I love truth
کاربر سایت
خوب من تقریبا در آستانه پلات کردن بازی هستم و دور سومی هست که دارم بازی می کنم و بنظرم نمره ای که سایت ها دادن تقریبا منصفانه و در بعضی موارد زیادی هم بوده
من خودم به شخصه بهش 7.5 میدم چون مشکلاتی در زمینه گیم پلی و گرافیک داره که نمیشه ازش چشم پوشی کرد. مثلا تو گیم پلی بدترین چیزش اینه که وقتی یک دشمن رو مخفیانه میکشی اگه یکی دیگه تا بالا سرش هم بیاد خبردار نمیشه و نمیگه این بابا چرا رو زمینه حتی روی Crushing! تو بخش Platforming هم باگ هایی وجود داشت و گاهی اوقات اعصاب خورد کن میشدش. سیستم تیراندازی هم اگر نمیشد به کمک قابلیت حرکتی کنسول نشانه رو جابه جا کرد نمیدونم چطوری می خواستم بازی رو تموم کنم البته از معماهای بازی نباید بگذرم که بنظرم واقعا عالی بود و تنوع سلاح ها هم خوب بود. ارزش تکرار بازی هم به شدت بالاست چون آیتم های مخفی بیشماری تو بازی هست و واقعا از این نظر کار سازنده ها عالی بوده.
تو زمینه گرافیکی هم بنظرم بازی نوسان داشت و تو بعضی قسمت ها عالی بود مثل طراحی چهره هایی که تو میان پرده ها نشون میداد اما در مقابل بعضی جاها پارگی تصویر و پیکسل پیکسل شدنش خیلی به چشم میومد و حتی تو مراحل آخر من افت فریم هم داشتم که کاملا محسوس بود چون یک نارنجک انداختم بین 4-5 تا دشمن و بعد که منفجر شد یک لحظه همه چی قفل شد انگار و خیلی تو ذوق میزدش.
در مجموع به عنوان یک بازی لانچ خیلی خوب بود اما جا برای پیشرفت هنوز داره و اگر قرار باشه در آینده نسخه ای برای این کنسول بیاد امیدوارم این مشکلات رو نداشته باشه.
گرافیک بازی با توجه به لانچ تایتل بودن واقعا امیدوارکننده هست
نمره من هم به بازی 7.5 از 10 هست البته با توجه به انتظار بالایی که از نام آنچارتد داشتم. شاید اگر نام بازی چیز دیگری بود نمره بالاتری میدادم