Uncharted 3: Drake’s Deception

بنظر من هم داستان 2 بهتر بود ... یعنی بیشتر بهش پرداخته شده بود ... آدم رو بیشتر جذب میکرد ... کرکترها هم توی 2 بیشتر حس میشدن ... نظرکلی من راجع به بازی بعد از 2 بار تموم کردن بازی اینه که حس میکنم خیلی از اتفاقات بازی لحظه آخر تغییر کرده ! شما اگه ویدیوهای بازی رو هم ببینید متوجه این موضوع میشید ، من فکر میکنم یه تاخیر حتی 1 ماهه هم میتونست به بازی کمک بیشتری کنه .
بازی نسبت به U2 جذابتره و WOW Moment های بیشتری داره هیجان بالاتری هم داره در کل ، اما به اندازه U2 بی نقص نیست ! یعنی U2 خیلی حساب شده بود و حتی بنظرمن بی نقص ترین بازی تاریخ بود . اما U3 به اون اندازه Perfect نیست ... یکم عجله تو روند ساخت بازی دیده میشه .
داستان خیلی بهتر از این میتونست باشه ! به خیلی از Character ها هم جا داشت که بیشتر پرداخته بشه .

بعد یهو از وسط بازی پازلها قطع میشه ! با اینکه پازلهای خوبی داشت نسبت به قبل ! از لحاظ Gameplay بازی Balance نیست .

ضمنا بازی روی Hard سختیش بیشتر حس میشه ... اگه Hard رو تموم کنید روی Crushing دیگه پوست کلفت شدین و راحتره واستون :d، من تقریبا راحت روی Crushing تموم کردم .

همین الان تمومش کردم! یعنی آخرش بود!! فقط میتونم بگم فوق العاده بود! داستان , موزیک , گیم پلی , گرافیک , انیمیشن هاش و ... !
بهترین بازی که این چند وقت اخیر ( به خصوص بعد U2 تجریه کردم ).
فقط کاشکی Chloe رو بیشتر میذاشتن!از Charlie هم خیلی خوشم اومد!
تنوع بینظیر محیط ها که هرکدومشون از هر لحاظ فوق العاده هستن! حیف که تموم شد:(
واقعا ارزش پولی رو که بابتش دادم داشت!!

. اما U3 به اون اندازه Perfect نیست ... یکم عجله تو روند ساخت بازی دیده میشه .

ساختن مراحل بیشتر برای بازی با این گرافیک و صداگذاری و اینا خیلی کار میخواد ! :d مطمئن باش اگه Naughty Dog میفهمید که بازیش قشنگ از آب در نمیاد حتما 1-2 ماهی تاخیر میزد ! شاید اصلا مشکل حجم داشتن و نمی تونستن بیشتر از این توی دیسک جا بدن ! شما هم بازی رو زود تموم کردی معلومه خیلی بهت خوش گذشته و زود تموم شده :d

دقیقا منم که همون روز اول بازی را تموم کردم گفتم که داستان 2 بیشتر بهم چسبید .اون شیطنت های جالب chloe یا حسادت های زنانه اون با elena شروع داستان طوفانی 2 و.... را هیچ کدوم در شماره سوم ندیدیم .کاملا با نیما خان موافقم یک جور عجله تو ساخت و روند بازگویی داستان دیده میشد .و به طور کلی روند داستان یک جور کپی برداری محض از شماره دوم بود .شما کاملا میتونستید پیش بینی کنید که در ادامه داستان چه اتفاقی میافته و داستان به کدوم سمت سوق میره. وقتی اون عطش و ذوق تموم کردن بازی توی شما بخوابه و بشینید با حوصله و فکر این 2 عنوان را مقایسه کنید میبینید که u2 عنوان بهتری بود :d

در مورد داستان توی توضیحاتم هم گفتم ! :دی به نظرم بعضی جاهاش میتونست بهتر باشه و توضیح بیشتری داده باشه ، همین طور بعضی از شخصیت ها . ولی در حالت کلی داستان 3 به نظرم از 2 خیلی حرفه ای تر بود ! villain ها هم خیلی بهتر بودن (برعکس villain فوق العاده کلیشه ای 2 ! یه مرد هیکلی لات ! :دی) فقط اگه این داستان یه کم بیشتر پردازش میشد دیگه عالی بود ! :دی
بعد از صحنه مرگ خیالی Sully یه لحظه هم آروم و قرار نداشتم ! :دی توی U2 اصلآ این طوری نشده بودم ولی اینجا خیلی نگران بودم و این خودش یه امتیاز مثبت برای داستان بازی بود ! :دی یا مثلآ توی U2 قبل از اینکه بازی کنم و فقط از روی دو تا دونه عکس و تریلر فهمیدم Chloe میخواد خیانت کنه و تابلو بود ولی اینجا از این چیزا نبود و به جاش Charlie رو داشتیم که هیچ کسی تا لحظه آخر نمیدونست این وریه ! :دی یا حتی همون بخش اول بازی و خاطرات کودکی که خودش از نظر داستانی چیز جالبی بود و شناخت ـمون رو از Nathan و Sully بیشتر کرد !
ولی با نیما موافقم که آخرش هول هولکی شد ! کلآ باید توی اون قسمت آخر بیشتر می موندن و اتفاقات بیشتری می افتاد از جمله همون جن ها که خیلی زود اومدن و رفتن و یه دفعه همه چی به پایان رسید ! :دی
الآن که فکر میکنم می بینم خیلی چیزا بی جواب موند ! مثلآ اون عنکبوت ها که توی خیلی از مراحل بودن و چیز عادی ای هم نبودن و باید یه توضیحی در موردشون داده میشد. یا Talbot که تیر خورد و بعدش صحیح و سالم برگشت ! حالا شاید یه چیزی اونجاش بوده که جلوی تیر رو گرفته ولی حداقل یه توضیحی میدادن ! :دی شاید دفعه دوم که بازی کنم به این نتیجه برسم که داستان U2 بدون مشکل تر و کامل تر بوده ! :دی

