Uncharted 3: Drake’s Deception

Uncharted: Naughty Dog Considered Campaign Co-Op

هرچند 100% تایید نشده که آیا Co-Op برای قسمت کمپین بازی در نظر گرفته میشه یا نه, اما با این حال یکی از بدترین خبرهایی بود که شنیدم!
عجب خبر دشمن شاد کنی بود !
امیدوارم که نزارن ولی حداقل در بدترین شرایط اگه گذاشتن یه جوری باشه که دو شخصیت مکمل هم باشن نه با هم ! مثلا یکی از خیابون بره یکی دیگه هم مثلا از بالای ساختمون بره و راه رو برای اون یکی باز کنه یا یه کار خاصی رو انجام بده یه جوری که هر کی از یه راه مختلف بره و هر کی بتونه جداگونه و اونجور که می خواد بازی کنه نه بند اون یکی باشه باز اینحوری قابل تحمل تره !

Uncharted: Naughty Dog Considered Campaign Co-Op

هرچند 100% تایید نشده که آیا Co-Op برای قسمت کمپین بازی در نظر گرفته میشه یا نه, اما با این حال یکی از بدترین خبرهایی بود که شنیدم!

n97dtixfajvceo8x9qr.gif

حالا زیاد هم بد نیست که فکر میکنید! اگر از اول تا اخر سیستمی مثل GEARS تو بازی پیاده کنند خیلی هم عالی میشه . اگه GEARS بازی کرده باشید بعضا تو مراحلی شما میتونستید از دو راه بازی را ادامه بدید که انتخاب دست خودتون بود . اما تو انچارتد میتونن تو بیشتر مراحل اینو پیاده کنند این باعث میشه وقتی 2 بار بازی را انجام میدید تکراری نشه براتون و دفعه بعد راه دیگه را انتخاب کنید و هم اینکه بازم شما مثل سابق تنهایی دارید بازی را جلو میرید و رفیقتون از یه راه دیگه ! و ممکنه تو بعضی مراحل باهم دیگه جلو برید که همین مورد تو U2 هم اتفاق میفتاد و علاوه اینکه وقتی Co-Op بازی میکنید باز شما به تنهایی دارید بازی را جلو میرید چون باز دوستون از یه راه دیگه حرکت میکنه !
اگر اینطور که گفتم تو بازی پیاده کنن عالی میشه ولی اگه بخوان از اول تا اخر 2 نفره برید جلو یکم مشکل ساز میشه :دی

Uncharted یک بازی هست با صحنه های سینمایی و غافلگیر کننده, مثل سری Gears of War از نقطه A تا B بکش سنگر بگیر برو جلو نیست. برای همین سیستم Co-Op بخش تک نفره بنظر من احمقانه ترین کاری هست که ND میتونه انجام بده!

• Like
Reactions: 浪人
بعد از تعریف هایی که یه عده از منتقدین از 3D بازی کردن , پکتر هم بدجوری باهاش حال کرده !
اپیزود دوم Bonus Round در مورد کنفرانس سونی هست و توی یه قسمتش پکتر وقتی میخواد در مورد 3D بازی صحبت کنه چشماش گرد میشه :دی (عکسش رو پایین گذاشتم !) و میگه باورنکردنی هست و با هر بازی 3D ای که تا حالا دیده متفاوته !
البته برای ما که فرقی نمیکنه 3Dـمون کجا بود !! :دی

83774419797410770818.png

• Like
Reactions: Ezio da Firenze
بعد از تعریف هایی که یه عده از منتقدین از 3D بازی کردن , پکتر هم بدجوری باهاش حال کرده !
اپیزود دوم Bonus Round در مورد کنفرانس سونی هست و توی یه قسمتش پکتر وقتی میخواد در مورد 3D بازی صحبت کنه چشماش گرد میشه :دی (عکسش رو پایین گذاشتم !) و میگه باورنکردنی هست و با هر بازی 3D ای که تا حالا دیده متفاوته !
البته برای ما که فرقی نمیکنه 3Dـمون کجا بود !! :دی

83774419797410770818.png
فوق العادست این آنچارتد 3, فقط جان مادرشون دور Co-Op تکنفره رو خیط بکشن!

سلام به همگی:d
من یه چیزی رو نمیفهمم.بی زحمت روشنم کنید.:dخب مثلا تو آنچارتد 2 همیشه یه نفر همراهمون بود.یعنی از اول تا آخر بازی.به جز مبارزه با لازارویچ.فقط موضوع این بود که به وسیله هوش مصنوعی کنترل میشد.حالا میخوان تو آنچارتد 3 همینجوری بسازن با این فرق که هوش طبیعی هم بتونه کنترلش کنه.خب این چیش بده؟:d

من یه چیزی رو نمیفهمم.بی زحمت روشنم کنید.:dخب مثلا تو آنچارتد 2 همیشه یه نفر همراهمون بود.یعنی از اول تا آخر بازی.به جز مبارزه با لازارویچ.فقط موضوع این بود که به وسیله هوش مصنوعی کنترل میشد.حالا میخوان تو آنچارتد 3 همینجوری بسازن با این فرق که هوش طبیعی هم بتونه کنترلش کنه.خب این چیش بده؟:d

بدیش اینکه دیگه اون حس حال تکنفره بازی کردن به آدم دست نمیده...
در ضمن اکثر سکانس های نفس گیره uncharted 2 ناتان تنها بود!!!!

حسین به نظرم کلآ سبک بازی به Co-op نمیخوره ! یعنی حس خوبی که توی بازی هست از دست میره ! به قول دوستمون خیلی از جاهای به یاد موندنی بازی هم تک نفره بود. از اون قطار (چه داخلش که یه مرحله بود چه خارجش که داشت می افتاد) تا اون قسمت برفی و ... ! یا مثلآ اونجا که با Tenzin بودیم جزو بهترین مراحلی بود که توی عمرم تجربه کردم و اگه Co-op بود خیلی مسخره میشد که کاراکتر یکی از بازیکن ها اون طوری حرف بزنه ! :دی

حسین به نظرم کلآ سبک بازی به Co-op نمیخوره ! یعنی حس خوبی که توی بازی هست از دست میره ! به قول دوستمون خیلی از جاهای به یاد موندنی بازی هم تک نفره بود. از اون قطار (چه داخلش که یه مرحله بود چه خارجش که داشت می افتاد) تا اون قسمت برفی و ... ! یا مثلآ اونجا که با Tenzin بودیم جزو بهترین مراحلی بود که توی عمرم تجربه کردم و اگه Co-op بود خیلی مسخره میشد که کاراکتر یکی از بازیکن ها اون طوری حرف بزنه ! :دی
اوه اوه،مرحله قطار رو نگو که دیووووووووووونش هستم.>:d<ولی آریاجان به نظرم ND اگر خودش هم نخواد مجبوره که اینکارو بکنه،تا منتقدها بهش گیر ندن که شماره سوم هیچ فرقی با 2 نداشته.به قولی همین یه تغییر میتونه کلی از فشار منتقدها کم کنه.از طرفی ND هم کارش رو خوب بلده و بارها اینو ثابت کرده و قطعا co-op رو مثل سینگل عالی در میاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or