Uncharted 3: Drake’s Deception

سلام به همگی:d
من یه چیزی رو نمیفهمم.بی زحمت روشنم کنید.:dخب مثلا تو آنچارتد 2 همیشه یه نفر همراهمون بود.یعنی از اول تا آخر بازی.به جز مبارزه با لازارویچ.فقط موضوع این بود که به وسیله هوش مصنوعی کنترل میشد.حالا میخوان تو آنچارتد 3 همینجوری بسازن با این فرق که هوش طبیعی هم بتونه کنترلش کنه.خب این چیش بده؟:d
وال من هم نفهميدم چرا اين هم سرش دعواست كه به بازي اضافه نشه
اگر ND ساربونه مي دونه U3 رو كجا بخوابونه :d
از نظر من خودشون مي دونن دارن چي كار مي كنن و احتمال داره اين يه قسمت خيلي خوب باشه كه داره به بازي اضافه مي شه

اصلا برای مثال همین جایی که نشون دادن نیت توی بیابونه و ... اینجا تنهاییش حال میده :d
حالا فرض کنید یکی دیگه هم دنبالتون باشه تو این بیابون :d

این چیزا رو بزارند برای بخش مولتی و یک سری چیزای جدا طراحی کنند براش! کاری به بخش داستانی نداشته باشند :d (مثل همون2 خوبه :d )

وال من هم نفهميدم چرا اين هم سرش دعواست كه به بازي اضافه نشه
اگر ND ساربونه مي دونه U3 رو كجا بخوابونه :d
از نظر من خودشون مي دونن دارن چي كار مي كنن و احتمال داره اين يه قسمت خيلي خوب باشه كه داره به بازي اضافه مي شه

نمی دونییییی:d
کلا بعضی بازی ها تکنفرشون بیشتر حال میده مثل tomb raider ، prince of persia یا خود uncharted .... چون حالت ماجراجویی دارن آدم دوست داره تنها باشه .....
اصلا بحث سره این نیست که ND از عهده اش بر نمیاد.

منم نگفتم همه جاش خوبه
اره مثلا" توي 2 فرض كنيد براش كشتن لازارويچ دو نفر بايد عمل مي كرديم ديگه خيلي :d مي شد
ولي اين دونفري بودن به احتمال زياد محدوده و مال يه سري از مراحله خاصه
ولي يه چيزايي برام عجيبه مثلا" توي همون مرحله اي كه قلعه اتيش گرقت اسمش رو يادم نيست سالي كه نمي تونست مثل ناتان بپره پس بايد صبر مي كرد ناتان مي رفت اون ور يه پل براش درست مي كرد با اون الوار حالا ND مي خواد كارهاي نفر دوم رو محدود كنه يا فرك هاي ديگه اي داره
به نظر الكي هي بحث نكنيم روش بهتره چون هنوز هيچي ازش نه ديديم نه درست حسابي مي دونيم پس قضاوت نكنيم

اگر بخش coop به بازی اضافه بشه نا خواسته کمی از گرافیک بازی کم میکنن تا 2 محیط به طور همزمان رندر بشه و افت فریم نداشته باشه !
این اتفاق موقعی میفته که بخوای بازی رو به صورت co_op انجام بدی . در حالت عادی گرافیک کم نخواهد شد . دقیقا عین چیزی که در RE 5 اتفاق می افتاد .

p.s : منم موافق اضافه شدن بخش co_op به حالت داستانی بازی نیستم . دریک تنها رو بیشتر دوست دارم !

این اتفاق موقعی میفته که بخوای بازی رو به صورت co_op انجام بدی . در حالت عادی گرافیک کم نخواهد شد . دقیقا عین چیزی که در RE 5 اتفاق می افتاد .
من هم همینو گفتم که !:d

من هم همینو گفتم که !:d
فکر کردم منظورت اینه که کلا از گرافیک بازی کم می کنن که موقع انجام co_op مشکلی پیش نیاد . قید نکردی تو قسمت co_op از گرافیک کم می کنن و تو حالت عادی گرافیک سر جاشه !! گفتم سوء تفاهم نشه که گرافیک بازی با وجود co_op قراره ضربه بهش بخوره :d

فکر کردم منظورت اینه که کلا از گرافیک بازی کم می کنن که موقع انجام co_op مشکلی پیش نیاد . قید نکردی تو قسمت co_op از گرافیک کم می کنن و تو حالت عادی گرافیک سر جاشه !! گفتم سوء تفاهم نشه که گرافیک بازی با وجود co_op قراره ضربه بهش بخوره :d
حقیقتش چه بخواهیم چه نخواهیم توی بخش single هم مشکلات گرافیکی به وجود میاره چون به جای اینکه همه ی وقت خود را بر روی ساخت بخش یک نفره بکنند قسمتی اعظمی از وقتشون صرف بخش coop خواهد شد !

حقیقتش چه بخواهیم چه نخواهیم توی بخش single هم مشکلات گرافیکی به وجود میاره چون به جای اینکه همه ی وقت خود را بر روی ساخت بخش یک نفره بکنند قسمتی اعظمی از وقتشون صرف بخش coop خواهد شد !
پس از اول هم منظورت همین بود :d
نه ربطی نداره که بخواد به گرافیک single لطمه وارد کنه . تنها اتفاقی که میفته اینه که تو قسمت co_op یه سری داده گرافیکی بهش می دن که یه مقدار از تکسچر ها و polygen ها و ... کمتر و ضعیف تر لود بشه تا بازی راحت تر اجرا بشه و فریم ریت ضربه نخوره بهش ، اضافه شدن بخش co_op هیچ لطمه ای به گرافیک single نخواهد زد . دقیقا اتفاقی که برای RE 5 هم افتاد و اگه بخش co_op هم وجود نداشت باز گرافیک بازی همونی بود که دیدیم .

بازی امشب در موزه لوور پاریس نمایشی خواهد داشت!
http://www.el33tonline.com/past/2011/5/14/a_beautiful_location_for_a/

“This is where I’ll be showing [Uncharted 3] tonight,” Balestra tweeted, with the accompanying image:
18947.jpg

چه اطلاعات جدیدی از بازی امشب نصیبمان خواهد شد ؟! نفس هارو در سینه حبس میکنیم و منتظر میمانیم.

ایول ! :d به وقت ما چه ساعتی هست ؟
عنوان نکرده، نمیدونم :دی

آخرین ویرایش:
بازی امشب در موزه لوور پاریس نمایشی خواهد داشت!
http://www.el33tonline.com/past/2011/5/14/a_beautiful_location_for_a/

ایول پس امشب از اون شب هاست که باید تا ساعت 3 ، 4 صبح بیدار بمونیم :d
مگه نمایش زنده دارن تو سایت ها که میخوای بیدار بمونی ؟
Live نشون نمیدن که !
فک کردم زندست :d
حیف شد ......

آخرین ویرایش:
خدا وكيلي ببينيد اينها عجب بازار ياب هايي دارن واقعا" عجب خ هايي هستن در نوبه خودشون
حالا اگر مايك... بود عكس بازي رو روي نوشابه و قوطي كنسرو و بسته شير خشك هم مي زد :d

ببينيم تا فردا چي از اب در مياد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or