Uncharted 3: Drake’s Deception

من الان بعد چند ماه گذاشتم یه آپدیت مگابایتی دانلود داره میکنه. میشه توضیح بدین چیه ؟؟؟

توی آنلاین فرق کرده فقط ؟ آیا توی بازی هم تاثیری داره این آپدیت.

مرسی

بيشتر اين پچ ها و اپديت ها براي رفع باگها و خرابي ها هست و بعضياشون هم براي اضافه كردن مد هاي جديد و چيز هاي متنوع . بله صد در صد اين اپديت ها در قسمت چند نفره بازي تاثير زيادي داره .

• Like
Reactions: Sega_genesis
هر چقدر اپديت هم كه اومده باشه براي بازي شما اخرين اپديت رو كه دان كنيد حله . براي بنده كه اينجوري بود و فقط با دانلود اخرين اپديت و پچ مشكلم حل ميشد .
من میخوام بازی رو تازه خریداری کنم و گرنه میدونم که فقط باید اخرین اپدیت رو دانلود کرد
حالا MB هستش؟؟؟

• Like
سلام دوستان
ببخشید شاید خیلی سوالم ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی واسه فردا نیاز دارم.
به نظرتون uncharted 1 و uncharted 2 ارزش خریدن دارن؟مثل انچارتد 3 خوب ساخته شدن؟انچارتد 1 داستان و گرافیک خوبی داره؟انچارتد 2 چی؟

• Like
سلام دوستان
به نظرتون uncharted 1 و uncharted 2 ارزش خریدن دارن؟مثل انچارتد 3 خوب ساخته شدن؟انچارتد 1 داستان و گرافیک خوبی داره؟انچارتد 2 چی؟

شماره ٢ كه خيلي عاليه و حتي به نظر من از نسخه ٣ بهتره ولي شماره ١ بعد
اين همه سال انتظاربازي عالي نداشته باشيد موقع عرضه هم شماره ١ مثل ٢ و ٣ موفق نبود*

• Like
شماره ٢ كه خيلي عاليه و حتي به نظر من از نسخه ٣ بهتره ولي شماره ١ بعد
اين همه سال انتظاربازي عالي نداشته باشيد موقع عرضه هم شماره ١ مثل ٢ و ٣ موفق نبود*

خوب یعنی uncharted 1 بازی خوبی نیست؟گرافیک و داستان خوبی نداره؟

• Like

آنچارتد 2 که یکی از بهترین بازی های این نسل ـه و اگه بازیش نکنی نصف عمرت بر فناست :d
آنچارتد 1 هم برا موقع خودش خیلی خفن بود ! گرافیک و داستانش به من خیلی چسبید واقعاً حرف نداشت ! ممکنه بعد از دیدن گرافیک آنچارتد 3 زیاد از گرافیک آنچارتد 1 خوشت نیاد

• Like
گرافیکش هنوز بعد از این همه سال از 50% بازیهای 2012 بهتره!
گیم پلیش هم خوبه.داستان و روایت داستانی جالبی هم داره.از دستش نده.با شخصیت های اصلی بازی آشنا میشی برای همین تو شماره های بعدی میتونی ارتباط بهتری باهاشون برقرار کنی.

پ.ن:با پست بالایی همزمان شد.

• Like
بی نظیر مخصوصا 2 ولی کلا انچارتد سالار هر1 و2 رو بگیر ضرر نمیکنی
سلام دوستان

• Like
آنچارتد 2 که یکی از بهترین بازی های این نسل ـه و اگه بازیش نکنی نصف عمرت بر فناست :d
آنچارتد 1 هم برا موقع خودش خیلی خفن بود ! گرافیک و داستانش به من خیلی چسبید واقعاً حرف نداشت ! ممکنه بعد از دیدن گرافیک آنچارتد 3 زیاد از گرافیک آنچارتد 1 خوشت نیاد

پس نظرتون اینه که بازی uncharted 1 رو بگیرم؟ارزش پول دادن بابتش رو داره؟چون شما گفتین برای موقع خودش یعنی الان دیگه گرفتنش ارزش نداره؟

داداش heavy rain بازی نکنی نصف عمرت رفته فنا نه اصلا ترسناک نیست بازی
گرافیکشم به نظر من عالی
ارزش پول دادن حتما داره
داشم عالیه

این
sniper elite v2 را بازی نکردم
دوست عزیز لطفا دیگه این سوالات اینجا مطرح نکن تو تاپیک heavy rain می پرسیدی بچه ها جواب می دادند
موفق باشی heavy rain حتما بگیر

• Like
پس نظرتون اینه که بازی uncharted 1 رو بگیرم؟ارزش پول دادن بابتش رو داره؟چون شما گفتین برای موقع خودش یعنی الان دیگه گرفتنش ارزش نداره؟

ارزش که داره خوب هم داره ! :dفقط بازی مولتی پلیر نداره و با یه دور رفتن چیزی نمیمونه مگر اینکه برای تروفی ها روی درجه سختی بالاتر بری !

داداش heavy rain بازی نکنی نصف عمرت رفته فنا نه اصلا ترسناک نیست بازی
گرافیکشم به نظر من عالی
ارزش پول دادن حتما داره
داشم عالیه

اینsniper elite v2 را بازی نکردم

دوست عزیز لطفا دیگه این سوالات اینجا مطرح نکن تو تاپیک heavy rain می پرسیدی بچه ها جواب می دادند
موفق باشی heavy rain حتما بگیر

ببخشید کسی از هوی رین حرفی زد ؟ :-/

ارزش که داره خوب هم داره ! :dفقط بازی مولتی پلیر نداره و با یه دور رفتن چیزی نمیمونه مگر اینکه برای تروفی ها روی درجه سختی بالاتر بری !

من حرف زدم که انگار پستم پاک شده.فقط سوالم این بود که haevy rain ارزش پول دادن و وقت گذاشتن رو داره؟بازی ترسناکی هست؟من از بازی ترسناک متنفرم.

داداش این unch3 در بارش سوال پرسید ما هم جواب دادیم ولی الان مثل این که پستشون پاک شده

---------- نوشته در 12:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 AM ارسال شده بود ----------

من حرف زدم که انگار پستم پاک شده.فقط سوالم این بود که haevy rain ارزش پول دادن و وقت گذاشتن رو داره؟بازی ترسناکی هست؟من از بازی ترسناک متنفرم.

داداش اصلا ترسناک نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or