Uncharted 3: Drake’s Deception

شما سعی کن همینطوری ادامه ندی ! میخوای یه چندتا سایت برات ردیف کنم ببینی در مورد انمیشنهای RAGE چی گفته ؟ قبل از این همینطوری یه حرفی را بپرونیت که همون بلای کرایسیس 2 سرتون بیاد ! برید اخرین preview بخونید تا یه همچین اشتباهی را در مورد RAGE مرتکب نشید بهتره !
شما به جای ردیف کردن چند تا سایت پست من رو با آرامش بخون میبینی که نگفتم انیمیشن هاش بده !
RAGE هم انیمیشن های خوبی داشته ( البته به جز انیمیشن درب و داغون پرت کردن بلید توسط شخصیت اصلی بازی)
حالا من دارم به قول شما یه حرفی می پرونم ! شما که با دلیل و مدرک و کاملاً معتبری رو چه حسابی داری آنچارتد 3 رو ترول میکنی ؟!چیز جدیدی ازش داری که ما هنوز ندیدیم ؟!
اگه کرایسیس 2 بلا بود امیدواریم ریج عذاب نازل کنه :d در کل بهتره اسم از سایر بازی ها رو نیارید !
-----------------------
اگر این پست را معنی کردید که من گفتم U3 انیمیشنهاش بده یا ترولش کردم ! باید بگم مشکل اساسی دارید که باید حلش کنید !
اینجا منظورم اینه که به این راحتی از کلمه بهترین استفاده نکنید . چون هر ادمی با دیدن انمیشنهای بازی ها ذکر شده نمیاد یه همچین حرفی را به راحتی تو دهنش بیاره . به نظرتون پست مشکلی داره ؟!
بالاخره هر چیزی یه شروعی داره :dخیلی راحت می تونستید مثل الان بگید گفتن بهترین از الان کار درستی نیست نه اینکه مثل پست قبلی بگید که در مقابل بازی X و Y نمیشه به راحتی در مورد این حرفی بزنیم ! یعنی انقدر این بازی بوق تشریف داره ؟! :d همچنین هر آدمی نمیاد با مقایسه ی جدید ترین تریلر بازیها (اونم اکثراً روی PC) با یه تریلر از چند ماه پیش بهترین رو مشخص کنه :d الان با وجود اینایی که گفتم پست من مگه مشکلی داشت ؟ :d
ویرایش : راستی این پستتون منظورم بود
عجب استدلالی ! ظاهرا انیمیشن های دشمنها به عنوان برگ چغندر تو بازی قرار گرفتند دیگه ؟!
که یعنی اون همه انیمیشن آنچارتد 3 در مقابل انیمیشن یه مشت دشمن هیچی نیست که توی BF3 خبری نبود ولی ریج باز انیمیشن های خوبی داشت ولی بازم اکثراً روی PC بود !
(قسمت بولد شده با آرامش و دقت خونده بشه :d)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Apóllōn
امیدوارم معنی ترول کردن را بدونید ؟!
این کل جمله ای بود که من گفتم از این منطقی تر نمیشه گفت !
این حرفت را کجا ذکر کردند که بهترین انیمیشن را داره ؟! فکر نکنم کسی با دیدن انیمیشنهای BF3 و RAGE یه همچین حرفه راحتی را بزنه ؟!
اگر این پست را معنی کردید که من گفتم U3 انیمیشنهاش بده یا ترولش کردم ! باید بگم مشکل اساسی دارید که باید حلش کنید !
اینجا منظورم اینه که به این راحتی از کلمه بهترین استفاده نکنید . چون هر ادمی با دیدن انمیشنهای بازی ها ذکر شده نمیاد یه همچین حرفی را به راحتی تو دهنش بیاره . به نظرتون پست مشکلی داره ؟!
که ایشون جواب میدن که ما یه انسان نا سالم هستیم که نمیتونیم تشخیصش بدیم !

