از سایت زیر عناوینی که بدون نیاز به اتصال اینترنتی رو چک کنین، این صفحه توییتر هم همینطور، حتی در صفحه تویتتر گفته میشه که هر عنوانی باگ داره یا نه، قابل اجرا هست یا نه!

DoesItPlay?
شخصا تنها محتوای دیجیتالی که خریدم DLC های Batman Arkham Knight بود که نتونستم صبر کنم و پیش خرید کردم.
یه فکت جالب John Linneman از دیجیتال فاندری که خیلی با DRM مشکل داره تا حالا 10 دلار هم محتوای دیجیتالی نخریده، بچه های اینجا هم هستن با این طرز فکر مشابه.
درباره قسمت چهارم هم تا حدودی موافقم ولی نه کاملا، از نسل 7 دیسک های DVD تبدیل به Blue-ray شدن که دیگه مشکل خش افتادن وجود نداره، شما اگه بخواین نسخه Pirate رو آرشیو کنین باید رو هارد نگه داری کنین که امکان از بین رفتن یا Corrupt شدن فایل بیشتر از دیسک Blue-ray هست. همین سونی با کنسول نسل جدیدش Blue-ray های چندلایه رو عرضه کرد که از نظر حجم هم مشکلی پیش نیاد. سازنده اگه تنبلی نکنه واقعا مشکلی پیش نمیاد، خلاصه بگم، چرا من گیمر باید برم یه بازی ناقص مثل Cyberpunk یا AC: Unity رو بخرم که بعد غر بزنم چرا این همه باگ داره یا کامل نیست؟
ذهنیتم اینه که پلتفرم PS هم کم کم به این طرف میره و نینتندو هم در آینده دورتر خواهد رفت (در مورد نینتدو دیرتر، چون مدیراش هنوز ظاهراً نمی‌دونن اینترنت چیه. حداقل ظواهر استورش و سایت‌هاش این طور نشون میده:دی)
بازی‌های خود سونی این مشکل رو ندارن. اما 3rd Party ها نه. همین سایبرپانک فکر نمی‌کنم دیسک روز اولش در مقابل آپدیت فعلی (که هنوز هم اشکالاتی داره) قابل بازی باش. مثال‌های دیگه‌ای هم میشه پیدا کرد.

سرویس های اشتراکی آینده صنعت گیم هستن.(چه خوشتون/خوشمون بیاد چه نیاد)

اصلا آینده سرگرمی هستن از موسیقی و فیلم و سریال تا گیم.
جمع نمیشن که هیچ، مدام گسترش پیدا میکنن و همه نهایتا مجبور میشن بپرن رو این قطار.

خوش بحال ما. :D

به نظر من disco elysium بهترین RPG تاریخ صنعت گیمه.
منظور بهترین بازی تاریخ که تو ژانر RPG طبقه بندی میشه نیست. منظورم بهترین بازی تاریخ فقط از حیث المان های RPG عه.(گرچه به صورت اورال هم جزو بهترین های تاریخ میتونه باشه)

بهترین بازی ۲۰۱۹ هم این بازی بود. چیزی حتی نزدیکش هم نبود متاسفانه

دانشگاه بیخودترین‌ و کریر نابود کننده ترین ارگان دولتیه با اختلاف
این شاید بین خیلی از ماها آنپاپیولار نباشه ولی بین عموم قشر جامعه بزرگترین تابویی که وجود داره. بین ۴ تا ۸ سال عمرتون رو تباه میکنه(حالا توی ایران سربازی رو‌ هم بهش اضافه کنید که کمبوی خیلی خوبی میشه و میتونه خیلی راحت برا همیشه ناک اوتتون کنه) و علم ۱۰-۱۵ سال پیش رو بهتون ارائه میده(البته دانشگاها کشور عزیزمون علوم ۱۴۰۰ سال پیش رو هم لا به لاش ارائه میدن)
مثال بارزش اینکه به ما متلب ۲۰۱۰ و آفیس ۲۰۰۷ ارائه دادن (فقط یه نمونش بود) و قرار نیس هیچوقت توی زندگیم به هیچ دردیم بخوره
شاید الان بگید نه دانشگاهای رنک بالا خیلیم بدرد بخورن که جا داره بگم چند نفر از ماها توی اون دانشگاهیم؟:D تازه خیلیا چندین سال پشت کنکور میمونن برا وارد شدن به همون دانشگاه و حتی اگر موفق هم‌بشن فقط یه ماشین کپی یا بهتر بگم یه دستگاه مموری انسانی تحویل سیستم داده میشه توی خروجی چون فقط فرمول و اصول دین رو حفظ کرده نه چیز دیگه
این به خودی خود تاثیر زیادی ممکنه نداشته باشه ولی وقتی این سیستم هر سال کلی آدم این شکلی تحویل جامعه میده وضعیت چیزی میشه که میبینیم، که همین وضع باعث به وجود اومدن موسسه های غیر انتفاعی و این چرت و پرتا میشه تا با پول اون تابو رو بیشتر زنده نگه داره
به نظرم از یه جایی باید استارت جلوگیری از این قضیه زده بشه، خیلیامون ذهنمون توسط خانواده هامون مسموم شده و نمیتونیم جز چارچوبی که برامون تعریف شده( که شاید تا چند سال پیش کم و بیش جوابگو بود) عمل کنیم ولی ما واقعا این وظیفه رو داریم که حتی خیلی جزئی جلوی این سرطان رو بگیریم.

