behnam_pvd
کاربر سایت
واقعا زیباست !فکر نمیکنم حرفی برا گفتن داشته باشید نه ؟؟ به این میگن گرافیک:-o
Uncharted: Naughty Dog Considered Campaign Co-Op
هرچند 100% تایید نشده که آیا Co-Op برای قسمت کمپین بازی در نظر گرفته میشه یا نه, اما با این حال یکی از بدترین خبرهایی بود که شنیدم!
عجب خبر دشمن شاد کنی بود !Uncharted: Naughty Dog Considered Campaign Co-Op
هرچند 100% تایید نشده که آیا Co-Op برای قسمت کمپین بازی در نظر گرفته میشه یا نه, اما با این حال یکی از بدترین خبرهایی بود که شنیدم!
Uncharted: Naughty Dog Considered Campaign Co-Op
فوق العادست این آنچارتد 3, فقط جان مادرشون دور Co-Op تکنفره رو خیط بکشن!بعد از تعریف هایی که یه عده از منتقدین از 3D بازی کردن , پکتر هم بدجوری باهاش حال کرده !
اپیزود دوم Bonus Round در مورد کنفرانس سونی هست و توی یه قسمتش پکتر وقتی میخواد در مورد 3D بازی صحبت کنه چشماش گرد میشه (عکسش رو پایین گذاشتم !) و میگه باورنکردنی هست و با هر بازی 3D ای که تا حالا دیده متفاوته !
البته برای ما که فرقی نمیکنه 3Dـمون کجا بود !!
سلام به همگی:d
من یه چیزی رو نمیفهمم.بی زحمت روشنم کنید.:dخب مثلا تو آنچارتد 2 همیشه یه نفر همراهمون بود.یعنی از اول تا آخر بازی.به جز مبارزه با لازارویچ.فقط موضوع این بود که به وسیله هوش مصنوعی کنترل میشد.حالا میخوان تو آنچارتد 3 همینجوری بسازن با این فرق که هوش طبیعی هم بتونه کنترلش کنه.خب این چیش بده؟:d
حسین به نظرم کلآ سبک بازی به Co-op نمیخوره ! یعنی حس خوبی که توی بازی هست از دست میره ! به قول دوستمون خیلی از جاهای به یاد موندنی بازی هم تک نفره بود. از اون قطار (چه داخلش که یه مرحله بود چه خارجش که داشت می افتاد) تا اون قسمت برفی و ... ! یا مثلآ اونجا که با Tenzin بودیم جزو بهترین مراحلی بود که توی عمرم تجربه کردم و اگه Co-op بود خیلی مسخره میشد که کاراکتر یکی از بازیکن ها اون طوری حرف بزنه !سلام به همگی:d
من یه چیزی رو نمیفهمم.بی زحمت روشنم کنید.:dخب مثلا تو آنچارتد 2 همیشه یه نفر همراهمون بود.یعنی از اول تا آخر بازی.به جز مبارزه با لازارویچ.فقط موضوع این بود که به وسیله هوش مصنوعی کنترل میشد.حالا میخوان تو آنچارتد 3 همینجوری بسازن با این فرق که هوش طبیعی هم بتونه کنترلش کنه.خب این چیش بده؟:d
اوه اوه،مرحله قطار رو نگو که دیووووووووووونش هستم.>:d<ولی آریاجان به نظرم ND اگر خودش هم نخواد مجبوره که اینکارو بکنه،تا منتقدها بهش گیر ندن که شماره سوم هیچ فرقی با 2 نداشته.به قولی همین یه تغییر میتونه کلی از فشار منتقدها کم کنه.از طرفی ND هم کارش رو خوب بلده و بارها اینو ثابت کرده و قطعا co-op رو مثل سینگل عالی در میاره.حسین به نظرم کلآ سبک بازی به Co-op نمیخوره ! یعنی حس خوبی که توی بازی هست از دست میره ! به قول دوستمون خیلی از جاهای به یاد موندنی بازی هم تک نفره بود. از اون قطار (چه داخلش که یه مرحله بود چه خارجش که داشت می افتاد) تا اون قسمت برفی و ... ! یا مثلآ اونجا که با Tenzin بودیم جزو بهترین مراحلی بود که توی عمرم تجربه کردم و اگه Co-op بود خیلی مسخره میشد که کاراکتر یکی از بازیکن ها اون طوری حرف بزنه !