Uncharted 3: Drake’s Deception

ND جزو معدود شرکت هایی که واقعاً آرومه و رو کارش تخصص داره ... مخصوصاً ولز که بر خلاف شخصیت مودب و آرومش تو بازیهاش غوغا میکنه و بالاترین کیفیت رو ارائه میده .

در واقع مثل بقیه شاخ و شونه نمیکشه ، در عوض تو میدون حرفش رو میزنه !

پ.ن : انقدر هایپ ندین :d
کجایی که یه نکته ی دیگه یافت شد :d (بی خود اسم این چیزا رو هایپ نزار واقعاً تو بازی هست دیگه :d)
یه نکته ی جالب توی گیم پلی E3 پیدا کردم ولی نمی دونم چرا هر چی خواستم عکس بگیرم نشد :دی نکته ای که هست انیمیشن جدیدیه که اضافه شده ! توی قبلی تا جایی که یادمه نبود :دی اونم اینه که اگه توی اون گیم پلی دقت کنید بعد از اینکه مخفیانه اون دو نفر رو خفت می کنه و بعد از اونجا خارج میشه و میره اون طرفی از کشتی که توی یه نور شدیده و از پشت یکی دیگه رو خفت میکنه :دی از اینجا به بعد اگه دقت کنید وقتی ناتان می خواد از درها رد بشه یا وقتی به نزدیک دیوار میرسه اون دستیش که نزدیک به چارچوب در هست رو به طرف در میبره یه حالت مثل اینکه وقتی آدم می خواد از یه در کوچیک رد بشه دستشو به کنارش میگیره که بهش نخوره :دی قشنگ چند تا در پشت سر هم همینکار رو میکنه یه جا هم از سمت راست نزدیک دیوار میشه که بازم دستش به طرف دیوار میره :دی کلاً توضیحش سخته اگه کسی منظورمو گرفت و تونست عکس بزاره خیلی خوب میشه :دی

احسان فکر کنم منظورت این بود دیگه؟
65flv7a9krm034deyxz.jpg
a%3E

g2xe08b6xn2x

آخرین ویرایش:
راجع به انیمشن بازی باید بگم که طبق گفتهی یکی از اهل فن:) برای کپچر بدن nd داره از بیش از 100 دوربین استفاده میکنه که واقعا کاره سنگینیه و تا اونجائی که من میدونم تنها استودیو دیگه ای که برای یک کار بیش از 100 دوربین استفاده کردهwetaبرای آواتاره;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HL2-GF and Kainé
کجایی که یه نکته ی دیگه یافت شد :d (بی خود اسم این چیزا رو هایپ نزار واقعاً تو بازی هست دیگه :d)
یه نکته ی جالب توی گیم پلی E3 پیدا کردم ولی نمی دونم چرا هر چی خواستم عکس بگیرم نشد :دی نکته ای که هست انیمیشن جدیدیه که اضافه شده ! توی قبلی تا جایی که یادمه نبود :دی اونم اینه که اگه توی اون گیم پلی دقت کنید بعد از اینکه مخفیانه اون دو نفر رو خفت می کنه و بعد از اونجا خارج میشه و میره اون طرفی از کشتی که توی یه نور شدیده و از پشت یکی دیگه رو خفت میکنه :دی از اینجا به بعد اگه دقت کنید وقتی ناتان می خواد از درها رد بشه یا وقتی به نزدیک دیوار میرسه اون دستیش که نزدیک به چارچوب در هست رو به طرف در میبره یه حالت مثل اینکه وقتی آدم می خواد از یه در کوچیک رد بشه دستشو به کنارش میگیره که بهش نخوره :دی قشنگ چند تا در پشت سر هم همینکار رو میکنه یه جا هم از سمت راست نزدیک دیوار میشه که بازم دستش به طرف دیوار میره :دی کلاً توضیحش سخته اگه کسی منظورمو گرفت و تونست عکس بزاره خیلی خوب میشه :دی
انیمیشن های بازی واقعاً یکه تاز هست:

---
یک مورد دیگه هم توی مبارزات تن به تن اگر دقت کرده باشید نیت ضامن نارنجک رو تو جیب طرف میکشه و بوووم منفجرش میکنه که من خیلی حال کردم با این حرکت :دی !

احسان فکر کنم منظورت این بود دیگه؟
65flv7a9krm034deyxz.jpg
a%3E

g2xe08b6xn2x
آره البته یه ثانیه زودتر عکس گرفتی :دی الان عکس های رضا رو دیدم هموناس منظورم :d
یعنی رسماً اینا هر چی انیمیشنه ترکوندن ! :d حتی چیزایی که ممکنه آدم خیلی بهش دقت نکنه :d
یک مورد دیگه هم توی مبارزات تن به تن اگر دقت کرده باشید نیت ضامن نارنجک رو تو جیب طرف میکشه و بوووم منفجرش میکنه که من خیلی حال کردم با این حرکت :biggrin1: !
اون که خدااااای حرکت بود :دی

یعنی رسماً اینا هر چی انیمیشنه ترکوندن ! :دی
احسان یک مورد دیگه هم هست اگر دقت کرده باشی انیمیشن های نیت با توجه به تکون خوردن کشتی تغییر میکنه. مثلاً یکجا توی راه باریک نیت داره حرکت میکنه کشتی بسمت راست کج میشه نیت دستش میخوره به سیم های خاردار و خیلی قشنگ خودشو جمع میکنه :دی !

