Uncharted 3: Drake’s Deception

:دی
03178132939730152008.jpg

• Like
Reactions: Behrooz
انگ های جدیدی که بازی چسبوندن رو خبر دارید یا نه؟؟؟
بعد از گرافیک آبرنگی و گرافیک کارتونی و اینا اینبار:
واقع گرایانه بودن بازی باعث شده که Uncharted از روی بازی های دیگه کپی کنه...

انگ های جدیدی که بازی چسبوندن رو خبر دارید یا نه؟؟؟
بعد از گرافیک آبرنگی و گرافیک کارتونی و اینا اینبار:
واقع گرایانه بودن بازی باعث شده که Uncharted از روی بازی های دیگه کپی کنه...
چرا الکی شلوغ می کنی گرافیک بازی رو کسی نمی تونه انکار کنه که بهترینه .اما نه نسبت به پیشرفت 1 به 2
(اگه نسل قبل JAK رو بازی کرده باشی 1 که گرافیک خوبی داشت بعد 2ـش شاهکار بود ولی 3ـش آنچنان مثل 1 به 2 پیشرفت نکرده بود. الان هم مثل گذشته)
منم اولین بار که U رو دیدم یاد سری جدید Tomb Raider رو PS2 افتادم اما از لحاظ گیمپلی و گرافیک یه سر گردن هنوزم از سری TR بالاتره ...
کسی هم از واقع گرایانه بودن بازی شاکی نیست .(هر چند بنظرم کارای نیت آنچنان هم واقعی نیست:d)

آخرین ویرایش:
مگه قراره از دست بده ؟:d این نکته رو یادآوری کنم که سازنده همون ناتی داگ کبیر ـه ! :d اپیک که نیست :d
آخه هر چی نشون دادن شب بود داستان رو هم که جدی تر کردن گفتم شاید به خاطر داستان دارن رنگ بندی رو هم میپرونن که دیدم نه :دی
ویرایش : راستی چرا بچه های اینجا اکثراً به خاطر گرافیک این بازی رو دوست دارن ؟ :دی

آخرین ویرایش:
چرا الکی شلوغ می کنی گرافیک بازی رو کسی نمی تونه انکار کنه که بهترینه .اما نه نسبت به پیشرفت 1 به 2
(اگه نسل قبل JAK رو بازی کرده باشی 1 که گرافیک خوبی داشت بعد 2ـش شاهکار بود ولی 3ـش آنچنان مثل 1 به 2 پیشرفت نکرده بود. الان هم مثل گذشته)
منم اولین بار که U رو دیدم یاد سری جدید Tomb Raider رو PS2 افتادم اما از لحاظ گیمپلی و گرافیک یه سر گردن هنوزم از سری TR بالاتره ...
کسی هم از واقع گرایانه بودن بازی شاکی نیست .(هر چند بنظرم کارای نیت آنچنان هم واقعی نیست:d)

اونی که شلوغش میکنه من نیستم اونایین که هی به بازی ایراد الکی میگیرن و توی تاپیک های دیگه خودشون رو روشنفکر نشون میدن.
در مورد واقع گرایانه بودن یه سر به تاپیکی که اون کارمند سابق ND یه چیزیای گفته بزن تا ببینی همون اقایون به ظاهر روشنفکر چه اظهار نظرهایی در مورد بازی کردن.
اما در مورد کارایی های نیت: مگه نیت چی کار کرده که واقعی نبوده مثلا بلند شده رو هوا یه پرش 5 متری رو به جلو داشته و وسط زمین و هوا یه 15 ثانیه هم Slow Motion کرده و زده همه رو ترکونده؟؟؟؟!!!!

آخه هر چی نشون دادن شب بود داستان رو هم که جدی تر کردن گفتم شاید به خاطر داستان دارن رنگ بندی رو هم میپرونن که دیدم نه :دی
ویرایش : راستی چرا بچه های اینجا اکثراً به خاطر گرافیک این بازی رو دوست دارن ؟ :دی

مطمئن باش مثل قبل تنوع رنگاش عالی میشه...خب تو اینجا رسم شده بازی خوب رو از رو گرافیک تشخیص میدن:d