IMG_20220404_171359_799.jpg

آخرین ویرایش:
دانشگاه بیخودترین‌ و کریر نابود کننده ترین ارگان دولتیه با اختلاف
این شاید بین خیلی از ماها آنپاپیولار نباشه ولی بین عموم قشر جامعه بزرگترین تابویی که وجود داره. بین ۴ تا ۸ سال عمرتون رو تباه میکنه(حالا توی ایران سربازی رو‌ هم بهش اضافه کنید که کمبوی خیلی خوبی میشه و میتونه خیلی راحت برا همیشه ناک اوتتون کنه) و علم ۱۰-۱۵ سال پیش رو بهتون ارائه میده(البته دانشگاها کشور عزیزمون علوم ۱۴۰۰ سال پیش رو هم لا به لاش ارائه میدن)
مثال بارزش اینکه به ما متلب ۲۰۱۰ و آفیس ۲۰۰۷ ارائه دادن (فقط یه نمونش بود) و قرار نیس هیچوقت توی زندگیم به هیچ دردیم بخوره
شاید الان بگید نه دانشگاهای رنک بالا خیلیم بدرد بخورن که جا داره بگم چند نفر از ماها توی اون دانشگاهیم؟:D تازه خیلیا چندین سال پست کنکور میمونن برا وارد شدن به همون دانشگاه و حتی اگر موفق هم‌بشن فقط یه ماشین کپی یا بهتر بگم یه دستگاه مموری انسانی تحویل سیستم داده میشه توی خروجی چون فقط فرمول و اصول دین رو حفظ کرده نه چیز دیگه
این به خودی خود تاثیر زیادی ممکنه نداشته باشه ولی وقتی این سیستم هر سال کلی آدم این شکلی تحویل جامعه میده وضعیت چیزی میشه که میبینیم، که همین وضع باعث به وجود اومدن موسسه های غیر انتفاعی و این چرت و پرتا میشه تا با پول اون تابو رو بیشتر زنده نگه داره
به نظرم از یه جایی باید استارت جلوگیری از این قضیه زده بشه، خیلیامون ذهنمون توسط خانواده هامون مسموم شده و نمیتونیم جز چارچوبی که برامون تعریف شده( که شاید تا چند سال پیش کم و بیش جوابگو بود) عمل کنیم ولی ما واقعا این وظیفه رو داریم که حتی خیلی جزئی جلوی این سرطان رو بگیریم.
پ.ن: حالا اینو کسی داره میگه که 3 4 روز پیش توی تاپیک بغلی داشت سوال میپرسید که میشه یه مدرک دیگه هم گرفت کنار این یکی مدرک :)) منظورم از مسمومیت ذهنی همینه دقیقا، حتی اگر نخوای هم باز میری سمتش ناخودآگاه

ذهنیتم اینه که پلتفرم PS هم کم کم به این طرف میره و نینتندو هم در آینده دورتر خواهد رفت (در مورد نینتدو دیرتر، چون مدیراش هنوز ظاهراً نمی‌دونن اینترنت چیه. حداقل ظواهر استورش و سایت‌هاش این طور نشون میده:D)
بازی‌های خود سونی این مشکل رو ندارن. اما 3rd Party ها نه. همین سایبرپانک فکر نمی‌کنم دیسک روز اولش در مقابل آپدیت فعلی (که هنوز هم اشکالاتی داره) قابل بازی باش. مثال‌های دیگه‌ای هم میشه پیدا کرد.
دقیقا همینجور ـه کلا این قضیه شتری که در خونه همه میخوابه و هرکی فک میکنه یـ کمپانی تا ابد قرار بچسبه به راه و روش گذشت سخت در اشتباه ـه همین سویچ اگه مشکل ذخیره اطلاعات نداشت نینتندو از خداش بود بازارش رو تمام دیجتالی کنه (به طبع استورش هم پیشرفت میکرد :D) در مورد سونی هم که همین الانش تو اون مسیر ـه ولی خوب جا داره اشاره کنم چند روز پیش بعد ادغام دوتا سرویس اشتراکیش خبر اومد که 90 تا از مدیرانش در زمینه مارکتینگ Retailers ها رو تعدیل نیرو کرده و قصد داره یـ بازبینی اساسی در این مورد بکنه :

Sony PlayStation lays off nearly 90 people, citing "global transformation"

After that, Sony will likely focus on direct-to-consumer marketing and will gradually move away from retailers and brick-and-mortar game sales. Axios noted that the decision to cut those positions was driven by the company’s current business earnings. Sony had nearly $25 billion in revenue in its last fiscal year. Sony also said that in the past year, 65 percent of the games it sold were digital.
(65 درصد دیجتالی !!!)

کلا بازار دیجتالی رشد روز افزون داشت کرنا هم اومد و به این قضیه سرعت بخشید نه فقط گیمنگ تو همه چیز . از سرگرمی گرفته تا اینکه چجوری یـ پروداکت تولید میشه . اینترنت به شکل وحشتناکی در حال گسترش ـه کمپانی ها روز به روز میخوان به مخاطب جهانی دست پیدا کنن و سود دهی رو به بالاترین میزان برسونن . از خیلی جهات این قضیه عالیه از خیلی جهات هم ترسناک . یـ زمانی میرسیم که کمپانی ها تصمیم میگرن چی رو نت بمونه چی نمونه اون وقت ـه که باید دست و پای پایرسی رو بوسید.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or