یا وقتی توی راهش بر اثر تکون خوردن کشتی شیب بوجود میاد سخت تر حرکت میکنه !
---

فــیــزیــک آآآآّب !!!:

اینجا هم عمق ترس رو توی صورت نیت احساس کنید :دی :

احسان یک مورد دیگه هم هست اگر دقت کرده باشی انیمیشن های نیت با توجه به تکون خوردن کشتی تغییر میکنه. مثلاً یکجا توی راه باریک نیت داره حرکت میکنه کشتی بسمت راست کج میشه نیت دستش میخوره به سیم های خاردار و خیلی قشنگ خودشو جمع میکنه :biggrin1: !

دقیقاً ! اصلاً همون که نمایش گیم پلی توی کنفرانس شروع میشه یه دلیل جیغ و کف زدن ملت همینه که نیت نسبت به تکون های کشتی واکنش نشون میده :biggrin1:
کلاً لعنتی معرکه ـس :d محیط interactive به معنای واقعی :d
یا وقتی توی راهش بر اثر تکون خوردن کشتی شیب بوجود میاد سخت تر حرکت میکنه !
اصلاً , کلاً یه وری حرکت میکنه :biggrin1:

یکی از چیزای جالب این شماره که تا حالا بهش فکر نکرده بودم , دیالوگ های عربی هست ! :دی یعنی میشه انتظار داشت مثل نسخه قبلی که تبتی حرف میزدن , این دفعه عربی حرف بزنن ! :دی برای ماها که بیشتر از خارجی ها با عرب ها آشنا هستیم خیلی خنده دار میشه ! مثلآ یه همراه مثل Tenzin ولی عرب ! =))

• Like
Reactions: .:Metallica:.
یکی از چیزای جالب این شماره که تا حالا بهش فکر نکرده بودم , دیالوگ های عربی هست ! :دی یعنی میشه انتظار داشت مثل نسخه قبلی که تبتی حرف میزدن , این دفعه عربی حرف بزنن ! :دی برای ماها که بیشتر از خارجی ها با عرب ها آشنا هستیم خیلی خنده دار میشه ! مثلآ یه همراه مثل Tenzin ولی عرب ! =))
خیلی خیلی جالب میشه یک همراهو راهنمای عرب توی کویر :دی در این مورد یک مترجم هم باید داشته باشیم, توی نسخه دوم النا بود اینجا به قیافه سالی میخوره عربی بلد باشه :دی!

تنها این بازی تیراندازیش خوب نیست
این مورد aim کردن بکلی بهبود پیدا کرده و خیلی بهتر شده !

دوستان یک پیش بینی میکنم باور کنید خیلی دقیق هست اونی که توی تریلرها هست که از نظر چهره خیلی شبیه ناتان هست رو حتما یادتون هست یعنی این :
x5mvfizxmvkni0wv6kb3.jpg

این شخصیت یک ربطی به اعراب دارد به احتمال قوی این فرد از نژاد اعراب هست نوع دماغ نیمه عقابی که برای این شخصیت انتخاب شده دلیل داره مگر نه میشد یک چهره منفی و خوش تیپ انتخاب کرد که اتفاقا گیرایی بیشتری داشت ولی اگر به این چهره جدید دقت کنید جون میده این چهره رو با ریش و توی لباس عربی ببینیم باور کنید طرف یه ربط شدیدی به اعراب دارد !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
دوستان تريلر گيم پلي رو ديدم ، از فوق العاده فراتر بود ، واقعا ND يكي از بهترين شركت هاي بازي هست ، اميدوارم شماره بعدي به نسل بعدي نپيونده .
فيزيك بازي چشم نوار بود و از اون مهمتر نارنجك ها !
وقتي از تو جيب طرف نارنجك رو بر مي داشتيم خيلي باحال بود ! افكت هاي انفجار هم خوب بودن !
در كل ببينيد كي گفتم GOTY مي شه 100 % :d

:)) وای فرض کن طرف داره زور میزنه یه چیزی رو به عربی به ناتان بفهمونه مثل Tenzin :d ولی عربی باحال تر میشه طرف داره تند تند میگه ناتان هم هیچی نمی فهمه =))

نمایش E3 بازی رو همین الان دیدم. فقط میتونم بگم فوق العاده بود! گرافیکش واقعا بالاست و نسبت به U2 پیشرفت واضحی داره. ولی من بیشتر از همه از ابش خوشم اومد! اون صحنه که تو کشتی هست اب داره پر میکنه کشتی رو بعدش نیتن میفته تو اب! قبل از اینکه بیفته اون موج های اب که میان جلو واقعا قشنگ بود! به نظرم تنوع محیط هم تو این شماره باید از U2 خیلی بیشتر باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or