اونی که شلوغش میکنه من نیستم اونایین که هی به بازی ایراد الکی میگیرن و توی تاپیک های دیگه خودشون رو روشنفکر نشون میدن.
در مورد واقع گرایانه بودن یه سر به تاپیکی که اون کارمند سابق ND یه چیزیای گفته بزن تا ببینی همون اقایون به ظاهر روشنفکر چه اظهار نظرهایی در مورد بازی کردن.
اما در مورد کارایی های نیت: مگه نیت چی کار کرده که واقعی نبوده مثلا بلند شده رو هوا یه پرش 5 متری رو به جلو داشته و وسط زمین و هوا یه 15 ثانیه هم Slow Motion کرده و زده همه رو ترکونده؟؟؟؟!!!!
اون کارمندا زورشون گرفته که چرا ND رو ترک کردن یا شایدم بیرونشون کردن حالا بعد از این همه سال امدن چرت و پرت تحویل مردم دارن می دن.
دقیقا این کارش منو یاد فیلم هندیا می ندازه:d به هر حال پرش های نیت هم یه ذره مشکوک اگه ما باشیم از اون فاصله ها خمیر می شیم;)
به هر حال من راضی شما راضی گور*** ناراضی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: racon_leon
مطمئن باش مثل قبل تنوع رنگاش عالی میشه...خب تو اینجا رسم شده بازی خوب رو از رو گرافیک تشخیص میدن:d
اونو که مطمئنم :دی فقط داشت شک ایجاد میشد که نشد :دی
آخه نکته ی جالب اینه من از آنچارتد به خاطر صداگذاریش خوشم اومد و خود نیت :دی نمی دونم صداگذاریش (منظور صداگذاری نیت هست برادر نولان نورث :دی) یه جورایی خیلی خیلی خاصه تا حالا نظریش رو ندیدم :دی

اون کارمندا زورشون گرفته که چرا ND رو ترک کردن یا شایدم بیرونشون کردن حالا بعد از این همه سال امدن چرت و پرت تحویل مردم دارن می دن.
دقیقا این کارش منو یاد فیلم هندیا می ندازه:d به هر حال پرش های نیت هم یه ذره مشکوک اگه ما باشیم از اون فاصله ها خمیر می شیم;)
به هر حال من راضی شما راضی گور*** ناراضی.

اون تیکه ی آخر بسیار تاثیرگذار بود به طوری که اولین فرصت امضام رو ویرایش میکنم و اعتباری به شما به خاطر تغییر دادن جهت فکری بنده اهدا شد .:d
در مورد پرش هم باید بگم الان تقریبا تمام بازی ها اینجوریه یعنی اگه بخوای عینه واقعیت باشه که دیگه بازی نمیشه گفت بهش(امیدوارم متوجه منظورم شده باشید)

می گم بچه ها یه چیزی :d این دو تا ترلیر ها مثل ادم نمیاد ، بریم HD ـش رو دانلود کنیم ببینیم کف کنیم ؟ :d از ترلیر ها هیچی معلوم نبود :d
به نظرم هوش مصنوعی بازی یه ایراد هایی هم داره ! اون انیمیشنی هم که نیت یهو رفت جفت پای یارو بلند کرد از پشت انداختش زمین به نظرم خیلی تخیلی بود :d:d:d

به نظرم هوش مصنوعی بازی یه ایراد هایی هم داره ! اون انیمیشنی هم که نیت یهو رفت جفت پای یارو بلند کرد از پشت انداختش زمین به نظرم خیلی تخیلی بود :d:d:d
تریلر رو ندیدم ولی این حرکتی که میگی توی 2 هم بود :دیاگه بخواد تخیلی باشه باید همونجا گیر میدادن :دی نکته ای هم که بازی رو خیلی محدود کرده T بودن بازیه :دی ناتان که کریتوس نیست بزنه جرواجر بده ملت رو بعد خون فواره بزنه , واسه همین مجبورن یه چند تا آپرکات و ... بزارن با یه همچین حرکت هایی واسه تنوع :دی
پ.ن : ولی خداترین حرکت اونیه که یه پاش رو گیر میده بعد بلند میشه با اون یکی صورت طرف رو میاره پایین :دی راستی کسی دقت کرده بود که توی 2 یه حرکت داشت که می تونستی دو نفر که در دو طرفت نزدیکتن رو با هم بزنی ! :دی انقدر بازی کردم یه بار به طور شانسی تجربه کردمش بعد از 2 سال ! :دی کسی تا حالا زده این حرکت رو ؟ اگه نه بگین تا بگم کجا میشه این کار رو کرد :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or