بچه ها چرا صدای نیتن با نسخه ها قبلی فرق داره؟
مگه صدا پیشه اش نولان نورث نیست؟
شما الان مطمنی؟بالاخره این بازی رو تموم کردم الحق والانصاف بازی مزخرفی بود .تمام مراحل یک نواخت بود تو جنگل یا کوه تنوع سلاح نداشت زیاد .داستان محدود .برا کسایی که انچارتد تا حالا بازی نکرده بودن فقط خوب بود .اصلا انتظار از انچارتد بعد اون همه پیشرفت مخصوصا تو شماره 3 که ادم لذت میبرد بازی میکرد بالا رفته بود .این چی بود ساختن .فقط برا تبلیغ و فروش ویتا بوده.معماهای ساده وابکی.
بالاخره این بازی رو تموم کردم الحق والانصاف بازی مزخرفی بود .تمام مراحل یک نواخت بود تو جنگل یا کوه تنوع سلاح نداشت زیاد .داستان محدود .برا کسایی که انچارتد تا حالا بازی نکرده بودن فقط خوب بود .اصلا انتظار از انچارتد بعد اون همه پیشرفت مخصوصا تو شماره 3 که ادم لذت میبرد بازی میکرد بالا رفته بود .این چی بود ساختن .فقط برا تبلیغ و فروش ویتا بوده.معماهای ساده وابکی.
والا به نظره من که فرقی با Uncharted 1 نداشت !!! Uncharted 1 هم مراحلش خیلی خیلی متنوع نیستن ... U3 بود !!! داستان معمولی بود ... اما در مورد معماها هم بقیه Uncharted ها هم زیاد تعریفی نداشتن بیشتر اکشن و Platforming شون تو غالب داستان خیلی عالی طراحی شده بود که این Uncharted داستانش تعریفی داشت. من U1,2,3 رو رفتم به نظره من این یکی به جز مواردی خیلی از خانواده بازی Uncharted دور نبود. البته برای تبلیغ ویتا رو قبول دارم ... مخصوصا تو بخش گرافیک .... ممکنه Uncharted های بیشتری بیاد براش... ببینیم و تعریف کنیمبالاخره این بازی رو تموم کردم الحق والانصاف بازی مزخرفی بود .تمام مراحل یک نواخت بود تو جنگل یا کوه تنوع سلاح نداشت زیاد .داستان محدود .برا کسایی که انچارتد تا حالا بازی نکرده بودن فقط خوب بود .اصلا انتظار از انچارتد بعد اون همه پیشرفت مخصوصا تو شماره 3 که ادم لذت میبرد بازی میکرد بالا رفته بود .این چی بود ساختن .فقط برا تبلیغ و فروش ویتا بوده.معماهای ساده وابکی.
شما الان مطمنی؟
من که 1-2-3 بازی کردم خیلی با این حال کردم
شما در نظر گرفتی رو کنسول دستی داری بازی میکنی؟