Uncharted: Drake's Fortune

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما ببخشید فریدون جان ...

راجع به ایراداتش که صحبت شده بود !!! ولی نمیدونم چرا شما هر 1 - 2 ماه یکبار ایرادات جدید کشف میکنی ؟!

جون من این سوال منو جواب بده ( عقده ای شدم بخدا )

چرا شما هر بازی ای که برای PS3 هست با تلسکوپ بهش نگاه میکنی و هر جوری شده میخوای از یه جاییش 4 - 5 تا ایراد بکشی بیرون ؟!
ولی در عوض تا حالا یک بار هم ندیدم که حتی از ضعیفترین بازی 360 کوچک ترین ایرادی بگیری !! جالبه که برای همه بازیهای 360 هم اولین نفری هستی که تاپیک میزنی و یدونه قلب میزاری کنارش و به به و چه چه !

خداییش خنده ت نمیگیره ؟ خیلی بده آدم اینقدر یک بعدی باشه !

دورد
جناب اقای سه بعدی، وقتی به یه بازی میگن "اژدهای درونی ps3 "، خود ب خود باعث میشه اون بازی به زیر زره بین.
فک کنم یکم اعصابت به هم ریخته نیما، میکروسکوپ نه تلسکوپ :biggrin1:.
هر کسی طرز فکر خاص خودش رو داره. منم صحیح نمیدونم بازی ای رو که بصورت دُزدی تهیه میکنم و 60 دلار به ناشر و سازنده و .... ضرر میزنم بیام و ایرادش رو هم بگیرم ;).
در مورد ایراد. این چیزی نیست که جدید کشف شده باشه فقط خاجه حافظ عزیز شیرازی که نمیدونه ایرادات این بازی رو. درضمن ایراد تراشی نیست. اشکال تراشی اون حرف بانمک یکی از دوستان بازی سنتری در مورد Gears of War بود که فرموده بودن: "چرا تیرها دیده میشن" و بعد از GoW هر عنوانی که امد اینطوری بود. ( Crysis و UT 3 و ... ).
مخلص کلام نیما جان شما که بیطرف هستید!! و کلی هم اطلاعات دراین ضمینه دارید و بازی رو مو ب مو برسی کردید، آیا آنبالانس بین اسلحه ها، ایرادات دوربین، بی تناسب بودن تعداد دشمنان و گلوله ها، شبیه سازی ضعیف اسلحه ها رو قبول داری یا نه؟.

پ.ن.واقعا ایرادات گیم پلی بازی رو قبول ندارید یا اینکه چون 90 تومن پولش رو دادید نمیخواید قبول کنید؟!.

Last edited by a moderator:
البته این بازی صد در صد ایرداتی دارد ولی نه اونقدر که چنان تو سر بازی بزنید که له بشه!
البته چند تا از ایرادات واقعا وارده مثلا من معمولا از کلت استفاده میکنم!
البته باگهای بازی واقعا کم بود !من هر بازی دیگه ای دیدیم حتی Geow هم کمتر باگ داشت

البته درسته گیم پلی زیاد به اون صورت چیز جدید نداره و در کل من که از همون گیم پلی بازی هم لذت میبرم (شبیه لذتی که کلت زدن تو بازیهای مکس پین و دارکنس داشت واصلا خلی خوبه که از کلت انقدر استفاده شده ) البته رو اسون ترین مد نرفتم و مد سخت تر بعد از اسون رو رفتم و توصیه میکنم کسانی که یه مدت ps2 هم داشتن و دیگه حرفه این به هیچ وجه رو اسون ترین مد نرن و اگه رفتن دیر نشده که درجه سختی رو تغییر بدین کلا تنها ایرادی که از این بازی میشه 'گرفت عدم نو اوری تو گیم پلیش هست و بقیه ایراداتی که از این بازی گرفته میشه رو من اصلا قبول ندارم
درجه سختی بازیرو هم میشه تغییر داد با pause کردن بازی شاید فریدون هم رو این مد اسونترینش رفته که انقدر بد میگه که بعید میدونم(فن بازیه به احتمال زیاد:laughing:)

