به نظر من هم 2 و هم 3 نفري بزارن :dاینا که 2vs2vs2 توی بازی جا دادن میومدن 3vs3vs3 هم میزاشتن :d گروه 3 نفری بهتر از 2 نفریه :d
برای اعضای پلاسم از 28ـم در دسترسه دیگه :d
قبلا گفته بودن یک هفته بعدش برای بقیه میاد ، الان گفتن معلوم نیست ؟ :d
(Everyone has a free PlayStation Plus subscription does this count? well i don't know wait and see)
اطلاعات بتا
كسايي كه InFamous يا پلاس ندارن ، 4 جولاي مي تونن بازي كنن
كنتر از 1 ماه بتا باز هست
تا لول 25 مي شه رفت
مد ها :
1. Team Deathmatch
2. 3-Team Deathmatch (3 teams. 2vs2vs2)
3. Team Objective (complete the assigned goals)
4. Free For All (kill everyone in the bits)
5. Plunder (capture the treasure, dun know the Plunder )
6. High Stakes (gambling in game bet your XP and cash)
مپ ها : airfield French chateau شايد چند تا سوپرايز هم باشه
بقيه رو خودتون بخونيد
به نظر من هم 2 و هم 3 نفري بزارن :d
ويرايش شد ، ممنون از تذكر
ایرادی نداره که جیگر.:dهمین کلیفی هم گفته بود برخی از المانهای rpg رو میخواد تو گیرز 3 پیاده کنه.به نظرم که چیز خوبی میشد.ولی واقعا دوست دارم مدل کلتهاش بیشتر و بهتر باشه.این تریلر هم دیدم ولی به کلتش دقت نکرده بودم.انصافا خیلی خوشگله.راستی یه سوال به نظرتون صدای اسلحه ها تو آنچارتد 2 خوب بود؟به نظر من که نبود.:dکلت ش که لامذهب با چشمای آدم بازی میکنه
بعد مگه بازی RPG ـه که تو بخش کمپین Weapon customize بزارن , این مورد توی مالتی پلیر خیلی جالب میشد که بچه های ND به بهترین نحو پیداه کردند .
نه رو Infamous2 بود .مگه قرار نبود رو Re3 بزارنش ؟
اگر InF دارين يا پلاس 28 جوئننگفته براي بقيه معلوم نيست گفته اون ها هم 4 جولاي؟؟؟!!!!
ولي اين كه يك ماهه خيلي خوبه :d
بله ؛ 28 جوئن تا 13 جولايبتا 15 روز ؟ عجب نامردایی :d
یه لحظه فکر کردم همین ماه میاد خوشحال شدم :d
بتا 15 روز ؟ عجب نامردایی :d1 ماه كمتره 15 روز
من اصلا اینو یام نبود وگرنه دیرتر فعال میکردم 1 ماهو :dآی ملت ! غصه ی چی میخورید ؟ :d خوب سونی یک ماه پلاس به همه داده دیگه! فعالش کنید و این رو دانلود کنید :d غم چی میخورید ؟ :d
بله ؛ 28 جوئن تا 13 جولاي
ذوست عزيز كساني كه Infamous يا پلاس دارن 28 جوئنآقا June یا July شروع میشه بالاخره ؟ :d
اگه منظورت هفته دیگه هست که فکر کنم تا اون موقع پلاس دارم :d
دقیقا روز تولد من تموم میشه مسخره :d
مگه اسلحه دیگه باید چه صدایی بده :d همشون مطابق با خودشون بود دیگه بازی علمی تخیلی نبود که اسلحه های عجیب غریب بچپونن توش همشون اسلحه های واقعی بودن طبیعتاً صداهاشون هم همینطور :dایرادی نداره که جیگر.:dهمین کلیفی هم گفته بود برخی از المانهای rpg رو میخواد تو گیرز 3 پیاده کنه.به نظرم که چیز خوبی میشد.ولی واقعا دوست دارم مدل کلتهاش بیشتر و بهتر باشه.این تریلر هم دیدم ولی به کلتش دقت نکرده بودم.انصافا خیلی خوشگله.راستی یه سوال به نظرتون صدای اسلحه ها تو آنچارتد 2 خوب بود؟به نظر من که نبود.:d
این که سرتاسرش Fakeـه :d
البته طرح جالبیه :d
این مشعلش خیلی آشناست! مال فیلمی چیزی نبوده ؟ :d فکر کنم مال فیلم بیده،پوسترشم مثل همین باکس شات بیده تقریبا :d