Uncharted 3: Drake’s Deception

دوستان یک پیش بینی میکنم باور کنید خیلی دقیق هست اونی که توی تریلرها هست که از نظر چهره خیلی شبیه ناتان هست رو حتما یادتون هست یعنی این :
x5mvfizxmvkni0wv6kb3.jpg

این شخصیت یک ربطی به اعراب دارد به احتمال قوی این فرد از نژاد اعراب هست نوع دماغ نیمه عقابی که برای این شخصیت انتخاب شده دلیل داره مگر نه میشد یک چهره منفی و خوش تیپ انتخاب کرد که اتفاقا گیرایی بیشتری داشت ولی اگر به این چهره جدید دقت کنید جون میده این چهره رو با ریش و توی لباس عربی ببینیم باور کنید طرف یه ربط شدیدی به اعراب دارد !
رفیق بیراه هم نمیگی :دی :
55jecazmurlimga5s2lx.jpg

احتمالاً نیت هم یک رگش عرب باشه :)) !

• Like
Reactions: Kainé and Fëanor
رفیق بیراه هم نمیگی :دی :
55jecazmurlimga5s2lx.jpg

احتمالاً نیت هم یک رگش عرب باشه :)) !
خیلی باحاله دمت گرم :d
ولی من واقعا گفتم مطمئن باش این شخصیت صد در صد از نژاد اعراب هست و اینو بعد از عرضه و انتشار بازی خواهید فهمید اونوقت من باز میام اینجا نظرات بقیه رو بدونم !:)
با این نمایی که شما گذاشتید اصلا دیگه بینی عقابی طرف خودنمایی نمیکنه انگار بینیش عمل شده و برای همین اونجور هم خوب نشده !

آخرین ویرایش:
احسان واسه همینه که میگم ND مثل بقیه شرکت ها ادعا نداره ! الان بازی دست کرایتک بود ماشالا ریز جزییات بازی رو تو بوق و کرنا میکرد که بازیمون الِ و بلِ ... اون نمایش E3 فقط افکت آب ! لامصب عالی بود الان شد بینظیر ... :d

نه کلا گفتم هایپ ندین زیاد که توقعمون نره بالا و بازی اومد بخوره تو ذوقمون ... هر چند ND فرق داره با بقیه !

این جیمی همون بابایی نیست که سر یه نمایش از گیم پلی U2 تو در و دیوار سیر میکرد ؟! :-/

امیدوارم دوباره بازی رو دست همین جیمیه ندن :d واقعا شاهکاریه برا خودش :d
اتفاقاً بازم دادن دستش نیما, خیلی خدا بود :دی یجوری داد و بیداد میکنه آدم توش میمونه :دی !, تازه با اینکه نمایش بازی همونی بود که توی E3 دیدیم باز هم جناب فالون گیج میزد و بالسترا و ولز کلی راهنمایش میکردن برای پیشبرد بازی :دی !

نمایش بازی تو برنامه Jimmy Fallon Show رو میتونید از لینک زیر ببینید :
http://www.dualshocknexus.com/2011/06/naughty-dog-showcases-uncharted-3-on.html

این جیمی همون بابایی نیست که سر یه نمایش از گیم پلی U2 تو در و دیوار سیر میکرد ؟!
U2 ؟! نه, U3 بود که واسه Aim کردن دشمن ها مثل یک بچه 4 - 5 ساله عمل میکرد :دی !

آخرین ویرایش:
این یارو چه جوگیر بود :d نمیشه جک تورتون شوت بشه بیرون بعد برای E3 این به جاش بیاد ؟ :d البته از بس داد و بیداد میکنه دیگه صدای خود بازی نمیاد :d

• Like
Reactions: 浪人
این دفعه بخش های تیراندازی رو به جیمی جون ندادن ! =))
یه چیز خوبی که توی این گیم پلی دیدم این بود که اون قسمت که کشتی سوراخ میشه و آبش به شدت با کیفیت هست , یه چیز الکی و تآثیرناپذیر نیست. توی دو سه تا گیم پلی قبلی که از این بخش دیدم , هیچ کدوم کامل تا نزدیکای کمر توی اون آب نمیرفت و شک داشتم که شاید یه مرز نامریی داره که اجازه نمیده توش بریم ! :دی ولی اینجا هم توش رفت هم به زیباترین شکل ممکن دقیقآ قسمتی که وارد آب شده بود خیس شد.

• Like
Reactions: HL2-GF
این یارو انقدر سر صدا کرد اعصابم ریخت بهم :d
احسان واسه همینه که میگم ND مثل بقیه شرکت ها ادعا نداره ! الان بازی دست کرایتک بود ماشالا ریز جزییات بازی رو تو بوق و کرنا میکرد که بازیمون الِ و بلِ ... اون نمایش E3 فقط افکت آب ! لامصب عالی بود الان شد بینظیر ... :d

کاملا موافقم :d الان اگه کرایتک بود زمین رو به اسمون دوخته بود :d
خدا کنه این افکت های شن و ماسه هم به همین شاخی باشه که هست :d
ولی حیف که این نسخه دیگه خبری از برف نیست :d من هر چند وقت یه بار اون مرحله U2 که شبه و ادامه اولشه رو می رم :d ( اونجایی که آخرش بیهوش میشه می افته زمین اون مغوله پیداش می کنه :d )

دیشب دیدم نمایش بازیرو.انقد این فالن مسخره بازی درآورد که حالم داشت بهم میخورد.امروز هم که مال Battlefield 3 بود بیشتر از این مسخره بازی درآورد.این بابا انگار تا حالا کنترلر PS3 رو تو دستش نگرفته:-o

• Like
این gif را نگاه کنید خودتون متوجه میشید=))

85364808526520975054.jpg
=))
چقدر این Evan Wells مظلومه ! :دی خدایی کسی رو به مظلومیت این ندیدم تا حالا ! :دی از همون E3 2009 تا بقیه نمایش های U2 , U3 آدم دلش کباب میشه براش ! حرکاتش هم یه کمی شبیه مزدک میرزایی هست ! :دی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or