Fratos
کاربر سایت
شما ببخشید فریدون جان ...
راجع به ایراداتش که صحبت شده بود !!! ولی نمیدونم چرا شما هر 1 - 2 ماه یکبار ایرادات جدید کشف میکنی ؟!
جون من این سوال منو جواب بده ( عقده ای شدم بخدا )
چرا شما هر بازی ای که برای PS3 هست با تلسکوپ بهش نگاه میکنی و هر جوری شده میخوای از یه جاییش 4 - 5 تا ایراد بکشی بیرون ؟!
ولی در عوض تا حالا یک بار هم ندیدم که حتی از ضعیفترین بازی 360 کوچک ترین ایرادی بگیری !! جالبه که برای همه بازیهای 360 هم اولین نفری هستی که تاپیک میزنی و یدونه قلب میزاری کنارش و به به و چه چه !
خداییش خنده ت نمیگیره ؟ خیلی بده آدم اینقدر یک بعدی باشه !
دورد
جناب اقای سه بعدی، وقتی به یه بازی میگن "اژدهای درونی ps3 "، خود ب خود باعث میشه اون بازی به زیر زره بین.
فک کنم یکم اعصابت به هم ریخته نیما، میکروسکوپ نه تلسکوپ :biggrin1:.
هر کسی طرز فکر خاص خودش رو داره. منم صحیح نمیدونم بازی ای رو که بصورت دُزدی تهیه میکنم و 60 دلار به ناشر و سازنده و .... ضرر میزنم بیام و ایرادش رو هم بگیرم
.در مورد ایراد. این چیزی نیست که جدید کشف شده باشه فقط خاجه حافظ عزیز شیرازی که نمیدونه ایرادات این بازی رو. درضمن ایراد تراشی نیست. اشکال تراشی اون حرف بانمک یکی از دوستان بازی سنتری در مورد Gears of War بود که فرموده بودن: "چرا تیرها دیده میشن" و بعد از GoW هر عنوانی که امد اینطوری بود. ( Crysis و UT 3 و ... ).
مخلص کلام نیما جان شما که بیطرف هستید!! و کلی هم اطلاعات دراین ضمینه دارید و بازی رو مو ب مو برسی کردید، آیا آنبالانس بین اسلحه ها، ایرادات دوربین، بی تناسب بودن تعداد دشمنان و گلوله ها، شبیه سازی ضعیف اسلحه ها رو قبول داری یا نه؟.
پ.ن.واقعا ایرادات گیم پلی بازی رو قبول ندارید یا اینکه چون 90 تومن پولش رو دادید نمیخواید قبول کنید؟!.
Last edited by a moderator:

.