Uncharted 3: Drake’s Deception

من نمیدونم هرکاری میخوان بکنن ولی النا رو به کشتن ندن :( :دی
گناه داره :دی
ولی اگه قراره کسی کشته بشه فکر کنم النا اولین گزینه باشه :( و بعدیش هم سالی !
کلوئی رو هم که خاطرخواه زیاد داره بکشنش تظاهرات میشه :دی

ولی اگه قراره کسی کشته بشه فکر کنم النا اولین گزینه باشه :( و بعدیش هم سالی !
به نظر من که با توجه به حلقه نامزدی تو دسته النا بهترین گزینه همین ایشون میباشند:دی انصافا اگه بمیره داستان بازی خیلی تاثیرگذار میشه، مخصوصا اگه تو یک صحنه خاص و دراماتیک دار فانی رو وداع بگه:دی

النا رو تو U2 تا مرز مرگ پیش بردن نزدیک بود سکته بزنیم! بخواند بکشنش نصف انتظارم برای U4 میپره :d
عمو سالی هم که اگر نباشه بازم انگار یک جزئی از آنچارتد نیست :d
ولی کلوئی رو خواستند بفرستند اون دنیا مشکلی نیست! :d گرچه امکانش نسبت به 2 تای بالایی خیلی کمه !

اصلا چون ND توی هر نسل یک IP میسازه و 3 قسمت ازش میسازه ایندفعه میزنه نیت رو میکشه اصلا :d :d :d البته یک جوری باید برای بازی ریسینگ دوباره زندش کنند :d
شوخی بود :d

به نظر من که با توجه به حلقه نامزدی تو دسته النا بهترین گزینه همین ایشون میباشند:دی انصافا اگه بمیره داستان بازی خیلی تاثیرگذار میشه، مخصوصا اگه تو یک صحنه خاص و دراماتیک دار فانی رو وداع بگه:دی
آره آخره آنچارتد 2 یه جوری القا کردن که انگار النا مرده و من خیلی حالم گرفته شد و وقتی دیدم نمره خیلی حال کردم و توی شماره 3 به شدت موافقم که النا رو به کشتن بدن اون هم به یک صورت فجیع که با روح و روان آدم بازی کنه عجب حالی بده !:)

حالا من موندم شما چطوری از اون مصاحبه نتیجه گرفتید که یکی از کاراکترها حتما تو قسمت 3 میمیره؟

گفته که اصلاً به خاطر بار دراماتیک و اینجور حرف ها کسی رو نمی کشیم، مگر اینکه داستان بازی اینو طلب کنه.

اگه کرکتری تو U3 به هر نحوی بمیره چه داستان بطلبه چه نطلبه!چه برای بار احساسی باشه چه نباشه !کلا حس طنز و طراوت همیشگی بازی رو به کل از بین میبره!
حالا اگه اون مورد کلوئی باشه خب مشکلی نیست!>:):d

اگه کرکتری تو U3 به هر نحوی بمیره چه داستان بطلبه چه نطلبه!چه برای بار احساسی باشه چه نباشه !کلا حس طنز و طراوت همیشگی بازی رو به کل از بین میبره!
کلاً اونطوری که Ammy Henning قبلاً گفته بود U3 اون حس طنز نسخه های قبل رو نداره (یا خیلی کم داره) و با یک داستان کاملاً جدی طرفیم.
النا ... >:):دی

بابا چیه همه گیر دادین به کلوئی بیچاره .:d چه گناهی در حق شما کرده اخه .:d

به نظر من که تو یک صحنه میکشنش واقعا النا رو در قسمت بعد مشخص میشه هنوز زنده هستش و در یک جای دور بوده با یک دسته ادم های محلی و انقدر حالش بد بوده که نمیتونسته به ناتان خبر بده .

ناتان هم برای این که فکر میکنه النا مرده سر خورده میشه و حالت خشنی به خودش میگیره و وحشیانه تر رفتار میکنه تو اون برهه از بازی .

اجب داستانی گفتم .:d

حالا من موندم شما چطوری از اون مصاحبه نتیجه گرفتید که یکی از کاراکترها حتما تو قسمت 3 میمیره؟

گفته که اصلاً به خاطر بار دراماتیک و اینجور حرف ها کسی رو نمی کشیم، مگر اینکه داستان بازی اینو طلب کنه.
من اصلا نخوندم که چی نوشته و فقط رو تیترش که نگاه کردم نوشته بود اگه داستان نیاز داشته باشه ماهم مشکلی نداریم که کسی رو بکشیم. منم هیچ جایی ننوشتم که حتما کسی میمیره و فقط نظرم رو گفتم که فلانی بمیر بهتره.
اگه تو متنش نوشته که به این خاطر همچین کاری نمی کنیم به نظرم نسبتا بی ربط گفته. مگه میشه که شما یکی از شخصیت های تقریبا اصلی یا محبوب یک بازی رو بکشید و بار دراماتیک تو بازیتون ایجاد نشه؟! اصلا با عقل جور در میاد به نظرت؟! به نظر من که جور در نمیاد.

آره اما برای تنوع هم بد نیستشا:دی
نمیدونم این کلوئی عزیز ما چه هیزم تری به شماها فروخته:دی النا بمیره بهتره>:):دی

ولی کلوئی رو خواستند بفرستند اون دنیا مشکلی نیست! :d
شوخی بود :d

اره ما هم راضی ایم به مردن کلوئی اما تاثیر روحی روانی مردن النا خیلی بیشتره :d

بالاخره باید یه نقطه تمایزی بین نسخه باشه دیگه :d

آره اما برای تنوع هم بد نیستشا:دی
نمیدونم این کلوئی عزیز ما چه هیزم تری به شماها فروخته:دی النا بمیره بهتره>:):دی

برهان بیا به ND ایمیل بزنیم بگیم النا بهترین گزینه هستش .

البته یادشون باشه به کل به درک نفرستنش نه در حد U2 نه کلا بمیره و بره پی کارش .:d

این بحث برای انتخاب بهترین گزینه بین النا و کلوئی رو ببرید تو کلوب آنچارتد بهتره :d هم اونجا جون میگیره ، هم راحت تر میشه بحث کرد :d

کلاً اونطوری که Ammy Henning قبلاً گفته بود U3 اون حس طنز نسخه های قبل رو نداره (یا خیلی کم داره) و با یک داستان کاملاً جدی طرفیم.
النا ... >:):دی
این بحث برای انتخاب بهترین گزینه بین النا و کلوئی رو ببرید تو کلوب آنچارتد بهتره :d هم اونجا جون میگیره ، هم راحت تر میشه بحث کرد :d
تو روح این آنچارتد که باعث شد وسط امتحانا پاشم بیام اینجا :d خیلی سریع نظرم رو بگم اینکه النا همون دفعه ی قبل بسش بود , بهترین نظر اینه که کلویی که به ناتان نرسید خوبه توی این شماره یه حرکت فداکارانه ای چیزی بزنه که جون ناتان و النا رو با هم نجات بده :d یادش هم جاودانه میشه :d کلاً النا بخواد بپره مثل اینه که ناتان از بازی بپره بره :d
برم ادامه ی درسم رو بخونم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or