Uncharted 3: Drake’s Deception

50 گیگ چه خبره مال من 34.1 گیگه :-s در ضمن شما از چه luncherی استفاده میکنی

والا واسه من 7 تا دی وی دی 9 یه روز طول کشید اکسترکت شه|-)

بعد که کپی کردم رو کنسول از تو مولتی من که می زنم بازی اجرا شه این پیغامو میده

This game needs 3.72 ........Do u want to change param .sfo to 3.55?

گفتم یه پرس و جویی کنم که مطمئن شم اپدیت نمیشه کنسول:-/

• Like
Reactions: Sega_genesis
Naughty Dog اعلام کرد که بزرگترین پچ بازی Uncharted 3 امروز منتشر شده و یک DLC برای multiplayer نیز در تاریخ 15 اوت بر روی PS Store خواهد آمد.
ماه هاست که Patch 1.13 برای Multiplayer در حال ساخت بوده و چیز های دیگری که در بالا ذکر شد مانند یک DLC برای MP نیز در August 15 منتشر خواهد شد.
ND اعلام کرد: "DLC با تمام کردن مراحل مهم بازی و پیدا کردن تمامی گنج های کوچک آزاد شده و می‌توانید در PS Store آن را خریداری نمایید."
منبع

از اونجایی که جایی برای پرسیدن سوالات در مورد آنچارتد نیست و سوالم جنبه ی سینگلش به مولتی می چربه همینجا می پرسم دی والا من تمام آپدیت های بازی رو تا 1.12 ریختم ولی همون مشکلی که از آپدیت اول و دوم داشتم تا الان برقراره ! توی بخش سینگل بعضی بافت ها یهو نفله و تار میشن آب سیاه میشه توی مرحله ی قبرستان کشتی ها !!!!!! بعد از چند دقیقه بازی بک گراند حذف میشه و کلی چیزهای عجیب غریب توی سینگل دی ولی به محض پاک کردن آپدیت ها بازی عین هلو و بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه حتی اگر چندین ساعت یه ضرب بازی کنم !!!!
حالا کسی می دونه مشکل از کجا آب می خوره ؟ دی
يعني اون موشن بلور كه به بازي اضافه شده به كيفيت بازي كمك نكرده؟
احسان عزيز نظرت برام مهمه يعني تو همون نسخه اوليه ي u3 رو بيشتر مي پسندي؟
بلر که می خوره تصاویر ولی یه سری ایرادهای عجیب و غریب برای من ایجاد میشه که نمی دونم دلیلش چی هست و کسی بوده که به غیر از من توی کمپین همچین چیزی دیده باشه یا نه ! آپدیت های مختلفش رو هم امتحان کردم کاملش رو هم گرفتم ولی متاسفانه هنوز مشکل پا بر جاست ! حالا نمی دونم با این پچ بزرگ 1.13 حل میشه یا نه ! ولی در شرایط فعلی برای من بدون آپدیت به شدت بهتر جواب میده و تفاوتش خیلی زیاده !

آخرین ویرایش:
  • Like
از اونجایی که جایی برای پرسیدن سوالات در مورد آنچارتد نیست و سوالم جنبه ی سینگلش به مولتی می چربه همینجا می پرسم دی والا من تمام آپدیت های بازی رو تا 1.12 ریختم ولی همون مشکلی که از آپدیت اول و دوم داشتم تا الان برقراره ! توی بخش سینگل بعضی بافت ها یهو نفله و تار میشن آب سیاه میشه توی مرحله ی قبرستان کشتی ها !!!!!! بعد از چند دقیقه بازی بک گراند حذف میشه و کلی چیزهای عجیب غریب توی سینگل دی ولی به محض پاک کردن آپدیت ها بازی عین هلو و بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه حتی اگر چندین ساعت یه ضرب بازی کنم !!!!
حالا کسی می دونه مشکل از کجا آب می خوره ؟ دی
يعني اون موشن بلور كه به بازي اضافه شده به كيفيت بازي كمك نكرده؟
احسان عزيز نظرت برام مهمه يعني تو همون نسخه اوليه ي u3 رو بيشتر مي پسندي؟

والا مال من که این جوری نیست.
لودینگ طولانی تر شده اما باگ ندارم.
البته کنسول که داغ می کنه،از این باگ ها ممکنه بیاد مثلاً برای من بتل3 فریز می کنه!

آخه اگر به داغ کردن کنسول باشه بازم منطقی از آب در نمیاد ! مثلاً با پچ یه چیزی ممکنه در حد نیم ساعت این وقایع شروع بشه ولی بدون پچ تا 4-5 ساعت یه ضرب هم اتفاقی نیفتاده ! بازم ممنون دی اگر کسی راهی چیزی میدونه که بشه خبر این مشکل رو برای ND فرستاد بگه دی

• Like
دوستان ميرزه دوباره بازي رو بخرم بخاطر اين پچ ؟؟؟ :d چه چيز هايي بهش اضافه شده ؟؟ حجمش چقدر هست ؟؟

يه موقع براي خودمون يلي بوديم و LEVEL 74 الي 75 رو داشتم :d حالا ارزش داره بخاطرش بازي رو دوباره بخرم يا نه ؟؟

دوستان نسخه ی انچارتد من 50.4 گیگه موقعی که بازیرو از مولتی من اجرا می کنم میگه
This Game Need 3.72 framware...
do u want to ghane param.sfo to 3.55؟
می خواستم مطمئن شم که اگه اوکی کنم فریمور اپدیت نمیشه؟؟ که باز به فلاکت نیفتیم باز واسه دانگرید:-$
یه سوال دیگه اینکه این نسخه من کامله؟ یا پچی چیزی هم لازمه بریزم کلا این پچ ها رو Custom FW3.55 هم نصب میشن یا نه ممنون میشم راهنمایی کنین>:d

عزیز اگه آپدیت کنی دقیقا دانگریدت می پره. این رو سیاست جدید سونی لحاظ کرده.

• Like
دوستان نسخه ی انچارتد من 50.4 گیگه موقعی که بازیرو از مولتی من اجرا می کنم میگه
This Game Need 3.72 framware...
do u want to ghane param.sfo to 3.55؟
می خواستم مطمئن شم که اگه اوکی کنم فریمور اپدیت نمیشه؟؟ که باز به فلاکت نیفتیم باز واسه دانگرید:-$
یه سوال دیگه اینکه این نسخه من کامله؟ یا پچی چیزی هم لازمه بریزم کلا این پچ ها رو Custom FW3.55 هم نصب میشن یا نه ممنون میشم راهنمایی کنین>:d
درسته کلا بازی هایی که با آپدیت
3.55 باشند برای آوردن سخته اما پچ زیادی نمیخواد فقط باید یبار دیگه با دانگریدت چکش کنی .
آپدیت دستگاهت چنده؟؟

• Like
دوستان این لودینگ اول بازی که اون حلقه میچرخه خیلی طولانیه تا جایی که بعضی وقتا مجبور میشم از بازی خارج شم و دستگاه رو دوباره خاموش روشن کنم و دوباره دیسکو بزارم . مشکل از دستگاه منه یا از بازی ؟

• Like
دوستان این لودینگ اول بازی که اون حلقه میچرخه خیلی طولانیه تا جایی که بعضی وقتا مجبور میشم از بازی خارج شم و دستگاه رو دوباره خاموش روشن کنم و دوباره دیسکو بزارم . مشکل از دستگاه منه یا از بازی ؟
نه اون که واسه همه همینطوره :دی !
ولی یکی از دوستان نشسته با خودش فکر کرده به این نتیجه رسیده که شوما مودمت رو خاموش کن ،برو تو بازی ،به Main Menu بازی که رسیدی مودم رو روشن کن ،به PSN ساین شو و برو تو مولتی پلیر .در واقع اون لودینگ طولانی وقتی هست که شوما مودمت روشن باشه و به PSN وصل باشی .
===
آقا یه سوال داشتم ،می خواستم بدونم بچه ها بیشتر از چه اسلحه ای استفاده می کنن ؟
M9 یا G-mal ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or