Uncharted 3: Drake’s Deception

آریا به این قسمت رسیدی ؟
اسپویل نداره, مربوط میشه به گیم پلی E3 !
c72gkvt6tulr6x1s3jri.png
اگر آره یک توضیحی در مورد افکت آب و امواج اقیانوس بخصوص اون آبی که توی استخر هست بده لطفاً. چیزی که توی گیم پلی E3 دیدم واکنش های داینامیک و کیفیت آب روانیم کرد میخوام بدونم نظرت چیه :دی ؟
کیفیت آبش بی نظیره ! از نظر تکنیکی نمیدونم چون این کاره نیستم ولی از نظر زیبایی و کیفیت تا حالا همچین آبی ندیدم ! یه سری توضیحات در مورد همین استخر و Chapter قبلش که شاید یه کمی اسپویلر نیاز داشته باشه با اینکه قبل از عرضه بازی یه گیم پلی رسمی هم توی Gametrailers ازش اومد :
Chapter قبل از این کشتی ، توی یه اسکله هستیم که پر از کشتی و قایق و اینا هست. آبی که توی این قسمت میبینیم اصلآ با روح و روان آدم بازی میکنه !! تآثیر تیرها روی آب یا موج های کوچیکی که میاد و وقتی داخل آب هستیم باهاشون بالا و پایین میریم ! انیمیشن Nathan موقع شیرجه زدن توی آب و البته خیس شدن لباسش به کنار ! یه قسمت هم داره که اون لحظه گفتم holy shit و دقیقآ Nathan هم عین همین عبارت رو گفت ! =)) جدی میگم ! :دی
این استخر هم فوق العادست !!! برای امتحان یه نارنجک هم توش انداختم که به طرز خیلی زیبایی ترکید و آب رفت هوا ! :دی آب استخر هم با تکون های کشتی این ور اون ور میشه و خیلی باحاله !
یه تیکه باحالش هم اینه که وقتی میریم توی آب ، Nathan میگه مارکو ! :دی اگه یادتون باشه توی U2 یه قسمت با Chloe توی یه استخر بودیم که Nathan میگفت مارکو و Chloe میگفت پولو ! :دی حالا چون تنها هستیم وقتی میگیم مارکو کسی جواب نمیده و به جاش یه Trophy باز میشه به نام Marco Solo ! =)) به جای Marco Polo ! :دی

اقا هنوز سرورا فعال نشده که کسی بخواد توضیح بده ............ولی یکی از بهترین قسمت بازی همین co
op هستش که خیلی تحسین شده................امروز یا فردا فعال میشه سرورا

ممنون بابت جوابت
یعنی آفلاین نمیشه دو نفره بازی کرد!!؟

کیفیت آبش بی نظیره ! از نظر تکنیکی نمیدونم چون این کاره نیستم ولی از نظر زیبایی و کیفیت تا حالا همچین آبی ندیدم ! یه سری توضیحات در مورد همین استخر و Chapter قبلش که شاید یه کمی اسپویلر نیاز داشته باشه با اینکه قبل از عرضه بازی یه گیم پلی رسمی هم توی Gametrailers ازش اومد :
Chapter قبل از این کشتی ، توی یه اسکله هستیم که پر از کشتی و قایق و اینا هست. آبی که توی این قسمت میبینیم اصلآ با روح و روان آدم بازی میکنه !! تآثیر تیرها روی آب یا موج های کوچیکی که میاد و وقتی داخل آب هستیم باهاشون بالا و پایین میریم ! انیمیشن Nathan موقع شیرجه زدن توی آب و البته خیس شدن لباسش به کنار ! یه قسمت هم داره که اون لحظه گفتم holy shit و دقیقآ Nathan هم عین همین عبارت رو گفت ! =)) جدی میگم ! :دی
این استخر هم فوق العادست !!! برای امتحان یه نارنجک هم توش انداختم که به طرز خیلی زیبایی ترکید و آب رفت هوا ! :دی آب استخر هم با تکون های کشتی این ور اون ور میشه و خیلی باحاله !
یه تیکه باحالش هم اینه که وقتی میریم توی آب ، Nathan میگه مارکو ! :دی اگه یادتون باشه توی U2 یه قسمت با Chloe توی یه استخر بودیم که Nathan میگفت مارکو و Chloe میگفت پولو ! :دی حالا چون تنها هستیم وقتی میگیم مارکو کسی جواب نمیده و به جاش یه Trophy باز میشه به نام Marco Solo ! =)) به جای Marco Polo ! :دی
اتفاقاً این چپتر رو من همین امروز صبح داشتم بازی میکردم آریا! واقعاً فوق العادست!:x
Solo polo:d
=======
راستی همچنان voucher code کار نمیکنه.