آخرین ویرایش:
دورد
جناب اقای سه بعدی، وقتی به یه بازی میگن "اژدهای درونی ps3 "، خود ب خود باعث میشه اون بازی به زیر زره بین.
فک کنم یکم اعصابت به هم ریخته نیما، میکروسکوپ نه تلسکوپ :biggrin1:.
هر کسی طرز فکر خاص خودش رو داره. منم صحیح نمیدونم بازی ای رو که بصورت دُزدی تهیه میکنم و 60 دلار به ناشر و سازنده و .... ضرر میزنم بیام و ایرادش رو هم بگیرم ;).
در مورد ایراد. این چیزی نیست که جدید کشف شده باشه فقط خاجه حافظ عزیز شیرازی که نمیدونه ایرادات این بازی رو. درضمن ایراد تراشی نیست. اشکال تراشی اون حرف بانمک یکی از دوستان بازی سنتری در مورد Gears of War بود که فرموده بودن: "چرا تیرها دیده میشن" و بعد از GoW هر عنوانی که امد اینطوری بود. ( Crysis و UT 3 و ... ).
مخلص کلام نیما جان شما که بیطرف هستید!! و کلی هم اطلاعات دراین ضمینه دارید و بازی رو مو ب مو برسی کردید، آیا آنبالانس بین اسلحه ها، ایرادات دوربین، بی تناسب بودن تعداد دشمنان و گلوله ها، شبیه سازی ضعیف اسلحه ها رو قبول داری یا نه؟.

مواظب حرف زدنت باش بچه. تو یاهو یه فُرم دیگه حرف میزنی. درضمن برای توهینی که کردی شکایتی به مدیراها نمیفرستم و بخاطر سن کمت و اینکه 2 ساله اویزون من هستی میبخشمت.

پ.ن.واقعا ایرادات گیم پلی بازی رو قبول ندارید یا اینکه چون 90 تومن پولش رو دادید نمیخواید قبول کنید؟!.

واقعا به نظرت دلیلت برای ایراد نگرفتن از بازیهای 360 قانع کننده ست ؟ :confused: یعنی چون کپی ه نباید ازش ایراد گرفت و باید قلب بزاری کنارش ؟! عجیبا غریبا !!
ولی اگه بازی اورجینال باشه هر طوری شده باید 10 - 20 تا ایراد بکشی بیرون ! آقا من چند تا بازی اورجینال 360 دارم ( HALO - GOW - BIOSHOCK - MASS EFFECT ... ) ( خداییش کپیش رو هم ندارم ، یعنی دزدی و ... نیست ) بیزحمت برام نقدشون کن ببینیم چجوریاست ؟

راجع به Uncharted هم خودت قبلا دیدی که من ایراداتی گفتم ، مثل کوتاه بودن نسبی و آسون بودن معما ها ، ولی اینایی که شما میگی ، راجع به دوربین که یه بار دیگه هم بحث کردیم آخرش من نفهمیدم ایرادش چیه ، به نظر من ایرادی نداره .

میگی از همه تفنگ ها به یک اندازه استفاده نمیشه ... خب این که توی همه بازیها وجود داره ، معمولا هر کی از یه اسلحه خاص خوشش میاد و از اون بیشتر استفاده میکنه . مثلا همین Gears of War من تا حالا 7 - 8 بار کامل بازی کردم ، ولی همیشه فقط از Lancer و Longshot استفاده میکنم .
بعضی از بچه ها Shotgun زیاد استفاده میکنن ، بعضی ها Torque Bow و ...
آخه این که نشد ایراد .

بازی COD ی یا R6V نیست که شما انتظار داری اسلحه ها یک به یک عین واقعیت شبیه سازی بشن !

شما انتظار داری این بازی همزمان هم FPS باشه هم Gears of War باشه ، هم Gears of War نباشه ، Platformer باشه ، Action باشه و ...

شما بهترین بازی تاریخ رو برای من بیار واست 125 تا ایراد میگیرم ، البته از همین مدل ایرادات خودت !

بیخیال ، فایده نداره ، دیگه عادت کردیم ، به هر حال دیگه فکر میکنم کاملا مشخص شده که شما شدیدا طرفدار Xbox هستی و شدیدا هم با PS مشکل داری ... به نقدهاتون ادامه بدید .
اون شخصی هم که گفته اژدهای درونی ، اشتباه کرد ، شما ببخشش .

من هم سعی میکنم دیگه وسط نقدهای شما پارازیت ندم ( ایشالا ، گوش شیطون کر :biggrin1: )

راستی اینم بگم که من نقد چند تا سایت معتبر مثل IGN و Gamspot رو خوندم و متاسفانه هیچ کدوم از این ایرادات شما مثل دوربین و اسلحه موجود نبود ! البته خب شما بهتر میدونی .

