MOHS4N کاربر سایت Jul 28, 2014 #181 نوشته شده توسط Fallen-Angel: تبریک میگم آق پسر :d پس تمومش کردی به نظرم یکی از بهترین های ویتا بود! بیشتر... آره عالی بود. خیلی یاد آنچارتد 2 هم میوفتادم تو بعضی جاها. عالی بود.
نوشته شده توسط Fallen-Angel: تبریک میگم آق پسر :d پس تمومش کردی به نظرم یکی از بهترین های ویتا بود! بیشتر... آره عالی بود. خیلی یاد آنچارتد 2 هم میوفتادم تو بعضی جاها. عالی بود.
raya2 کاربر سایت Feb 9, 2016 #182 این بازی منتشر شد :d Code: Uncharted_Golden_Abyss_EUR_MULTI5_READNFO_PSV-PSiCO
vaan 2 کاربر سایت Feb 9, 2016 #183 نوشته شده توسط raya2: این بازی منتشر شد :d Code: Uncharted_Golden_Abyss_EUR_MULTI5_READNFO_PSV-PSiCO بیشتر... من سر در نیوردم .. چی هست این
نوشته شده توسط raya2: این بازی منتشر شد :d Code: Uncharted_Golden_Abyss_EUR_MULTI5_READNFO_PSV-PSiCO بیشتر... من سر در نیوردم .. چی هست این
raya2 کاربر سایت Feb 9, 2016 #184 نوشته شده توسط vaan 2: من سر در نیوردم .. چی هست این بیشتر... این برای آینده هستش. اگه در آینده, ویتا هک شد یا شبیه سازش ساخته شد, میتونی این بازی رو راحت بازی کن (چون این ریلیز, رمزگشایی شده هم هست). Reactions: sadegh93
نوشته شده توسط vaan 2: من سر در نیوردم .. چی هست این بیشتر... این برای آینده هستش. اگه در آینده, ویتا هک شد یا شبیه سازش ساخته شد, میتونی این بازی رو راحت بازی کن (چون این ریلیز, رمزگشایی شده هم هست).
ahmad766667 کاربر سایت Feb 13, 2016 #185 نوشته شده توسط raya2: این برای آینده هستش. اگه در آینده, ویتا هک شد یا شبیه سازش ساخته شد, میتونی این بازی رو راحت بازی کن (چون این ریلیز, رمزگشایی شده هم هست). بیشتر... ازطریق backup installation فکر کنم بشه نصب و اجراش کرد Https://hackinformer.com/PlayStationGuide/PSV/tutorials/how_to_backup_cartridge_and_install.html آخرین ویرایش: Feb 13, 2016
نوشته شده توسط raya2: این برای آینده هستش. اگه در آینده, ویتا هک شد یا شبیه سازش ساخته شد, میتونی این بازی رو راحت بازی کن (چون این ریلیز, رمزگشایی شده هم هست). بیشتر... ازطریق backup installation فکر کنم بشه نصب و اجراش کرد Https://hackinformer.com/PlayStationGuide/PSV/tutorials/how_to_backup_cartridge_and_install.html
Sherytto کاربر سایت Apr 18, 2016 #187 امروز نسخه کالکشن 3 گانه رو تمام کردم حسابی یاد این نسخه کردم واقعا یکی از بهترینها بود از دید من خیلی باهاش حال کردم Reactions: se.phi.roth
امروز نسخه کالکشن 3 گانه رو تمام کردم حسابی یاد این نسخه کردم واقعا یکی از بهترینها بود از دید من خیلی باهاش حال کردم