به اضافه ی 120 دقیقه کات سین به عبارتی میکنه همون 10-12 ساعت
نه بابا دو ساعت میان پرده داشته ؟! ایول داره .
به اضافه ی 120 دقیقه کات سین به عبارتی میکنه همون 10-12 ساعت
نکنه Skip میکردی کیوان ؟!نه بابا دو ساعت میان پرده داشته ؟! ایول داره .
یک وال ِ زیبا و البته Exclusive از طرف ما برای شما دوستان
-----
نکنه Skip میکردی کیوان ؟!
آها یک لحظه فکر کردم اسکیپ ... ایناSkip کردن کات سن در هر بازی ای حرامه ، مگر آنجایی که اسم بازی "پروتوتایپ" باشه و برای اچیومنت گرفتن داری بار دوم بازی میکنی !
قانون 3ـوم کیوان !
دوربین موبایلت عجب کیفیتی داره !
این رو یادم رفته بود که کات سین ها رو حساب نمیکنهبه اضافه ی 120 دقیقه کات سین به عبارتی میکنه همون 10-12 ساعت
SSD چیه؟البته اگه بجای HDD یه SSD داشته باشید روی PS3 این موضوع هم 90 درصد حل میشه .
اتفاقاً Skip کردن CutScene ها هم چندان روی Texture ها تاثیر نمی ذاشت و همینطور که گفتین توی بعضی از مراحل که بافت ها به کل عوض می شدن یه چند میلی ثانیه دیرکرد داشت توی Load شدن. من خودم توی Cheatu به صورت اتفاقی حس کردم که این بافت ها یه تاخیر خیلی کوچیکی داشتن!بنظرمن اصلا نباید کات سین ها رو میشد اسکیپ کرد ، چون این بازی Loading نداره و در هنگام پخش کات سین بازی Load میشه ، حالا وقتی Skip میشه بعضی وقتها مثلا تکسچر بعضی از آبجکتها کامل لود نشده . ( زمانی که کلا محیط بازی کامل عوض میشه )
از اون گذشته کات سین در بازیهایی مثل Uncharted که داستان محور هستند نقشش خیلی خیلی مهمه و واقعا ندیدنش حرامه :d
البته اگه بجای HDD یه SSD داشته باشید روی PS3 این موضوع هم 90 درصد حل میشه .
Solid State Drive!SSD چیه؟
نه بابا دو ساعت میان پرده داشته ؟! ایول داره .
شما کنسول رو به اینترنت که وصل می کنی به محض اینکه میری تو بازی خودش پیغام میده که آپدیت کن
روش خاصی نداره
درود
هر چی با خودم فکر می کنم به نظرم احساسی ترین صحنه بازی این جا بود واقعا ادم ناراحت می شد عجب آهنگی هم می زنه این لحظه !جدای واقعا سخت هست
Guardian هم توی Top 10 ـی که برای امسال داده U3 بعد از AC در رتبه دوم هست .