پ.ن : تلسکوپ و میکروسکوپ هر دو بزرگنمایی میکنن ، منظور من همون تلسکوپ بود .

select بزن تا دفترچه رو باز کنی بعد از روی شکلکهای روی دفترچه که جهتشون مشخصه مجسمه ها رو قرار بده مثلا اگه اشتباه نکنم اون مجسمه ی مریم مقدش به سمت شمال هست و بقیه هم که تو دفترچه واضح هست

گفتم:
آیا آنبالانس بین اسلحه ها
ولی جوابت ربطی نداره
میگی از همه تفنگ ها به یک اندازه استفاده نمیشه ... خب این که توی همه بازیها وجود داره ، معمولا هر کی از یه اسلحه خاص خوشش میاد و از اون بیشتر استفاده میکنه . مثلا همین Gears of War من تا حالا 7 - 8 بار کامل بازی کردم ، ولی همیشه فقط از Lancer و Longshot استفاده میکنم .
از زمین تا Sera فرق هست بین انتخاب اسلحه و اجبار در استفاده از اسلحه ای خاص. وقتی کلت توی این بازی بهترین اسلحه ست!!! یعنی شما چه بخوای و چه نخوای باید از این استفاده کنی چو ماشالا هزار ماشالا تیرش تا 500 600 متری میره که هیچ، تازه میتونی Headshot هم بکنی loool.
یعنی چون کپی ه نباید ازش ایراد گرفت و باید قلب بزاری کنارش ؟! عجیبا غریبا !!
ناراحتی، دوس نداری، بگو هرچی دلت خواس بزارم برات عزیزم. چرا حرص میخوری :love:.

پ.ن : تلسکوپ و میکروسکوپ هر دو بزرگنمایی میکنن ، منظور من همون تلسکوپ بود .
ماس مالی کردن رو هم خوب بلدی ها :).

ميگم فريدون جون شما هم يكي براي كل فنبوي هاي PS كافي هستي !!:biggrin1:
ماشاءالله اگه شما رو بندازند تو فروم Playstation ديدي يك دفعه چيزي باقي نمونده از ps !!:biggrin1:
خدا رو شكر شما تو Gamespot نيستي !!! وگرنه بالاترين امتياز بازيهاي ps3 الان 1.0 بود.:biggrin1:

ناراحت نشي يكدفعه !!:biggrin1:

گفتم:

ولی جوابت ربطی نداره

از زمین تا Sera فرق هست بین انتخاب اسلحه و اجبار در استفاده از اسلحه ای خاص. وقتی کلت توی این بازی بهترین اسلحه ست!!! یعنی شما چه بخوای و چه نخوای باید از این استفاده کنی چو ماشالا هزار ماشالا تیرش تا 500 600 متری میره که هیچ، تازه میتونی Headshot هم بکنی loool.

ناراحتی، دوس نداری، بگو هرچی دلت خواس بزارم برات عزیزم. چرا حرص میخوری :love:.

ماس مالی کردن رو هم خوب بلدی ها :).

من هیچ اجباری تو این بازی برای استفاده از کلت ندیدم ( تو اگه اجبار میبینی ، دوست داری که ببینی ) ضمن اینکه اگه بخوای Reward ها رو بگیری شما باید تناوبی از همه اسلحه ها استفاده کنی ، که من این کار رو کردم و همش رو هم گرفتم هیچ مشکلی هم نداشتم !!!

توی بازی ، 500 - 600 متر جلوتر دیده نمیشه که شما تیرت رسیده ! اینم نمیدونستم که با کلت نباید بشه که Headshot کرد .

فکر میکنم که لازم باشه Headshot رو برات تعریف کنم ! " Headshot یعنی تیر اسلحه شما به کله هدفت بخوره و بمیره " و با توجه به این تعریف میشه با یک تفنگ بادی 5.5 هم Headshot کرد .

حالا شاید تو این سابقه طویل المدت و پربرکتی که توی Game داری ، تا حالا با RPG یا تانک Headshot میکردی !! شایدم کلت رو با تفنگ آبپاش اشتباه گرفتی ؟! ( به قول خودت "" looolollloollooll "" )

خیلی جدی گرفتی که فکر میکنی من حرص میخورم ؟!! فقط کسی که میاد اینجوری نقد مینوسه و موشکافی میکنه نباید یه دسته دیگه از بازیها اینقدر براش Lovely باشن که زبونش بند بیاد !
حداقل یکم سیاست داشته باش که تابلو نشی و نقدهات هم ارزش بیشتری پیدا کنه ...

