Uncharted 3: Drake’s Deception

باید افکت شن بازی مثل افکت برف U2 باشه (وقتی پات رو برف می زاشتی جاش خیلی طبیعی می موند))
افکت آب رو دیدی ؟ ND گفته عظیم ترین چالش شون در طراحی افکت شن بوده, من شخصاً بهت قول میدم با دیدن شیدر شن U3, افکت بینظیر برف U2 از یادت بره :دی !

کلاً سه مورد آب، خاک (شن) و آتش توی UNCHARTED 3 در نهایت پویائی (داینامیک) و کیفیت تحویل داده خواهند شد...

اگر توجه کرده باشید دریک نسبت به شماره 2 بازی کمی ریز نقشتر و کوچیک اندام تر شده من اولاش از این اتفاق خوشم نمیومد ولی وقتی گرافیک و افکتهای بازی رو دیدم فهمیدم باید این کار رو میکردند چون واقعا بازی بسیار بسیار سنگین میشد !:)
راستی دوستان beta بازی برای کسانی که plus هستن به طور رایگان قابل دانلود هست یا پولی ؟
در ضمن من اکانت آمریکام رو هنوز پلاسشو فعال نکردم میخوام ببینم الان فعال کنم تا تاریخ عرضه beta میمونه تا بشه بتا رو دانلود کرد ؟

البته اگر احیانا میانگینش زیر 96 شد باید بگیم که بازی پسرفت داشته دیگه.درسته؟!:d
NO !
البته شما دلت می خواد می تونی بگی ! ولی اگه نسبت به قبلیش کمتر بشه عمراً به این معنی نیست که پسرفت داشته ! اگه اینجوری بشه که یه بازی که میانگینش 96 -97 باشه با شماره های بعدی باید همینجوری انقدر پیشرفت کنه تا میانگین بره روی 100 , 110 , 120 و ... ! :d و گرنه که همه در حال پسرفت هستن !

• Like
Reactions: .:Pouria:.
NO !
البته شما دلت می خواد می تونی بگی ! ولی اگه نسبت به قبلیش کمتر بشه عمراً به این معنی نیست که پسرفت داشته ! اگه اینجوری بشه که یه بازی که میانگینش 96 -97 باشه با شماره های بعدی باید همینجوری انقدر پیشرفت کنه تا میانگین بره روی 100 , 110 , 120 و ... ! :d و گرنه که همه در حال پسرفت هستن !
من بگم؟استغفراله.من آبروم رو دوست دارم:d.هیچوقت از این حرفها نمیزنم.آخه سر یه چند تا بازی اینجوری شد،گفتم این قانون سر این بازی هم صادقه یا نه،که دیدم نه این فرق میکنه.:d

به شخصه فکر میکنم این شماره بهترین شماره از آنچارتد باشه.

دوستان آیا این تصاویر از گیم پلی بازی هست ؟
اگر نه دلیلتون رو بگید اگر آره باز هم دلیلتون رو بگید :
15735342038006567834_thumb.jpg

86746766088885652730_thumb.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or