یعنی اگر بتونن کاری که با E3 2009 کردند رو دوباره تکرار کنند رسماً تلفات میده!
انتظار برای E3 داره سخت میشه..Nevertheless, faced with the not inconsiderable challenge of meeting expectations with the sequel, Uncharted 3: Drake's Deception, the studio's ambition is to "surpass it" and "make sure Uncharted 3 outdoes [UC2] in every way possible
"We'll have a lot of really exciting stuff to show people at E3," Minkoff teased. "I'm not really allowed to say more about where we are but, trust me, we're going to blow you away at E3
من از انجمن در کف ماندگان uncharted 3 هستم شدیدا تو کفشم دلم میخواد توی e3 وقتی که دهن همه وا میمونه من هم اونجا باشم فک افراد رو از روی زمین جم کنم (به خاط ثوابش گفتم)
:d
راستی e3 هر چند وقت یکبار برگذار میشه؟
دقیقا e3 چندم و کی هست؟
شک نکنید هدفشون ترکوندنه چون اوج بازی از نظر من توی محیط بیابان و طراحی زیبای نور و محیط اون هست هنوز که هنوزه از بیابان هیچ تریلر یا اسکرین شاتی نشون ندادن جز یک تیکه لیک شده که که با آر پی جی میزنه یک ساختمان رو خراب میکنه که اون هم مطمئنم کار خود شرکت ناتی داگ بوده برای به جنون رساندن در کف ماندگانی چون من !!!به شخصه به نور بازی خیلی خیلی امیدوارم و میدونم از نظر نور واقعا نور الی نور میشه !!!!نامردا یه تریلری عکسی چیزی هم نمیدن میخوان مثل دفعه قبل بترکونن فکر کنم :d
تو این عکس ها که رضا جان گذاشتن , عکس های آنچارتد 3 ـش خیلی قدیمیه و همون اولین تریلر بازیه :d من همین جا جلوی همه میگم تا رسیدن به نسخه ی نهایی چهره ی نیت بازم تغییر میکنه و احتمالاً به قبلی نزدیک تر میشه البته این که سنش رو بالاتر می برن که توش شکی نیست :dتو این عکسا که از ناتان گذاشته شده خیلی تابلو که پیرش کردن چاق ترم شده شاید مثل قبل باحال نباشه اما واقع گرایانه تره و گذشت زمان رو تو بازی خیلی خوب نشون میده