Uncharted 3: Drake’s Deception

می گم بچه ها یه چیزی :d این دو تا ترلیر ها مثل ادم نمیاد ، بریم HD ـش رو دانلود کنیم ببینیم کف کنیم ؟ :d از ترلیر ها هیچی معلوم نبود :d
به نظرم هوش مصنوعی بازی یه ایراد هایی هم داره ! اون انیمیشنی هم که نیت یهو رفت جفت پای یارو بلند کرد از پشت انداختش زمین به نظرم خیلی تخیلی بود :d:d:d
اون تریلر اولی که تو اون خونه هست که آتیش گرفته که مال build خیلی قدیم هست.تقریبا اولین تریلری که از گیم پلی نشون دادن.اینکه مشکل داشته باشه طبیعیه.
اون تریلر صحرا هم به نظر من هنوز پولیش نهایی رو نخورده که به احتمال خیلی زیاد تو این یک ماه میخوره.یعنی امیدواریم که بخوره :d البته همین جوری هم از 90% بازی های روز سرتر هست ;;)
تریلر رو ندیدم ولی این حرکتی که میگی توی 2 هم بود :biggrin1:اگه بخواد تخیلی باشه باید همونجا گیر میدادن :biggrin1: نکته ای هم که بازی رو خیلی محدود کرده T بودن بازیه :biggrin1: ناتان که کریتوس نیست بزنه جرواجر بده ملت رو بعد خون فواره بزنه , واسه همین مجبورن یه چند تا آپرکات و ... بزارن با یه همچین حرکت هایی واسه تنوع :biggrin1:
پ.ن : ولی خداترین حرکت اونیه که یه پاش رو گیر میده بعد بلند میشه با اون یکی صورت طرف رو میاره پایین :biggrin1: راستی کسی دقت کرده بود که توی 2 یه حرکت داشت که می تونستی دو نفر که در دو طرفت نزدیکتن رو با هم بزنی ! :biggrin1: انقدر بازی کردم یه بار به طور شانسی تجربه کردمش بعد از 2 سال ! :biggrin1: کسی تا حالا زده این حرکت رو ؟ اگه نه بگین تا بگم کجا میشه این کار رو کرد :biggrin1:
احسان به معنای واقعی جوییدی بازی رو!!! :d

احسان به معنای واقعی جوییدی بازی رو!!! :d
انقدر از اول تا آخر رفتمش و هم جداگانه مراحل رو تک تک 100 بار رفتم آمارش از دستم خارجه همین دیروزم یه دور دیگه تمومش کردم :دی این یکی رو هم باید یه تفحص اساسی روش بزنم :دی انصافاً اون شماره ی قبلی انقدر نکات کشف نشده (uncharted :دی) توش داره که بعد از دو سال بازم هر چی بازی رو زیر و رو میکنم بازم چیز جدید یافت میشه :دی
ولی این 3 ـش رو صحراش رو هم نشون دادن ولی کماکان چیزی از وسایل نقلیه ندیدیم :دی
یه نکته ی دیگه اینکه اونجا که ناتان روی جیپی هست که النا میرونه تا برسه به هواپیما گویا فرمون دادن جیپ با خودمونه :دی اگه اینطوری باشه که بازی نهایت interactive میشه :دی

هر چی تریلر میاد میشینین میبینین بازی بهتون مزه ای هم میده ؟ :d من اصولاً یکی دو تریلر اول هر گیم رو میبینم تا فضای کار دستم بیاد ، دیگه میره تا خود بازی بیاد بنظرم اینکه خودت در ثانیه تجربه کنی خیلی لذت بخش تره ...

یه نکته ی دیگه اینکه اونجا که ناتان روی جیپی هست که النا میرونه تا برسه به هواپیما گویا فرمون دادن جیپ با خودمونه :biggrin1: اگه اینطوری باشه که بازی نهایت interactive میشه :biggrin1:
این که خیلی تابلو بود :دی ! یک ذره سر فرمون رو بپیچی نیت جفت میکنه و میخواد بیوفته :دی !

