Leonard Cohen
کاربر سایت

نه نشدوقتي كه به مجسمه ميجسبي دوربين مياد عقبتر اون موقع راحت ميتوني همون كاري 2 پست بالا گفتن انجام بدي
دو مجسمه پشت به W,N يعني اينقدر بچرخون تا صورت مجسمه رو به ديوار بشه
خوب توضيح دادم؟(فكر نكنم):biggrin1:
یعنی این طوری که تو میگی باید شیر و فرشته پشتش به هم باشند اره:confused:تو خود بازي تو دفترچش ديدي كه عكس جهتا رو كشيده و اون طرف هم عكس مجسمه ها با اسماشون
مثلا اسم فرشته بالاي N قرار داره(فكر كنم) يعني اونو بچرخون تا صورت مجسمه به طرف N بيافته (منظوراز صورت يعني پشت به نوشته روي زمين چون دقت كني همه مجسمها به داخل گودي نگاه ميكنن
فقط اين يادم مياد كه 2 تا پشت ميشدن يكي به سمت چپ يا راست بود اون يكي رو هم يادم نيست
نه نشد همین الان امتحان کردم نشد یکمی بیشتر توضیح بده:confused:به این ترتیب درست کنید:
عقاب:پشتش به سمت E
شیر:روش به طرف O
فرشته:روش به طرف S
گاو:پشتش به سمت N
اگه نگرفتین بگین بیشتر توضیح بدم.
jتا اون موقع دوباره من هستم كمكت ميكنم:biggrin1:نه شد شانسی زدم شد همین جوری شد شانسی زدم ولی اگر بحواهم از اول بازی کنم درباره مشکل میشه حالا تا اونموقعه ببینم چی میشه:biggrin1:
فريدون اگه به اين سادگي ها بود كه خودم....:biggrin1: يكمي واضح تر و دقيق تر و كامل تر بگوبعد از اینکه همه رو ناکار کردی باید از بالای اونجا بری که به یه راهرو میخوره و ... .

اره همینه. از سمت چپ همون تیرباره باید بری!.خوب ميري تو در يه راهرو هستش كه تهش يكي با تيربار ميزند بايد با تفنك انفجاري انو بزني بعد ميري بالا اين تير بار و ادامه....