SNAKE 2007
کاربر سایت
چرا الکی شلوغ می کنی گرافیک بازی رو کسی نمی تونه انکار کنه که بهترینه .اما نه نسبت به پیشرفت 1 به 2انگ های جدیدی که بازی چسبوندن رو خبر دارید یا نه؟؟؟
بعد از گرافیک آبرنگی و گرافیک کارتونی و اینا اینبار:
واقع گرایانه بودن بازی باعث شده که Uncharted از روی بازی های دیگه کپی کنه...
آخه هر چی نشون دادن شب بود داستان رو هم که جدی تر کردن گفتم شاید به خاطر داستان دارن رنگ بندی رو هم میپرونن که دیدم نهمگه قراره از دست بده ؟:d این نکته رو یادآوری کنم که سازنده همون ناتی داگ کبیر ـه ! :d اپیک که نیست :d
چرا الکی شلوغ می کنی گرافیک بازی رو کسی نمی تونه انکار کنه که بهترینه .اما نه نسبت به پیشرفت 1 به 2
(اگه نسل قبل JAK رو بازی کرده باشی 1 که گرافیک خوبی داشت بعد 2ـش شاهکار بود ولی 3ـش آنچنان مثل 1 به 2 پیشرفت نکرده بود. الان هم مثل گذشته)
منم اولین بار که U رو دیدم یاد سری جدید Tomb Raider رو PS2 افتادم اما از لحاظ گیمپلی و گرافیک یه سر گردن هنوزم از سری TR بالاتره ...
کسی هم از واقع گرایانه بودن بازی شاکی نیست .(هر چند بنظرم کارای نیت آنچنان هم واقعی نیست:d)
آخه هر چی نشون دادن شب بود داستان رو هم که جدی تر کردن گفتم شاید به خاطر داستان دارن رنگ بندی رو هم میپرونن که دیدم نه
ویرایش : راستی چرا بچه های اینجا اکثراً به خاطر گرافیک این بازی رو دوست دارن ؟
اون کارمندا زورشون گرفته که چرا ND رو ترک کردن یا شایدم بیرونشون کردن حالا بعد از این همه سال امدن چرت و پرت تحویل مردم دارن می دن.اونی که شلوغش میکنه من نیستم اونایین که هی به بازی ایراد الکی میگیرن و توی تاپیک های دیگه خودشون رو روشنفکر نشون میدن.
در مورد واقع گرایانه بودن یه سر به تاپیکی که اون کارمند سابق ND یه چیزیای گفته بزن تا ببینی همون اقایون به ظاهر روشنفکر چه اظهار نظرهایی در مورد بازی کردن.
اما در مورد کارایی های نیت: مگه نیت چی کار کرده که واقعی نبوده مثلا بلند شده رو هوا یه پرش 5 متری رو به جلو داشته و وسط زمین و هوا یه 15 ثانیه هم Slow Motion کرده و زده همه رو ترکونده؟؟؟؟!!!!
اونو که مطمئنم فقط داشت شک ایجاد میشد که نشدمطمئن باش مثل قبل تنوع رنگاش عالی میشه...خب تو اینجا رسم شده بازی خوب رو از رو گرافیک تشخیص میدن:d
اون کارمندا زورشون گرفته که چرا ND رو ترک کردن یا شایدم بیرونشون کردن حالا بعد از این همه سال امدن چرت و پرت تحویل مردم دارن می دن.
دقیقا این کارش منو یاد فیلم هندیا می ندازه:d به هر حال پرش های نیت هم یه ذره مشکوک اگه ما باشیم از اون فاصله ها خمیر می شیم
به هر حال من راضی شما راضی گور*** ناراضی.
بله عالی بود خیلی زیبا تلو تلو میخورد کاملا تشنگی و اینکه قدرت حتی راه رفتن رو نداشت دیده میشد !!!کسی از دوستان به انیمیشنهای نیتن هنگام بالا رفتن از تپه شنی دقت کرد؟
هیولا ترین بخشش همین انیمیشن های نیت بود که واقعاً یکتاست. مگه میشه دید و دقت نکرد !!!کسی از دوستان به انیمیشنهای نیتن هنگام بالا رفتن از تپه شنی دقت کرد؟
تریلر رو ندیدم ولی این حرکتی که میگی توی 2 هم بود اگه بخواد تخیلی باشه باید همونجا گیر میدادن نکته ای هم که بازی رو خیلی محدود کرده T بودن بازیه ناتان که کریتوس نیست بزنه جرواجر بده ملت رو بعد خون فواره بزنه , واسه همین مجبورن یه چند تا آپرکات و ... بزارن با یه همچین حرکت هایی واسه تنوعبه نظرم هوش مصنوعی بازی یه ایراد هایی هم داره ! اون انیمیشنی هم که نیت یهو رفت جفت پای یارو بلند کرد از پشت انداختش زمین به نظرم خیلی تخیلی بود :d:d:d