AC همون Arkham City ـه باو !لول !!! ac:r رتبه اول ؟ تو لیستی که AC R توش اول باشه اصلا ترجیح می دم U جزو اون لیست نباشه
AC همون Arkham City ـه باو !لول !!! ac:r رتبه اول ؟ تو لیستی که AC R توش اول باشه اصلا ترجیح می دم U جزو اون لیست نباشه
سایت معتبر CheatCC بهترین های امسال رو مشخص کرده و بیشترین جایزه و Award هارو U3 درو کرده با برنده شدن تقریباً 6 مورد:
بازی سال، بهترین بازی PS3, بهترین بازی اکشن ادونچر، بهترین گرافیک، بهترین مالتی پلیر، بهترین صداگزاری
Guardian هم توی Top 10 ـی که برای امسال داده U3 بعد از AC در رتبه دوم هست .
منتظر لیست سایت هایی مثل IGN و GS و ... هم هستیم ... VGA که تو زرد از آب دراومد ((: .
زیاد مهم نیست ..........برای بتا استار هوک هستشآهان!!!
اگه ممکنه تو هم ویرایش کن تا کسی دلخور نشه!!!
راستی کدی که تو آنچارتد هست واسه چیه؟؟؟خیلی مهمه؟؟؟میخوام اگه خریدم بدونم
اره راستی این که خیلی مهمه با این وضعیت قیمت کارت psn تو ایران که اگه نداشته باشی باید بخره.............من فکر کردم این کد استار هوک رو میگه که البته فقط تو ریجن 1 هم هستششاید منظورش Online Pass باشه ... Online Pass که خیلی مهمه اگه میخوای Multiplayer هم بازی کنی . اگه نداشته باشه یا استفاده شده باشه قبلا باید یدونه Online Pass جدید از PS Store بخری .
وااااااااااااااااااااای!
بینظیر ترین بازی این نسل همینه! اینو که بازی کردم 2ـش رو فراموش کردم!!
سینمایی ترین و بینظیر ترین بازی عمرم بود!
آخرش هم خیلی خفن شد!
تنها مشکلش باگهای عجیبش بود! از جایی که آویزون میشدی دوربینو پایین میبردی همه چی غیب میشد!
معما هاش هم خیلی سخت بود ولی همه رو خودم بدون راهنمایی حل کردم!
خوب بعضی ها 24 ساعته میشینن پاش معلوم که یه روزه تموم میشهچرا اینقدر دیر تمومش کردی؟من دیروز گرفتم ساعت9شب شروع کردم وامروز ساعت 3بعدازظهر تمومش کردم
چرا اینقدر دیر تمومش کردی؟من دیروز گرفتم ساعت9شب شروع کردم وامروز ساعت 3بعدازظهر تمومش کردم
خوب بعضی ها 24 ساعته میشینن پاش معلوم که یه روزه تموم میشه