شما به جای ردیف کردن چند تا سایت پست من رو با آرامش بخون میبینی که نگفتم انیمیشن هاش بده !شما سعی کن همینطوری ادامه ندی ! میخوای یه چندتا سایت برات ردیف کنم ببینی در مورد انمیشنهای RAGE چی گفته ؟ قبل از این همینطوری یه حرفی را بپرونیت که همون بلای کرایسیس 2 سرتون بیاد ! برید اخرین preview بخونید تا یه همچین اشتباهی را در مورد RAGE مرتکب نشید بهتره !
حالا من دارم به قول شما یه حرفی می پرونم ! شما که با دلیل و مدرک و کاملاً معتبری رو چه حسابی داری آنچارتد 3 رو ترول میکنی ؟!چیز جدیدی ازش داری که ما هنوز ندیدیم ؟!RAGE هم انیمیشن های خوبی داشته ( البته به جز انیمیشن درب و داغون پرت کردن بلید توسط شخصیت اصلی بازی)
اگه کرایسیس 2 بلا بود امیدواریم ریج عذاب نازل کنه :d در کل بهتره اسم از سایر بازی ها رو نیارید !
بالاخره هر چیزی یه شروعی داره :dخیلی راحت می تونستید مثل الان بگید گفتن بهترین از الان کار درستی نیست نه اینکه مثل پست قبلی بگید که در مقابل بازی X و Y نمیشه به راحتی در مورد این حرفی بزنیم ! یعنی انقدر این بازی بوق تشریف داره ؟! :d همچنین هر آدمی نمیاد با مقایسه ی جدید ترین تریلر بازیها (اونم اکثراً روی PC) با یه تریلر از چند ماه پیش بهترین رو مشخص کنه :d الان با وجود اینایی که گفتم پست من مگه مشکلی داشت ؟ :dاگر این پست را معنی کردید که من گفتم U3 انیمیشنهاش بده یا ترولش کردم ! باید بگم مشکل اساسی دارید که باید حلش کنید !
اینجا منظورم اینه که به این راحتی از کلمه بهترین استفاده نکنید . چون هر ادمی با دیدن انمیشنهای بازی ها ذکر شده نمیاد یه همچین حرفی را به راحتی تو دهنش بیاره . به نظرتون پست مشکلی داره ؟!
ویرایش : راستی این پستتون منظورم بود
که یعنی اون همه انیمیشن آنچارتد 3 در مقابل انیمیشن یه مشت دشمن هیچی نیست که توی BF3 خبری نبود ولی ریج باز انیمیشن های خوبی داشت ولی بازم اکثراً روی PC بود !عجب استدلالی ! ظاهرا انیمیشن های دشمنها به عنوان برگ چغندر تو بازی قرار گرفتند دیگه ؟!
(قسمت بولد شده با آرامش و دقت خونده بشه :d)
آخرین ویرایش: