Uncharted 3: Drake’s Deception

دوستان کسی میدونه چرا رنکینگ انلاین میپره . من لول 21 بودم الام میرم زده 1 چررررا :((
حتما وسط بازی پریدی بیرون درسته:dیا دستگاه پریده:d
یا این که وقتی می خواسته بازی شروع بشه پریدی بیرون:dیا باز هم دستگاه پریده:d
این اتفاق برای من هم توی انچارتد 2 افتاد:d

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان کسی میدونه چرا رنکینگ انلاین میپره . من لول 21 بودم الام میرم زده 1 چررررا :((
من تا حالا نشنیدم چنین چیزی.
حتی اگه از بازی بیرون پریده باشی و ps3 خاموش شده باشه هم این رنک ها روی سرور ها ذخیره میشه و نباید بپره که!

من تجربه داشتم:d
اخه چراااا :d

---------- نوشته در 12:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

حتما وسط بازی پریدی بیرون درسته:dیا دستگاه پریده:d
یا این که وقتی می خواسته بازی شروع بشه پریدی بیرون:dیا باز هم دستگاه پریده:d
این اتفاق برای من هم توی انچارتد 2 افتاد:d
هیچ کدوم :d دستگاه رو با ارامش خاموش کردم با لول 21 و بعد از روشن شدن وصل شدن لول ها =;

اخه چراااا :d

---------- نوشته در 12:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

هیچ کدوم :d دستگاه رو با ارامش خاموش کردم با لول 21 و بعد از روشن شدن وصل شدن لول ها =;

اینترنتم پوکیده بود هی می پرید بیرون بعد هی لول ازم کم می کرد:d

---------- نوشته در 12:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 PM ارسال شده بود ----------

بعضی موقع ها هم به خاطر اینترنت هنگ می کرد مجبور به خاموش کردن بودن:d
از بازی باید بیای بیرون بعد خاموش کنی نه این که توی بازی خاموش کنی
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
از این لحاظ عناوین انحصاری مثل KZ3 هم ترکی(کلی زبان دیگه) رو داشتن ! فوق العاده قشنگ صداگذاری شدن و واقعاً کار میخواد بازی رو روی این همه زبون بیای دوبله کنی :d آنچارتد 3 هم فوق العاده بود من حدود 1 ساعت با ترکی رفتم(از 10 کلمه یه کلمه میدونستم :d ) بدون ایراد بود !

مثلا یکی از چیزای مهمی که فهمیدم اونجایی که مارلوو به دریک میگه تو این نیستی!! در واقع مادر نیتان خودکشی کرده بوده و پدرش اونو تو 5 سالگی به پرورشگاه سپرده که بعدا فرانسیس دریک اونو به فرزندخوندگی پذیرفته!! فک کنم با این مقدمه ND‏ توی U4 غوغا کنه با داستانش

---------- نوشته در 02:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:30 PM ارسال شده بود ----------

مثلا یکی از چیزای مهمی که فهمیدم اونجایی که مارلوو به نیت میگه تو دریک نیستی!! در واقع مادر نیتان خودکشی کرده بوده و پدرش اونو تو 5 سالگی به پرورشگاه سپرده که بعدا فرانسیس دریک اونو به فرزندخوندگی پذیرفته!! فک کنم با این مقدمه ND‏ توی U4 غوغا کنه با داستانش

---------- نوشته در 02:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

مثلا یکی از چیزای مهمی که فهمیدم اونجایی که مارلوو به نیت میگه تو دریک نیستی!! در واقع مادر نیتان خودکشی کرده بوده و پدرش اونو تو 5 سالگی به پرورشگاه سپرده که بعدا فرانسیس دریک اونو به فرزندخوندگی پذیرفته!! فک کنم با این مقدمه ND‏ توی U4 غوغا کنه با داستانش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or