ali_figo2002
کاربر سایت
کسی جواب مارو نمیده!؟دوستان در مورد قسمت coop ميشه يه نفر توضيح كامل بده!؟ خوب شده؟
کسی جواب مارو نمیده!؟دوستان در مورد قسمت coop ميشه يه نفر توضيح كامل بده!؟ خوب شده؟
باید تو اکانت رجین 2 بزنی . اکانت اروپادوستان سلام ...
من میخوام کد بازی رو بزنم online pass هر کاری میکنم قبول نمیکنه چکار کنم ؟ بازی رو هم بلمب گرفتم .. رجین 2
اقا هنوز سرورا فعال نشده که کسی بخواد توضیح بده ............ولی یکی از بهترین قسمت بازی همین co op هستش که خیلی تحسین شده................امروز یا فردا فعال میشه سروراکسی جواب مارو نمیده!؟
کیفیت آبش بی نظیره ! از نظر تکنیکی نمیدونم چون این کاره نیستم ولی از نظر زیبایی و کیفیت تا حالا همچین آبی ندیدم ! یه سری توضیحات در مورد همین استخر و Chapter قبلش که شاید یه کمی اسپویلر نیاز داشته باشه با اینکه قبل از عرضه بازی یه گیم پلی رسمی هم توی Gametrailers ازش اومد :آریا به این قسمت رسیدی ؟
اسپویل نداره, مربوط میشه به گیم پلی E3 !
اگر آره یک توضیحی در مورد افکت آب و امواج اقیانوس بخصوص اون آبی که توی استخر هست بده لطفاً. چیزی که توی گیم پلی E3 دیدم واکنش های داینامیک و کیفیت آب روانیم کرد میخوام بدونم نظرت چیه ؟
اقا هنوز سرورا فعال نشده که کسی بخواد توضیح بده ............ولی یکی از بهترین قسمت بازی همین co
op هستش که خیلی تحسین شده................امروز یا فردا فعال میشه سرورا
اتفاقاً این چپتر رو من همین امروز صبح داشتم بازی میکردم آریا! واقعاً فوق العادست!کیفیت آبش بی نظیره ! از نظر تکنیکی نمیدونم چون این کاره نیستم ولی از نظر زیبایی و کیفیت تا حالا همچین آبی ندیدم ! یه سری توضیحات در مورد همین استخر و Chapter قبلش که شاید یه کمی اسپویلر نیاز داشته باشه با اینکه قبل از عرضه بازی یه گیم پلی رسمی هم توی Gametrailers ازش اومد :
Chapter قبل از این کشتی ، توی یه اسکله هستیم که پر از کشتی و قایق و اینا هست. آبی که توی این قسمت میبینیم اصلآ با روح و روان آدم بازی میکنه !! تآثیر تیرها روی آب یا موج های کوچیکی که میاد و وقتی داخل آب هستیم باهاشون بالا و پایین میریم ! انیمیشن Nathan موقع شیرجه زدن توی آب و البته خیس شدن لباسش به کنار ! یه قسمت هم داره که اون لحظه گفتم holy shit و دقیقآ Nathan هم عین همین عبارت رو گفت ! جدی میگم !
این استخر هم فوق العادست !!! برای امتحان یه نارنجک هم توش انداختم که به طرز خیلی زیبایی ترکید و آب رفت هوا ! آب استخر هم با تکون های کشتی این ور اون ور میشه و خیلی باحاله !
یه تیکه باحالش هم اینه که وقتی میریم توی آب ، Nathan میگه مارکو ! اگه یادتون باشه توی U2 یه قسمت با Chloe توی یه استخر بودیم که Nathan میگفت مارکو و Chloe میگفت پولو ! حالا چون تنها هستیم وقتی میگیم مارکو کسی جواب نمیده و به جاش یه Trophy باز میشه به نام Marco Solo ! به جای Marco Polo !
در مورد همین چپتر کشتی و اینا ! در مورد داستان هستش نخونید :d
ولی حال کردم توی E3 چیزی رو اسپویل نکردن! :d اینجا رفتیم مثلا سالی رو نجات بدیم ، ولی توی E3 یک سرباز(دزد دریایی ) بدبخت بیچاره ی بی گناه اون وسط بود :d
این چیزی هم که در مورد استخر و ... گفتید هم یکی از چیزای جالبه بازی بود :d یادی از U2 کردن :d