Uncharted: Drake's Fortune

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Component vs. HDMI Camparison HD

لازم ندیدم تاپیک جدید بزنم.
مقایسه این بازی در دو حالت Component و HDMI

http://www.gametrailers.com/player/29838.html

من همین پستو آپدیت میکنم تا نوشته هاش زیاد بشه و دیگه آقا Behzad گیر نده ;)

دوستان همون طوری که تو ویدئو میبینن ، شفافیت و نور و سایه ها در HDMI بیشتر است .
این به حتم یکی از برتری های سیگنالهای Digital بر Analog میباشد .
در مقایسه هایی هم که خودم بین 360 و PS3 کردم . در 95% موارد شفافیت و نورپردازی PS3 و همچنین Texture ها بیشتر بود . شاید علت همین مسئله استفاده از HDMI در PS3 باشه و به احتمال زیاد 360 های با پورت HDMI تصویر بهتری میدهند . من در اینجا نمیخوام مقایسه بین PS3 و 360 بشه و فن بوی ها بیان و جدل راه بندازن . این مسئله رو به این خاطر اینجا ذکر کردم که ویدئوی فوق رو مرجع صحبتم قرار داده باشم .

آخرین ویرایش:

دوستان همون طوری که تو ویدئو میبینن ، شفافیت و نور و سایه ها در HDMI بیشتر است .
در مقایسه هایی هم که خودم بین 360 و PS3 کردم . در 95% موارد شفافیت و نورپردازی PS3 و همچنین Texture ها بیشتر بود . شاید علت همین مسئله استفاده از HDMI در PS3 باشه و به احتمال زیاد 360 های با پورت HDMI تصویر بهتری میدهند . من در اینجا نمیخوام مقایسه بین PS3 و 360 بشه و فن بوی ها بیان و جدل راه بندازن . این مسئله رو به این خاطر اینجا ذکر کردم که ویدئوی فوق رو مرجع صحبتم قرار داده باشم .
البته زیاد هم فرقی ندارن! حداقل با چشم دیدنش سخته.

رضا جان Component که انالوگ نیست.اونم دیجیتاله حتی می تونه تا 1080p هم ساپروت کنه ولی حجم انتقال داده یه کم کمتر از hdmi است.;)

رضا جان Component که انالوگ نیست.اونم دیجیتاله حتی می تونه تا 1080p هم ساپروت کنه ولی حجم انتقال داده یه کم کمتر از hdmi است.;)

آره محمد جان ، درست میگی . اینقدر این اصطلاحات شبیه همه که آدم قاطی میکنه .
کلا دو نوع Component Video داریم : Digital و Analog که در اصطلاح به دیجیتال YCbCr گفته میشه و نوع آنالوگ هم YPbPr هست که البته این دونوع از نظر طرز کار شبیه هم هستند که من این دو تا رو با هم قاطی کردم . HD Component از YCbCr استفاده میکنه .

البته زیاد هم فرقی ندارن! حداقل با چشم دیدنش سخته.

اگه اینطوره که شما میگی دیگه پس چرا HDMI ساخته شد
حتما یک تغییراتی داره تو کیفیتش حالا به رزولوشن کار نداریم هر
دو میتونن 1080P بیارن ولی تو بقیه موارد حتما HDMI بهتره

اگه اینطوره که شما میگی دیگه پس چرا HDMI ساخته شد
دو میتونن 1080P بیارن ولی تو بقیه موارد حتما HDMI بهتره
خوب HDMI صدارو هم انتقال میده. صدارو هم خفن انتقال میده لامسب:cheesygri

خصوصیات HDMI و COMPONENT.....

HDMI: یک رابط دیجیتالی نسبتا جدید که قابلیت حمل سیگنال ویدیویی دیجیتال رو به

صورت 8 کاناله بدون قابلیت فشرده سازی که این سیگنالا ها رو از طریق یک کابل منتقل میکنه

ودارای دو نسخه 1/2 و 1/3 هست

COMPONENT: این مولف ویدیویی دارای 3 پایه سبز.ابی.وقرمز است و با Y.pbوPR مشخص

میشود و برای انتقال داده از عملیات فشرده سازی استفاده میکند. ودر نتیجه کیفیت از

HDMI......

خودتون قضاوت کنید...

خصوصیات HDMI و COMPONENT.....

