arian007
کاربر سایت
50 گیگ چه خبره مال من 34.1 گیگه در ضمن شما از چه luncherی استفاده میکنی
50 گیگ چه خبره مال من 34.1 گیگه در ضمن شما از چه luncherی استفاده میکنی
بلر که می خوره تصاویر ولی یه سری ایرادهای عجیب و غریب برای من ایجاد میشه که نمی دونم دلیلش چی هست و کسی بوده که به غیر از من توی کمپین همچین چیزی دیده باشه یا نه ! آپدیت های مختلفش رو هم امتحان کردم کاملش رو هم گرفتم ولی متاسفانه هنوز مشکل پا بر جاست ! حالا نمی دونم با این پچ بزرگ 1.13 حل میشه یا نه ! ولی در شرایط فعلی برای من بدون آپدیت به شدت بهتر جواب میده و تفاوتش خیلی زیاده !يعني اون موشن بلور كه به بازي اضافه شده به كيفيت بازي كمك نكرده؟
احسان عزيز نظرت برام مهمه يعني تو همون نسخه اوليه ي u3 رو بيشتر مي پسندي؟
يعني اون موشن بلور كه به بازي اضافه شده به كيفيت بازي كمك نكرده؟از اونجایی که جایی برای پرسیدن سوالات در مورد آنچارتد نیست و سوالم جنبه ی سینگلش به مولتی می چربه همینجا می پرسم دی والا من تمام آپدیت های بازی رو تا 1.12 ریختم ولی همون مشکلی که از آپدیت اول و دوم داشتم تا الان برقراره ! توی بخش سینگل بعضی بافت ها یهو نفله و تار میشن آب سیاه میشه توی مرحله ی قبرستان کشتی ها !!!!!! بعد از چند دقیقه بازی بک گراند حذف میشه و کلی چیزهای عجیب غریب توی سینگل دی ولی به محض پاک کردن آپدیت ها بازی عین هلو و بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه حتی اگر چندین ساعت یه ضرب بازی کنم !!!!
حالا کسی می دونه مشکل از کجا آب می خوره ؟ دی
والا مال من که این جوری نیست.
لودینگ طولانی تر شده اما باگ ندارم.
البته کنسول که داغ می کنه،از این باگ ها ممکنه بیاد مثلاً برای من بتل3 فریز می کنه!
دوستان نسخه ی انچارتد من 50.4 گیگه موقعی که بازیرو از مولتی من اجرا می کنم میگه
This Game Need 3.72 framware...
do u want to ghane param.sfo to 3.55؟
می خواستم مطمئن شم که اگه اوکی کنم فریمور اپدیت نمیشه؟؟ که باز به فلاکت نیفتیم باز واسه دانگرید
یه سوال دیگه اینکه این نسخه من کامله؟ یا پچی چیزی هم لازمه بریزم کلا این پچ ها رو Custom FW3.55 هم نصب میشن یا نه ممنون میشم راهنمایی کنین>:d
درسته کلا بازی هایی که با آپدیتدوستان نسخه ی انچارتد من 50.4 گیگه موقعی که بازیرو از مولتی من اجرا می کنم میگه
This Game Need 3.72 framware...
do u want to ghane param.sfo to 3.55؟
می خواستم مطمئن شم که اگه اوکی کنم فریمور اپدیت نمیشه؟؟ که باز به فلاکت نیفتیم باز واسه دانگرید
یه سوال دیگه اینکه این نسخه من کامله؟ یا پچی چیزی هم لازمه بریزم کلا این پچ ها رو Custom FW3.55 هم نصب میشن یا نه ممنون میشم راهنمایی کنین>:d
نه اون که واسه همه همینطوره !دوستان این لودینگ اول بازی که اون حلقه میچرخه خیلی طولانیه تا جایی که بعضی وقتا مجبور میشم از بازی خارج شم و دستگاه رو دوباره خاموش روشن کنم و دوباره دیسکو بزارم . مشکل از دستگاه منه یا از بازی ؟