البته متذکر بشم که ND با آپدیت موتور U1 شاهکاری مثل U2 رو خلق کرد. کلاً همچین چیزی امکان نداره که توقع داشته باشیم یک استدیو برای هر نسخه یک انجین جدید بنویسه. تا اینجای کار هم افکت های شن، آب و آتش توی U3 کاملاً از نو طراحی شدن (انیمیشن ها هم که کاملاً مشخصه؛ بهترین), مابقی میمونه برای E3 ببینیم چه کردن!

نه تام جان منظورم رو درست نگرفتی:d
آپدیت داریم تا آپدیت ، الان آنریل انجینم آپدیت کردن ولی احتمالا خیلی از موارد بازنویسی یا حتی از اول نوشته شده تا مالان شاهد آختلاف GEOW3 با 2 باشیم.....
u2 هم نسبت به 1 تغرییبا یه همچین پیشرفتی کرد یعنی یسری موارد کلا از اول بازنویسی شده و اون همه پیشرفت رو نمیشه به یک آپدیت خشک خالی نسبت داد:d

ولی راجع به انیمشن خدایی دیگه.......:d
به جان خودم من فن نیستم ولی BF 3 دیگه واژه انیمیشن رو ترکونده :d
بعید میدونم از لحاظ انیمیشن رو دستش بازی بیاد.

ولی راجع به انیمشن خدایی دیگه.......:d
در مورد انیمیشن چی ؟ :دی U2 تا الان بهترین انیمیشن ها رو داره، U3 هم با توجه به نمایش های اولیه یحتمل همینطوره!

پ.ن:
به جان خودم من فن نیستم
Holy lol
اینکه U3 مقابل Gears 3 و RAGE هیچ شانسی نداره هم از سر فن نبودن گفتی دیگه ؟! :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
در مورد انیمیشن چی ؟ :دی U2 تا الان بهترین انیمیشن ها رو داره، U3 هم با توجه به نمایش های اولیه یحتمل همینطوره!

اولا به نظر من cod mw نسبت به u2 انیمیشنَش قوی تره :-"
Holy lol
اینکه U3 مقابل Gears 3 و RAGE هیچ شانسی نداره هم از سر فن نبودن گفتی دیگه ؟!

دوما نگفتم هیچ شانسی نداه حرف دهنم نذار:d
گفتم من به u3 نسبت به GEOW3 و rage شانس کمتری میدم الانم رو حرفم هستم ....

سوما منظورم این بود من فن BF نیستم :d
شما کلاً گویا انیمیشن رو با چیز دیگه ای عوضی گرفتی !
از دیدگاه افرادی مثل شما که صرفا معنای انیمیشن تو عناوین انحصاری سونی خلاصه شده ..... مسلمه که من و امثال من انیمیشن رو با چیزه دیگه ایی اشتباه میگیریم.

وووووووووف ! ریج به کنار ولی اون یکی !!!! اصلاً اون یکی توش چیزی به اسم انیمیشن داره ؟!
لطفا تو جریان نیستی الکی نظر نده!! اون حرفی که Tommy از جانب من زد ، در مورد انیمیشن نبود در مورد مقایسه بازی از لحاظ گرافیک و مسائل تکینیکی بود.

در مورد برجسته بودن زمین و دیوار هم که از همون اول آنچارتد 2 هم این موارد رو داشت !
حق با شماست :))ولی اگه دلت خواست بگو تا برات مقایسه میکنم

آخرین ویرایش:
آره آقا u3 هیچی واسه گفتن نداره در برابر rage و اونیکی . خواهش میکنم برین یه تاپیک دیگه رو به گند بکشین با این یکی دیگه کاری نداشته باشین که قاط میزنم هاااا :دی
یکم تا e3 صبر کنین اگه نمایش درست حسابی از بازیا دادن اونوقت بیاین مقایسه کنین ( که مطمعنن اون موقع نخواهید اومد ) گرچه بعضیا باز راه علی چپ رو خواهند گرفت که اصلا بحثی با اونا نیست . ( این سایت ردیف کردن هم مد شده . یه چند تا سایت هم من باید پیدا کنم :دی )

فعلا من هم چیزی نمیگم هر چند مطمئنم uncharted 3 میترکونه میمونم تا e3 و دیدن گیم پلی بیابان اون اونوقت همه وقتی انگشت به دهن شدن با هم میخندیم !:))

