Uncharted 3: Drake’s Deception

کلا خدا بود این صحنه من .

خودش هم که ته جو .

Evan Wells هم اگه دو دفعه دیگه این صحنه پیش میومد میزد زیر گریه . واقعا حالتش مظلومانه هستش هم رفتارش هم نوع حالت صورتش .

اخرش دیگه گفت بی خیال . اما اگه دسته رو ول میکرد خنده دار تر میشد اگه بعد از اون یک بار دیگه تکرار میکرد .

سخن VideoGamer در مورد نمایش بازی:
Did you see the demonstration at Sony's E3 conference? Drake was running about a cruise liner in what was the most visually impressive game shown by any of the big three platform holders. The water effects here were beyond anything we've seen before, and dispelled any doubt we had that Naughty Dog could better its previous efforts. Behind closed doors we got to see an equally dramatic and exciting demonstration, this time with Drake and Elena in a Jeep trying to catch up with a plane before it takes off. With Elena behind the wheel, Drake was able to leap onto the wheel of the air-bound craft and clamber on board. We might have seen these kind of antics in Uncharted before, but we certainly can't wait to see (and play) them again.

آخرین ویرایش:
WTF???????

http://www.vg247.com/2011/06/18/if-...ve-no-problem-killing-an-uncharted-character/

حالا میگن اگه داستان نیاز داشته باشه حتی ممکنه یکی از شخصیتهای اصلی رو بکشن...

اتفاقا خوب میشه که ! اینجوری داستان جذابیت بیشتری پیدا می کنه ! اینجوری می تونن یه جریان احساسی قشنگ هم تو بازی ایجاد کنن که تو مخاطب بیشتر اثر کنه ! به نظرم اتفاقا ایده جالبیـه :d

اقايون حتما" ديدين كه فكر كنم به خاطر كلمه NAUGHTY ورداشتن هر لينكي كه همچين كلمه اي رو داشته باشه شيلتر كردن راهي نيست دورش زد به جز قند شكن
لعنت بر مزدوراني مانند لازاراويچ در UNCHARTED2

دوستان كسي لينك مستقيم برنامه فالون رو نداره شيلتر هم نباشه
من حتي توي سايت خودش هم رفتم اما هيچي !!!

اتفاقا خوب میشه که ! اینجوری داستان جذابیت بیشتری پیدا می کنه ! اینجوری می تونن یه جریان احساسی قشنگ هم تو بازی ایجاد کنن که تو مخاطب بیشتر اثر کنه ! به نظرم اتفاقا ایده جالبیـه :d
به نظر من اصلا ایده جالبی نیست من که نمی تونم بازی رو بدون nate ،sally ،elena یا chloe تصور کنم

به نظر من اصلا ایده جالبی نیست من که نمی تونم بازی رو بدون nate ،sally ،elena یا chloe تصور کنم

می دونم چی میگی ولی مثلا اینطور تصور کن ، که النا با ناتان ازدواج می کنه و کلی روباط عاطفی بینشون ایجاد می شه و بازیباز رو تحت تاثیر می زاره بعد النا کشته بشه ! خب قطعا انگیزت برای تموم کردن بازی بیشتر می شه و اینا :d البته هر کسی نظری داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or