راجع به ماس مالی هم هر طور میخوای فکر کن ، ولی من تو اون لحظه که میخواستم بنویسم هم میکروسکوپ تو ذهنم بود هم تلسکوپ ، ولی تلسکوپ رو ترجیع دادم ...
مگه تلسکوپ بزرگنمایی نمیکنه ؟!!! حالا من چرا باید ماس مالی کنم ؟!!! مگه گفتم قابلمه
؟!!

ميگم فريدون جون شما هم يكي براي كل فنبوي هاي PS كافي هستي !!:biggrin1:
ماشاءالله اگه شما رو بندازند تو فروم Playstation ديدي يك دفعه چيزي باقي نمونده از ps !!:biggrin1:
خدا رو شكر شما تو Gamespot نيستي !!! وگرنه بالاترين امتياز بازيهاي ps3 الان 1.0 بود.:biggrin1:

ناراحت نشي يكدفعه !!:biggrin1:
ربط این پست رو تاپیک شرح بده لطفا سعید جون:دی.
اره nima_mn جـــــون Uncharted: Drake's Fortune هم مثل Holy Bible ار عرش کبریا امده و مو لای درزش نمیره و هر کسی هم ازش ایراد بگیره انگ فن بوی بودن میخوره و نمیدونم ماجرای قلب!! و از این جور مزخرافت رو پیش میکشن و براش سر هم میکنن. مخلص کلام اینکه: خوش باش باهاش!! و زیاد حرص نخور.

راستی در اینکه من چیزی حالیم نیست اصلا شک نکن و این رو هم میدونم که میدونی Uncharted: Drake's Fortune بجز گرافیک هیچی نیست.

ربط این پست رو تاپیک شرح بده لطفا سعید جون:دی.
اره nima_mn جـــــون Uncharted: Drake's Fortune هم مثل Holy Bible ار عرش کبریا امده و مو لای درزش نمیره و هر کسی هم ازش ایراد بگیره انگ فن بوی بودن میخوره و نمیدونم ماجرای قلب!! و از این جور مزخرافت رو پیش میکشن و براش سر هم میکنن. مخلص کلام اینکه: خوش باش باهاش!! و زیاد حرص نخور.

راستی در اینکه من چیزی حالیم نیست اصلا شک نکن و این رو هم میدونم که میدونی Uncharted: Drake's Fortune بجز گرافیک هیچی نیست.

فکر میکنم در اینکه شما تمایلات 360 ی داری کسی شکی نداشته باشه

و در اینکه آنچارتد یه بازیه متوسط هست هم (خودم بازی کردم) همینطور

ولی به دور از اینکه من چه نظری دارم شما و نیما جان از فعلین این سایت

هستید و معمولا از مطالبتون استفاده شده(بدرد بخور بوده) پس فکر کنم

تمومش کنید بهتره نه مایکرو مال اقوام شماست و نه سونی وابسته به آقا

نیما یه کم منطق چاشنیه قضیه بشه تمام مطالب قابل حله در کل بازی و

اینجور چیزا برای سرگرمی هستش ولی متاسفانه اینجا بیشتر وسیله کل

کل شده ;)

موفق باشید

اقایون یکی درست میگه باید چه جوری این مجسمه ترتیب داد من هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیفتاد
select رو که میزنی، سمت راست اون صفحه که باز میشه یک قطب نما به همراه اسم اون مجسمه ها هست و مثلا نوشته **** شمال * جنوب و ... و سمت چپ هم یک راهنما از عکس به همراه اسم اون مجسمه ها هست.
شما وقتی روی اون قسمتی که مجسمه ها رو میچرخونه {مثلث} رو میزنی، دوربین از یک نمایی نشون میده که یک قطب نما در وسط اون زمین نشون داده میشه. ( یعنی کفِ زمین یک قطب نما میبینی ! ) حالا تو باید مجسمه ها رو بر طبق اون طوری که تو دفترچه (select) گفته شده به سمت ( شمال، جنوب، شرق، غرب و یا W,E,S,N ) مرتب کنی. وقتی همه ی مجسمه ها رو درست مرتب کردی، خود به خود میره رو دمو و ادامه ی بازی ....

اقایون یکی درست میگه باید چه جوری این مجسمه ترتیب داد من هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیفتاد

iwes جان هم بالاتر توضیح دادن. باید دکمه ی SELECT رو بزنی که ببینی مجسمه ها باید در چه جهتی باشن. بعدش باید بچرخونیشون تا در جهت صحیح قرار بگیرن. همین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or