آخرین ویرایش:
تریلر رو ندیدم ولی این حرکتی که میگی توی 2 هم بود :biggrin1:اگه بخواد تخیلی باشه باید همونجا گیر میدادن :biggrin1: نکته ای هم که بازی رو خیلی محدود کرده T بودن بازیه :biggrin1: ناتان که کریتوس نیست بزنه جرواجر بده ملت رو بعد خون فواره بزنه , واسه همین مجبورن یه چند تا آپرکات و ... بزارن با یه همچین حرکت هایی واسه تنوع :biggrin1:

یاو کدا توی 2 بود ؟ :d این حرکتی که می گم شما ترلیر صحرا رو دقیقه 10 ثانیه 40 رو نگاه کن :d

اون تریلر اولی که تو اون خونه هست که آتیش گرفته که مال build خیلی قدیم هست.تقریبا اولین تریلری که از گیم پلی نشون دادن.اینکه مشکل داشته باشه طبیعیه.

ترلیر دوم رو می گم :d دشت و صحرا :d

احسان که ثانیه ثانیه بازی رو فوله...میگم احسان بیا یک مقاله 200 خطی از تمام اشکلات ریز و بزرگ بازی بنویس :دی

این تریلری که مال این تصویره:

19956249671643949477.jpg

کسی لینک دانلودشو داره فقط شیلتر نباشه :دی

این که خیلی تابلو بود :دی ! یک ذره سر فرمون رو بپیچی نیت جفت میکنه و میخواد بیوفته :دی !
آره میدونم تابلو بود ولی گفتم شاید همینجوری بوده و من فک کردم میشه فرمون داد :دی ولی مثلاً فرمون بدی بری تو چرخ های هواپیما :دی
یاو کدا توی 2 بود ؟ :d این حرکتی که می گم شما ترلیر صحرا رو دقیقه 10 ثانیه 40 رو نگاه کن :d
دیگه تریلرها رو نمیبینم از اون هواپیما به اینور دیگه از این 2-3 تا هیچکدوم رو ندیدم می خوام خودم اولین بار با چشای خودم صحرا رو تجربه کنم :دی
احسان که ثانیه ثانیه بازی رو فوله...میگم احسان بیا یک مقاله 200 خطی از تمام اشکلات ریز و بزرگ بازی بنویس :biggrin1:
اینم ایده ی خوبیه :دی

دیگه تریلرها رو نمیبینم از اون هواپیما به اینور دیگه از این 2-3 تا هیچکدوم رو ندیدم می خوام خودم اولین بار با چشای خودم صحرا رو تجربه کنم :biggrin1:

اره ولی تحمل این 37 روز باقی مونده خیلی مشکله :( :-<
راستی کسی جواب من رو نداد :d حقیقت داره که حجم بازی دورو بره 50 گیگ هست ؟ :d

واقعا"""""""""""""""""""""""""""
خيلي ديگه صبر كردن غير ممكن شده تازه جالبيش اينه فردا بايد بري ... و مي دوني فردا U3 هم گلد ميشه :d

الانه يه دليل خيلي تپل براي اين كه U3 گرافيكش از U2 كمتره دست اين دوستمون Chuji افتاد چون تا الان ما مي گفتيم مشكلات توي اين زمان باقي مونده حل مي شه كه مثل اين كه بازي گلد شد :d

اقا پس احتمال داره مثل GoW3 زودتر روونه بازار بشه ؟

ای بابا ببین سونی چه فشاری روی ND آورده که یک ماه قبل از عرضه بازی gold شده :دی
/sarcasm
راستی منبع این خبر کجاست؟ ^
ای بابا اینجوری که پولیش شدن بازی به فنا میره. خب آخه مگه مرض دارن 1 ماه زود تر گلد میکنن؟ :d عین بچه ی آدم بذارن 5-6 روز قبل گلد کنن. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or