Uncharted 3: Drake’s Deception

عزیزان خواهشا رعایت کنید و اگر چیزی در مورد روند داستانی میخواید بگید داخل پوشه اسپویل بزارید.
الان برای من که چپتر 9 هستم از طریق پست یکی از دوستان تو چند صفحه قبل چپترهای بازی برام لو رفته!!!
.
.
نبود موشن بلور در زمان های H2HC یک مقدار تو ذوق میزنه.

آفلاین نمیشه دو نفره بازی کرد!!؟
چرا!امکانش هست.

اونجایی که کشتی های خراب اینا هستش دقیقا نمیدونم چپتر چند هستش ولی چه حالی میده شیرجه زدن تو اب من یه چند دقیقه داشتم فقط شیرجه میرفتم تو اب

همین الان بازی رسیدم بهم . چپتر 2 بازی در یک جمله بهترین کاری که در بازی میتوسنتن واسه opening انجام بدن بود . واقعا جالب و غیر منتظره بودش . گرافیک بازی بینظره ولی همون اول بازی یه گلیچ زد که همیچین ضایع بود . یه بابایی رفت توو کمد گیر کرد :دی که حتما با یه پچی چیزی رفعش میکنن .
فعلا برم بازی کنم :دی

فقط با دنبال کردن این ترد و دیدن نمره های انچارتد و بتمن ارخام سیتی دارم حسرت میخورم که نمیتونم فعلا بازی کنمشون !! واقعا خوش به حالتون !!
اریا از نظر داستانی خیلی جذاب تر از U2 هست ؟ :(

اریا از نظر داستانی خیلی جذاب تر از U2 هست ؟ :(
از این نظر خیلی پیشرفت کرده نیما ! هم از نظر داستان و کِشِش داستان هم همون داستان گویی که توی U2 هم عالی بود ! البته به نظرم یه جاهاییش میشد بهتر از این هم باشه ولی در کل خیلی خوب بود ! :دی

چپتر 6 يا 7 دقيق يادم نيست ... :d

اون معما ي 4 تا سرباز آهني رو دقيقا مثل دفترچه انجام ميدم اما هيچ اتفاقي نميفته ! بعد از حلش كار ديگه اي هم بايد انجام بدم ... ؟ :-/

خب بالاخره تموم شد ! کاش نمیشد ! وقتی بازی تموم شد دپرس شدم چون دیگه حوصله بازی های دیگه رو ندارم با اینکه کلی شاهکار ناتموم برام مونده !
گیم پلی بازی عالی بود و توی بعضی زمینه ها مثل مبارزات تن به تن نسبت به U2 پیشرفت خیلی خوبی داشت. پلتفورمینگ و این جور چیزا هم فوق العاده بود.
معماها نسبت به U2 خیلی عالی تر بود و هم از نظر تنوع هم درجه سختی بهتر از قبل شده بود.
گرافیک رو نمیشه چیزی جز شاهکار در موردش گفت ! از این زیباتر و عجیب تر توی این نسل ندیدم ! با اینکه U2 هنوز گرافیک فوق العاده ای داره ولی U3 انقدر پیشرفت داشت در این زمینه که بعضی جاها آدم حیرت میکنه ! از انیمیشن های بی نظیر تا نورپردازی محشر و تکسچرهای با کیفیت و از افکت های بی مانند آب و شن و آتیش تا تعامل Nathan با محیط و در و دیوار !
از نظر تعداد صحنه هایی که دهن آدم باز می مونه و فک با زمین اصابت میکنه هم رتبه اول رو بهش میدم و حتی از GoW III هم از این جهت جلو زد ! :دی
از بخش فجیع بیابون که نمیشه تجربه کرد و چیزی توی دل یا بیرون دل نگفت تا بخش فوق العاده زیبا و فراموش نشدنی اسب سواری تا قسمت های محشر اسکله و کشتی و بخش های بسیار مهیج تعقیب و گریز و قسمت هواپیما و البته بخش های کودکی ! :دی انقدر تیکه های به یاد موندنی داشت که فقط منتظرم دوباره روی آخرین درجه سختی که بازی میکنم برسم به اونجاها !
صداگذاری که مثل U2 شاهکار بود و موسیقی ها هم به شدت شنیدنی و زیبا !
داستان هم با اینکه به نظرم بعضی جاهاش میتونست بهتر باشه و به بعضی کاراکترها بیشتر برسن ولی خیلی خوب بود و داستان گویی هم فوق العاده
حضور Chloe و Charlie کم بود مخصوصآ Chloe ! ولی به جاش روابط Nathan و Sully رو خیلی عالی نمایش دادن و منم که عاشق Sully ! اون لحظه که توی خیال Nathan تیر خورد غم دنیا ریخت رو سرم ! :دی تا آخر بازی هم هر لحظه میترسیدم اون صحنه به واقعیت تبدیل بشه که خوشبختانه نشد ! :دی پایان بازی رو هم خیلی دوست داشتم. ولی یه کم بیشتر باید به Marlowe میرسیدن و در مورد گذشته ـش و اهدافش صحبت میکردن و این گروه مردان سیاه پوشش ! :دی
اون بخشی که جن ها میان (که البته توی خیالات Nathan هست) هم باید بیشتر بود. یعنی به عنوان یه دشمن جدید که خیلی هم جالب بودن زود اومدن و رفتن ! فکر کنم روی آخرین درجه سختی خیلی سر کارمون بذارن ! :دی
در کل امتیاز کامل رو به بازی میدم و یه خسته نباشید جانانه میگم خدمت ND
All Developers Dream, But Not Equally

چپتر 6 يا 7 دقيق يادم نيست ... :d

اون معما ي 4 تا سرباز آهني رو دقيقا مثل دفترچه انجام ميدم اما هيچ اتفاقي نميفته ! بعد از حلش كار ديگه اي هم بايد انجام بدم ... ؟ :-/
سپر و تبر رو روبروی هم قرار بده.پتک و شمشیر هم بسمت دو مجسمه دیگه قرار بده.

• Like
Reactions: Apóllōn
منم بازیشو تموم کردم همه چی همونطوری بود که انتظار داشتم اما چیزی که واقعا متاثرم کرد موسیقی داخل بازیش بود فوق العاده کار شده بود گرافیکشم که چی بگم آخه؟!!! حیف تمومش کردم البته میخوام برم رو very hard !!
راستی بچه ها چرا مثل شماره های قبل دیگه تیر بینهایت یا یک ضرب کشتن نداره !!

بابا تو رو خدا کم از بازی تعریف کنید،قلبمون ضعیفه سکته میکنیم میفتیم ....
بد بختی من تازه دارم آنچارتد 1 رو تموم میکنم تا 2 رو تموم نکنم نمیام سراغ 3.حالا اینقدر تعریف کنید تا از غصه دق کنم.خیلی لحظات سختی رو دارم میگزرونم تحملش واقعا" سخته

از این نظر خیلی پیشرفت کرده نیما ! هم از نظر داستان و کِشِش داستان هم همون داستان گویی که توی U2 هم عالی بود ! البته به نظرم یه جاهاییش میشد بهتر از این هم باشه ولی در کل خیلی خوب بود ! :دی
آریا ولی به نظرت داستان نسخه دوم و مارکوپولو جذاب تر و قشنگ تر نبود !؟ داستان نسخه دوم به من بیشتر چسبید . هر چند داستان این نسخه هم خیلی خوب بود مخصوصا در زمینه روایت ، ولی در کل از لحاظ داستانی من نسخه دوم رو بیشتر دوست دارم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or