آخرین ویرایش:
به نظر من بعضی جاهاش حرفه ای بود و بعضی جاها خیلی شبیه به نسخه 2 مخصوصا آخرای بازی !! ولی خب از نظر موسیقی فوق العاده بود و یه چیز هم اینکه بازی رو با هیجانه فوق العاده ای شروع میکنن مخصوصا چپتر 2 !!!! خیلی حال میده این چپتر

يه جا تو vg خوندم ، گفتن براي اينكه بتونن سر وقت بازي رو اماده كنن مجبور شدن قسمت هايي از بازي رو كات كنن . شايد بخاطر همينه كه بعضي جاها گنگ به نظر مياد !

بعد از صحنه مرگ خیالی Sully یه لحظه هم آروم و قرار نداشتم ! :دی توی U2 اصلآ این طوری نشده بودم ولی اینجا خیلی نگران بودم و این خودش یه امتیاز مثبت برای داستان بازی بود ! :دی یا مثلآ توی U2 قبل از اینکه بازی کنم و فقط از روی دو تا دونه عکس و تریلر فهمیدم Chloe میخواد خیانت کنه و تابلو بود ولی اینجا از این چیزا نبود و به جاش Charlie رو داشتیم که هیچ کسی تا لحظه آخر نمیدونست این وریه ! :دی یا حتی همون بخش اول بازی و خاطرات کودکی که خودش از نظر داستانی چیز جالبی بود و شناخت ـمون رو از Nathan و Sully بیشتر کرد !
ولی با نیما موافقم که آخرش هول هولکی شد ! کلآ باید توی اون قسمت آخر بیشتر می موندن و اتفاقات بیشتری می افتاد از جمله همون جن ها که خیلی زود اومدن و رفتن و یه دفعه همه چی به پایان رسید ! :دی
الآن که فکر میکنم می بینم خیلی چیزا بی جواب موند ! مثلآ اون عنکبوت ها که توی خیلی از مراحل بودن و چیز عادی ای هم نبودن و باید یه توضیحی در موردشون داده میشد. یا Talbot که تیر خورد و بعدش صحیح و سالم برگشت ! حالا شاید یه چیزی اونجاش بوده که جلوی تیر رو گرفته ولی حداقل یه توضیحی میدادن ! :دی شاید دفعه دوم که بازی کنم به این نتیجه برسم که داستان U2 بدون مشکل تر و کامل تر بوده ! :دی

اوه اوه یک لحظه قلبم اومد تو دهنم گفتم چه اشتباهی کردم اسپویلر رو باز کردم شانس آوردم ..... دوستان مراقب باشید

دقیقا منم همینطور شدم!:d وقتی دیدم زندست و نمرده هم تعجب کردم هم خوشحال شدم!:d کلا از Sully تو این شماره خیلی خوشم اومد!

در مورد همین اسپویل های بالا که مستقیم به پایان بازی ربط داره :d

من کلا با سالی و النا خیلی حال میکنم :d قبل از اومدن بازی هم گفتم بلایی سر این 2 تا بیارن ND رو به آتیش میکشم :d
وقتی هم دیدم به سالی تیر زدن نزدیک بود سکته کنم :d و دقیقا حالی که به نیت دست داد و پرید طرف تالبوت منم میخواستم برم تو TV خفش کنم :d
البته همینطور پشت سر هم به خودم القا میکردم که سالی زندست! :d که وقتی دیدم زندست خوشحال شدم! البته باز کمی مشکوک بودم به اینکه خودشه یا بازم تالبوت داره اذیت میکنه :d
یکی از نکات مثبت U3 هم این بود که دشمن اصلیش با U2 کلا فرق داشت! :d اصلا یک جو دیگه ای داشت :d
باز هم آریا به نکته ی خوبی اشاره کرد! چارلی رو همه فکر میکردیم بدـه!توی مولتی پلیر(و مولتی پلیر بتا) هم اون طرفی بودش :d ولی تو بازی اصلی طرف ما بود :d کلا با بتا و تریلرها خوب گولمون زدن :d
دوست داشتنی ترین مراحل هم برام همین کودکی نیت و نحوه ی آشناییش با سالی بود :d همینطور که قبلا میگفتم سالی رو مثل پدر نیت میدونم واقعا هم همینجوری بوده :d

خُب منم 5 چپتر رفتم.تا اینجا که چیز خاصی نداشت.حالا جلوتر ببینم چی میشه:دی
ولی از نظر گرافیکی پیشرفتش نسبت به U2 فراتر از چیزی بود که انتظار داشتم!فکرشو نمیکردم اینقدر بتونن پیشرفت داشته باشن.انیمیشن هاش واقعا فوق العادست.روح آدم رو جلا میده اصلا:دی عاشق انیمیشن "شروع به راه اُفتادن" نیت ام:دی
villain ها هم خیلی بهتر بودن (برعکس villain فوق العاده کلیشه ای 2 ! یه مرد هیکلی لات ! :دی)
نگو آریا :دی فلین عشق بود:دی جای همچین Villainـی تو 3 خالیه.کسی که نه خیلی آدم بدی بود نه خیلی خوب:دی البته میدونم منظورت لازارویچ بود،ولی همینجوری گفتم:دی

مرحله ی نپال شماره دوم در برابر چپتر 19 هیچی نیست!!!!!

اگه یه روزی U4 در کار بود در همین جا قسم میخورم که هیچ تریلری ازش نبینم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or