.:Pouria:.
کاربر سایت
از الان دارین امتیازات پایین بازی رو توجیح میکنین؟
امین جان رفیق دیگه از شما بعیده این حرف رو بزنی :d البته شاید 9 یا 9.5 هم پایین باشه :d
از الان دارین امتیازات پایین بازی رو توجیح میکنین؟
روله شما کلا کاسه کوزت رو جمع کن برو تو بخش خودت سراب و طوفان و چفیه رو عشق استlolاز الان دارین امتیازات پایین بازی رو توجیح میکنین؟
نه دیگه ! تا 9.5 بد نیست 10 هم میشه با ارفاق گفت خوبه :dلطفا از همین الان معیارتون رو مشخص کنید که بعدا دچار مشکل نشیم :d مثلا 8 تا 10 کلا جزو نمرات ضعیفه .... خوبه ؟ :d
افکت آب رو دیدی ؟ ND گفته عظیم ترین چالش شون در طراحی افکت شن بوده, من شخصاً بهت قول میدم با دیدن شیدر شن U3, افکت بینظیر برف U2 از یادت بره !باید افکت شن بازی مثل افکت برف U2 باشه (وقتی پات رو برف می زاشتی جاش خیلی طبیعی می موند))
NO !البته اگر احیانا میانگینش زیر 96 شد باید بگیم که بازی پسرفت داشته دیگه.درسته؟!:d
من بگم؟استغفراله.من آبروم رو دوست دارم:d.هیچوقت از این حرفها نمیزنم.آخه سر یه چند تا بازی اینجوری شد،گفتم این قانون سر این بازی هم صادقه یا نه،که دیدم نه این فرق میکنه.:dNO !
البته شما دلت می خواد می تونی بگی ! ولی اگه نسبت به قبلیش کمتر بشه عمراً به این معنی نیست که پسرفت داشته ! اگه اینجوری بشه که یه بازی که میانگینش 96 -97 باشه با شماره های بعدی باید همینجوری انقدر پیشرفت کنه تا میانگین بره روی 100 , 110 , 120 و ... ! :d و گرنه که همه در حال پسرفت هستن !
دوستان آیا این تصاویر از گیم پلی بازی هست ؟
اگر نه دلیلتون رو بگید اگر آره باز هم دلیلتون رو بگید :
گفتم ادامه بحث رو اینجا ادامه بدیم حال میده
این از اون پست ها بود !
یه ذره بزرگتر می زاشتیدوستان آیا این تصاویر از گیم پلی بازی هست ؟
اگر نه دلیلتون رو بگید اگر آره باز هم دلیلتون رو بگید :