HDMI: یک رابط دیجیتالی نسبتا جدید که قابلیت حمل سیگنال ویدیویی دیجیتال رو به

صورت 8 کاناله بدون قابلیت فشرده سازی که این سیگنالا ها رو از طریق یک کابل منتقل میکنه

ودارای دو نسخه 1/2 و 1/3 هست

COMPONENT: این مولف ویدیویی دارای 3 پایه سبز.ابی.وقرمز است و با Y.pbوPR مشخص

میشود و برای انتقال داده از عملیات فشرده سازی استفاده میکند. ودر نتیجه کیفیت از

HDMI......

خودتون قضاوت کنید...
حجم انتقال داده ها توی hdmi بیشتر است.
فکر کنم رابط IEEE 1394 بهتر از hdmi باشه یعنی حجم انتقال داده بیشتری نسبت به hdmi داره

اگه اینطوره که شما میگی دیگه پس چرا Hdmi ساخته شد
دو میتونن 1080p بیارن ولی تو بقیه موارد حتما Hdmi بهتره

شما ویدیو رو نگاه کن... به حرف من میرسی ( البته در یک قسمت از ویدیو نور تو Hdmi بهتر بود در حالی که روی Component چیزی معلوم نبود! )

پ.ن: کاشکی میتونستم از ویدیو عکس بگیرم :( کسی برنامه ای چیزی نداره ؟

حجم انتقال داده ها توی hdmi بیشتر است.
فکر کنم رابط IEEE 1394 بهتر از hdmi باشه یعنی حجم انتقال داده بیشتری نسبت به hdmi داره

وضوح قابل پشتیبانی..

HDMI : 480I.480P.720P.1080I.1080P

IEEE 1394 : 480I.480P.720P.1080I.1080P

میزان کیفیت ویدیویی

HDMI : 5

IEEE1394 : 5

IEEE 1934 بیشتر در ضبط کننده DVD وضبط کننده دیجیتالی استفاده میشه

میزان پهنای باند در HDMI 1/3 برابر با: 10/2 Gbps بر ثانیه است

درود
دیروز این شاهکار رو گرفتم. چه بازی زیبا و عالیه. گرافیکش اینطوریه :eek:.

البته Wiiman جان این شاهکار شما ایراداتی اره که متاسفانه کسی به اونها اشارتی نکرده.

* بخش پلتفرومر بازی نصفه نیمه بود. جای تعجب داره واقعا که ND با این سابقه درخشان در امر ساختن بازی های پلتفورمر نتونسته از پس این بر بیاد.
* نبودن بالانس بین اسلحه ها که عملا کلت میشه سلاح اصلی و بیشترین کاربرد رو پیدا میکنه.
* چند ایراد در مکان دوربین.
* شبیه سازی بسیار ضعیف اسلحه ها. چرا باید با کلت یک دشمن رو از فاصله 500 یا 600 متری Headshot کرد در حالی که Ak47 حتی تیرش به اونجا نمیرسه!!.
* نداشتن تناسب بین تعداد دشمنان و گلوله. برای خودم بارها پیش امده که در محیطی قرار گرفتنم، بیشتر دشمنان رو Headshot کردم و با کمال تعجب گلوله کم اورد در حالی که باز به تعداد انها افزوده میشد!.
* بخش مبارزه در گیم پلی کوچکترین حرفی برای گفتن نداره و قرقره یه Gears of War ـه.

درکل بازی خوبی بود و اشکالتی هم داره که بیاد در نظر گرفت ;).

شما ببخشید فریدون جان ...

راجع به ایراداتش که صحبت شده بود !!! ولی نمیدونم چرا شما هر 1 - 2 ماه یکبار ایرادات جدید کشف میکنی ؟!

جون من این سوال منو جواب بده ( عقده ای شدم بخدا )

چرا شما هر بازی ای که برای PS3 هست با تلسکوپ بهش نگاه میکنی و هر جوری شده میخوای از یه جاییش 4 - 5 تا ایراد بکشی بیرون ؟!
ولی در عوض تا حالا یک بار هم ندیدم که حتی از ضعیفترین بازی 360 کوچک ترین ایرادی بگیری !! جالبه که برای همه بازیهای 360 هم اولین نفری هستی که تاپیک میزنی و یدونه قلب میزاری کنارش و به به و چه چه !

خداییش خنده ت نمیگیره ؟ خیلی بده آدم اینقدر یک بعدی باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or