در مورد همین چپتر کشتی و اینا ! در مورد داستان هستش نخونید :d

ولی حال کردم توی E3 چیزی رو اسپویل نکردن! :d اینجا رفتیم مثلا سالی رو نجات بدیم ، ولی توی E3 یک سرباز(دزد دریایی ) بدبخت بیچاره ی بی گناه اون وسط بود :d
این چیزی هم که در مورد استخر و ... گفتید هم یکی از چیزای جالبه بازی بود :d یادی از U2 کردن :d

در مورد همین چپتر کشتی و اینا ! در مورد داستان هستش نخونید :d

ولی حال کردم توی E3 چیزی رو اسپویل نکردن! :d اینجا رفتیم مثلا سالی رو نجات بدیم ، ولی توی E3 یک سرباز(دزد دریایی ) بدبخت بیچاره ی بی گناه اون وسط بود :d
این چیزی هم که در مورد استخر و ... گفتید هم یکی از چیزای جالبه بازی بود :d یادی از U2 کردن :d
آره منم خیلی حال کردم ! :دی هم تیکه اولش قبل از استخره فرق داشت با E3 ، هم اینکه اونجا توی E3 الکی راه میرفت و cutscene نشون میداد ولی اینجا کلی قضایا پشتش بود ! :دی
رامسس هم خدا بود ! :دی see you in hell habibi ! =)) دمشون گرم ! خیلی خوب از جمله ها و عبارات عربی استفاده کردن و نوشته ها هم واقعآ عالی و بی نقصه ! مثل بعضی بازیها نیست که الکی یه چیزی نوشته باشن با فونت های بی ریخت و توی هم رفته و ...

رسیدم به بیابون و اسب سواری و ... ، همین طوری شدت کف کردگی داره بالاتر میره ! :دی

آه من هم امروز بازی رو خردیم :d حالا ببینم کی دستم میرسه خدا کنه تا پس فردا برسه.:d راستی بگم چند گرفتم بیشتر کف میکنن دوستان .:d
65 T
شانس اوردم یکی زنگ زد که قبلا ازش زیاد بازی گرفتم گفت اگه U3 میخوای فقط فردا صبح بریز یک چند تا U3 دارم که قیمت
65
منم از خدا خواسته سریع گفتم باشه امروز که زنگ زدم بگم بیشتر میخوام اگه بشه که برای یکی از دوستام هم بگیرم گفت همون که قولش رو بهت داده بودم الان دیگه تمام شده فقط 10 تا بود این جوری .:d

شانس نیست که .:x:d

آخرین ویرایش:
منم آخرای بازیم خدایی گرافیکش نظیر نداره انگاری نشستی داری فیلم میبینی طراحی لباسشون عالیه انیمیشن چهره ها هم فوق العاده اس!!
واقعا داشتم گرمای صحرا رو حس میکردم

دیشب تا شروع چپتر 10 رفتم...

انقدر دوستان از این Chapter 10 تعریف کردن...دارم سکته میکنم...

مرخصی هم که نمیدن بریم خونه...)x

احتمالاً تا نیم ساعت دیگه مرخصی نده رئیس شرکت و به قتل میرسونم...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or