برای من روی Normal حدود 8 ساعت و 55 دقیقه طول کشید ! البته میشد کمتر هم باشه چون بعضی جاها به گوشه و کنار سرک میکشیدم !این بازی سینگلش رو حالت Normal دقیقا چند ساعت هست؟
شما هم هر نظری داری میتونی بدی ولی اگه مثل پست قبلیت مقایسه با یه بازی دیگه باشه پاک میشه.دوستان اینجا فقط باید از بازی تعریف بگیم تا پستمون پاک نشه؟ولی من نظرم رو میگم بازی خوبیه ولی نه به اندازه ۲ کلا تو همه چی افت کرده نسبت به ۲ گرافیکشم که همونه فقط داره صحرا رو نشون میده که کمی برای گیمر جلب توجه کنه
آره فلین خیلی باحال بود ! منم ازش خوشم می اومد !نگو آریافلین عشق بودجای همچین Villainـی تو 3 خالیه.کسی که نه خیلی آدم بدی بود نه خیلی خوبالبته میدونم منظورت لازارویچ بود،ولی همینجوری گفتم
ولی به نظر من هیچ افتی نکرده ................از لحاظ داستانی که عاقلانه ترین کار همین بود یعنی این جور داستان ها فقط با این بازی میاد ..........گیم پلی هم که درسته پیشرفت خیلی زیادی نداشته ولی همون بهبودش خیلی به سینمایی شدن بازی کمک کرده مخصوصا انیمشن نیت یا درگیری تن به تن و نشونه گیری با اسلحه همه وهمه پیشرفت خوبی داشته از لحاظ گرافیکی هم که از وسط بازی به بعد واقعا متحیر کننده هست..................یه چیز خیلی مهمه دیگه که من خودم از همه چیز بیشتر بهش توجه میکنم بخش مواتی بازی که عالی هستش ...............دوستان اینجا فقط باید از بازی تعریف بگیم تا پستمون پاک نشه؟ولی من نظرم رو میگم بازی خوبیه ولی نه به اندازه ۲ کلا تو همه چی افت کرده نسبت به ۲ گرافیکشم که همونه فقط داره صحرا رو نشون میده که کمی برای گیمر جلب توجه کنه
شما کلاً وضع پستات نشون میده اوضاع از چه قراره .دوستان اینجا فقط باید از بازی تعریف بگیم تا پستمون پاک نشه؟ولی من نظرم رو میگم بازی خوبیه ولی نه به اندازه ۲ کلا تو همه چی افت کرده نسبت به ۲ گرافیکشم که همونه فقط داره صحرا رو نشون میده که کمی برای گیمر جلب توجه کنه
دوستان اینجا فقط باید از بازی تعریف بگیم تا پستمون پاک نشه؟ولی من نظرم رو میگم بازی خوبیه ولی نه به اندازه ۲ کلا تو همه چی افت کرده نسبت به ۲ گرافیکشم که همونه فقط داره صحرا رو نشون میده که کمی برای گیمر جلب توجه کنه
اصلا امکان نداره. آخه واقعا بازی محیطی برای گشتن نداره، یه مسیر سر راست و خطیه که مثل یه فیلم باید بازیش کنید فقط یه ذره Treasure به فاصله های 4-5 متر از مسیر اصلی هستند که اونا هم کاملا تابلو پیدا میشن و بیشتر هم بدرد Trophy میخورن من انتظار داشتم لااقل مثل Tomb Raider مثلا یه چندتا وسیله باارزش رو توی یه محیط های فرعی و با معماهای سخت میذاشتند تا بلکه یکم از خطی بودن دربیاد بازی!خب آریا جون اگه گشتنیه که من رو 15 ساعت تموم میکنم همون Normal
در مورد حجم موافقم!!!ساختن مراحل بیشتر برای بازی با این گرافیک و صداگذاری و اینا خیلی کار میخواد ! :d مطمئن باش اگه Naughty Dog میفهمید که بازیش قشنگ از آب در نمیاد حتما 1-2 ماهی تاخیر میزد ! شاید اصلا مشکل حجم داشتن و نمی تونستن بیشتر از این توی دیسک جا بدن ! شما هم بازی رو زود تموم کردی معلومه خیلی بهت خوش گذشته و زود تموم شده :d