اولا به نظر من cod mw نسبت به u2 انیمیشنَش قوی تره :-"
شما کلاً گویا انیمیشن رو با چیز دیگه ای عوضی گرفتی !
گفتم من به u3 نسبت به GEOW3 و rage شانس کمتری میدم الانم رو حرفم هستم ....
اوووووووووف ! ریج به کنار ولی اون یکی !!!! اصلاً اون یکی توش چیزی به اسم انیمیشن داره ؟!
در مورد برجسته بودن زمین و دیوار هم که از همون اول آنچارتد 2 هم این موارد رو داشت !

همین جا هم این بحث مقایسه رو خاتمه میدم بقیش رو بیا پروفایل در خدمتیم ;)
----------------------
لطفا تو جریان نیستی الکی نظر نده!! اون حرفی که Tommy از جانب من زد ، در مورد انیمیشن نبود در مورد مقایسه بازی از لحاظ گرافیک و مسائل تکینیکی بود.
حق با شماست :))ولی اگه دلت خواست بگو تا برات مقایسه میکنم
چشم برای اومدن توی جریان از شما اجازه میگیرم !! الان مثلاً گرافیک و مسائل تکنیکی آنچارتد داغونه انیمیشن هاش خوب !!!
بفرما تو پروفایلم برام مقایسه کن تسلاشن و پیکسل شیدر 4 رو :))
------------
از دیدگاه افرادی مثل شما که صرفا معنای انیمیشن تو عناوین انحصاری سونی خلاصه شده ..... مسلمه که من و امثال من انیمیشن رو با چیزه دیگه ایی اشتباه میگیریم.
عجب !!!!!!!! اصلاً من سوپر فن سونی !!! برو اون جملت رو به یه فرد بی طرف نشون بده بگو در مقایسه با آنچارتد 2 گفتی ! ببین چی میگه :biggrin1:
من اگه جای شما بودم با سرعت نور پستم رو ویرایش میکردم چون من اهلش نیستم ولی اگه یکی اهل این کارا باشه جملت خوراکه برای رفتن توی امضا :biggrin1:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
تاپیک رو به بیراهه نکشید لطفاً, بزارید ما با گرافیک تکنیکی ضعیف U3 در مقابل GeOW3 و امثالهم خوش باشیم شما هم برید با تسلاشن های بی نظیر (!) گیرز3 حال کنید.

تاپیک رو به بیراهه نکشید لطفاً, بزارید ما با گرافیک تکنیکی ضعیف U3 در مقابل GeOW3 و امثالهم خوش باشیم شما هم برید با تسلاشن های بی نظیر (!) گیرز3 حال کنید.
راست میگه خوب ما آنچارتد بازا بازی خوب که نداریم دلمون رو به همین آنچارتد مضخرف خوش کردیم شما ببخشید بزارید تویه حال خودمون باشیم ;;)

آقایون تو فیلمهای آخر بازی آنچارتد 2 که باید بخری بهروز روزبه هم میاد ؟؟

اگه میدونید بگید کدومه و چه شکلیه قیافه مبارکشو ببینیم ....

Last edited by a moderator:
کلا رو اعصابن اینایی که میگن گیرز 3 فلانه و بلانه همون که بزاری حرف خودشونو بزنن و به کرسی بنشونن بهتره .... بیخیال

آقایون تو فیلمهای آخر بازی آنچارتد 2 که باید بخری بهروز روزبه هم میاد ؟؟

اگه میدونید بگید کدومه و چه شکلیه قیافه مبارکشو ببینیم ....
فکر کنم یکی از فیلم هاش بود که اولش هر کی به زبون خودش سلام میده خب طبیعتاً ایشون هم میگه سلام :d

دوستان لطفآ این بحث های مقایسه ای رو تموم کنین. چند تا پست پاک شد و امیدوارم دیگه ادامه نداشته باشه. بخش مخصوص برای این بحث ها هست و خدا رو شکر همه بازی ها هم VS دارن اونجا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or