Uncharted: Golden Abyss

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من اینجا گیر کردم.باید چه کار کنم؟؟؟
z9717_20120823025232.jpg

دوستام من این بازی رو تا چپتر 5 رفتم همش 2 تا تروفی بیشتر ندادهه همه راز و رمز ها رو هم جمع کردم.به نظر شما این طبیعیه؟یا بازیم اوریجینال نبوده؟کلا این بازی 2% بیشتر بهم تروفی نداده

دوستام من این بازی رو تا چپتر 5 رفتم همش 2 تا تروفی بیشتر ندادهه همه راز و رمز ها رو هم جمع کردم.به نظر شما این طبیعیه؟یا بازیم اوریجینال نبوده؟کلا این بازی 2% بیشتر بهم تروفی نداده

طبیعیه برو جلوتر میده خیلی از تروفیهاش مثلا باید فلان قدر ادم با فلان تفنگ بکشی خب تازه اول بازی هستی

بازی بیشتر رو گشت گذار و دیدن مناطق میچرخه . اکشن بازی هم خوبه , پازلهاش هم خوبه .
قابل مقایسه با اون 3 تا نیست ولی باز هم یه Uncharted هست . ارزش داره بازی کنی

دوستان یکی از معماهای بازی که دختره یه جا مشغول میشه با مجسمه ها (:دی) بعد ما باید بریم سراع چندتا عین همونا که دختره اونجاست
چیکار باید کرد؟

دوستان یکی از معماهای بازی که دختره یه جا مشغول میشه با مجسمه ها (:دی) بعد ما باید بریم سراع چندتا عین همونا که دختره اونجاست
چیکار باید کرد؟
برو همه جارو بگرد.
یه سری مجسمه پیدا میکنی.
برو سمت اونا و بقیش دیگه معلومه.
این بازی با 3 نسخه ی ps3 قابل قیاس هست؟ در اون حد هست؟
گیم پلیش اره به نظر من چون وقتی با صفحه لمسی کار میکنی و مثلا یه جا باید دوربین رو بگیری سمت نور تا جوهر روی کاغذ معلوم شه.ولی گرفیک نه.
دوستان من اینجا گیر کردم.باید چه کار کنم؟؟؟
z9717_20120823025232.jpg

اون علامت چشم بقل صفحه رو بزن و با توجه به شکلای بالا اینا رو بچرخون.
که اخر سر به این صورت در بیاد :
50421582442440673450.jpg

آخرین ویرایش:
منم این بازی رو از همین دوست خوب مهرداد(پست بالایی) امروز خریدم وقتی تموم کردم به نوبه خودم میگم چطور بود.فعلا یه 3 4 دیقه بازی کردم عالی بود.علیرغم اینکه ویتا کارت گرافیکش با آیفون فور اس تقریبا یکی هست(فقط تو یه مورد که یادم نیست توانایی محاسباتی بالاتری یا یه همچین چیزی بود) همچین گرافیکی رو تا حالا روی هیچ بازی ایفون ندیده بودم.
چي ميگى كجا خوندي cpu ٤ هسته اي و گرافيك ٤ هسته اي ويتا كجا و cpu دو هسته اي و گرافيك يك هسسته اي ٤ اس كجا
gpu و cpuويتا از آيفون ٥ و آيپد ٤ هم بيشتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or