Uncharted: Golden Abyss

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اول چپتر 13 گیر کردم . یه جا هس اون نسخه خطی رو میده بهمون بعد مینویسه : hold the back of the parchment up to a bright light
نمیدونم چی کار کنم .
کمک کنین

اول چپتر 13 گیر کردم . یه جا هس اون نسخه خطی رو میده بهمون بعد مینویسه : hold the back of the parchment up to a bright light
نمیدونم چی کار کنم .
کمک کنین

الان که شب نور از کجا گیر بیاریم:d
ویتاتو بگیر به سمت نور اگه همونجایی هست که فکر میکنم چون چند ماه پیش بازی کردمش!

بازی رو سه بار تموم کردم و پلاتش کردم و الان خوب میتونم راجبش نظر بدم . بازی به عنوان لانچ ویتا عالیه اما ایراداتی هم داره مثه افت فریم تو جاهای با دشمنان زیاد یا هوش مصنوعی افتضاح پارتنرهای ما.
البته از گرافیک عالی بازی هم نباید بگذریم . گیم پلی هم خوبه . همین که چن تایی پازل اگرچه ساده داره به ادونچر بودن کار کمک کرده.در کل رضایت بخش و 9/10

خوب منم بازیرو تموم کردم اینو بگم که اولین تجربم
رو ویتا بود
در مورد بازی خوب به عنوان یکی که همه عناوین
انچارتدو بازی کرده انتظارم از بازی بیشتر بود
ولی خوب برای بازی که با لانچ خود کنسول همراه شده قابل قبول بود
افت فریم بعضی جاها کاملا محسوس بود
هوش مصنوعی دشمنا زیاد جالب نبود البته من رو کرش مد بازی نکردم ولی به نظرم ضعیف تر از همیشه بود
من خیلی دوس داشتم تو کمبوها مثلا از اون قمه نیمچه یا هرچیز دیگه که اسمشو بذاری استفاده کنه
به نظرم جالب میشد
موسیقی بازی مثل همیشه جذاب بود گرافیکم قابل قبول بود
چیزی که واسه من جالب بود مدت زمان بازی بود که به نظرم برای یه کنسول دستی فوق العاده بود
در کل من نمره ۸ از ۱۰ رو به بازی میدم با حرف اون دوستمون که گفت انچارتد فدای ویتا شد هم تا حدودی موافقم

منم این بازی رو از همین دوست خوب مهرداد(پست بالایی) امروز خریدم وقتی تموم کردم به نوبه خودم میگم چطور بود.فعلا یه 3 4 دیقه بازی کردم عالی بود.علیرغم اینکه ویتا کارت گرافیکش با آیفون فور اس تقریبا یکی هست(فقط تو یه مورد که یادم نیست توانایی محاسباتی بالاتری یا یه همچین چیزی بود) همچین گرافیکی رو تا حالا روی هیچ بازی ایفون ندیده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or