Uncharted 3: Drake’s Deception

لطفا کمک کنید
دوستان خواهشا کمک کنید
توی اون مرحله ای که شب هست(چپتر 8 یا 9)از برج که بالا می رم به آخرین طناب که می رسم نمی دونم باید چیکار کنم
به هر طرفی می پرم میفتم پایین
کممممممممممممممممممکککککککککککککککککک

آخرین ویرایش:
فکر کنم یه دویست باری اینو توضیح دادم باز میان میپرسن! تا زمانی که استور اپدیت نشه کد رو قبول نمیکنه استور هم چهارشنبه ها اپ میشه

دوا داری؟ ندیدم. یعنی الان هیچکی نتونسته از کد استفاده کنه دیگه ذرسته؟

خوب از دو روز پیش تا حالا دو بار بازی رو تموم کردم :d بازی در تمامی زمینه ها فوق العاده بود . این نسخه خیلی سینمایی تر و هیجانی تر از نسخه قبل دنبال می شه . ضمن اینکه معماهای زیادتر و بهتری هم داشت نسبتا ! با اینکه U 2 یک بازی کامل و بی نقص بود . نسخه سوم بازی حجت رو دیگه تموم کرد. و بهترین IP این نسل همین عنوانه به نظرم ، چپتر 2 و 3 از لحاظ داستانی عالی بود ، چپتر 19 و 20 از لحاظ گرافیکی . _ ناگفته نماند که افکت اب و بارون متحیر کننده ترین افکتی بود که در بازی دیدم ! از شن و ماسه هم جذاب تر و Real تر بود !! _
بازی رو رو هارد هم تموم کردیم ! بریم سراغ Crushing ........ :d

موفق باشید

جدآ پیشرفت نسبت به U2 فوق العادست !!! از گیم پلی (مخصوصآ مبارزات تن به تن و معماها) بگیر تا موسیقی و داستان و البته گرافیک ! :دی اوایل پیشرفتش انقدر زیاد به چشمم نمی اومد ولی هرچی جلوتر میرم بیشتر کف میکنم ! :دی کاش وسایل موجود رو داشتم برای دوستانی که بازی نمیکنن عکس میگرفتم ببینن ND چه کرده !

Chapter 10
یعنی اوج یه مرحله سینمایی توی یه بازی کامپیوتری !!! ترکیب محشر جنبه های دیدنی و شنیدنی ! اون قسمتی که بروبچ سیاه پوش میریزن سرمون با اون آهنگ عجب چیزی بود !

هرچی دارم زور میزنم کمتر بازی کنم که زود تموم نشه نمیتونم ! :دی

آخرین ویرایش:
خوب منم بازیرو خریدم و دیشب یه 45 دقیقه زدم بازی خیلی عالیی شد واقعا دهنم بازموند از این همه نوآوری در این بازی .گرافیک فوق العاده گیم پلی و موسیقی و صداگذاری و داستان همه و همه عالی هستن.امتیاز من به بازی 10/10 هست.واقعا دم ناتی داگ گرم .بهترین بازی سال.

خداییش یه سری چیزا هست تو این بازی که اصلا نمونه ش نیست !!! اینقدر توجه به جزییات زیاده که باورکردنی نیست !
من عاشق این انیمشن Nate موقع پریدن توی آب شدم ! هی میام بیرون دوباره میپرم تو آب :d

بچه ها کسی u3 و هم batman بازی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگیید کدوم بهتره؟؟؟؟
شانس u3 بیشتره یا batman برای بهترین بازی سال؟؟؟؟؟؟

با این تعریفاتی که شما کردید هی بیشتر به پیاز فحش میدم

من اصولا عادت ندارم تو تاپیک بازی ها impression بنویسم فقط همینو میگم و بس:

Uncharted 3 > Hollywood

تو این شماره اونقدر صحنه epic وجود داره که حتی GOW III هم جلوش کم میاره.

کیوان کی نقدش میره رو سایت ؟ :d
راستی از فردا میخواید PSN رو بترکونید ؟ :d جای ما رو هم تا 5شنبه خالی کنید :d (امان از دست امتحانات بی موقع :d )

لامصب نمیزاره دسترو بزاری زمین به کارو زندگیت برسی................دیگه از این بهتر نمیشد..........به نظر من صنعت گیم به همچین شرکت های بازیسازی مثل nd باید افتخار کنه

بازی هرچی جلوتر میره بیشتر و بیشتر شاهکار بودنش رو به رخ آدم میکشه !
Chapter 11 یا Chapter 12 (انقدر غرق شدم تو بازی دقیق یادم نیست کدوم ! :دی)
اون تیکه که دنبال تالبوت میکنیم !!! یعنی همین تیکه به تنهایی 90% بخش های به یاد موندنی U2 رو میذاره توی جیبش ! همین یه قسمت خودش 5 امتیاز می ارزه و احتمالآ پیاز به این بخش نرسیده بوده ! :دی

خداییش یه سری چیزا هست تو این بازی که اصلا نمونه ش نیست !!! اینقدر توجه به جزییات زیاده که باورکردنی نیست !
من عاشق این انیمشن Nate موقع پریدن توی آب شدم ! هی میام بیرون دوباره میپرم تو آب :d
انیمیشن ها با روان آدم بازی میکنه ! :دی منم بعضی وقتا الکی این ور اون ور میپرم که انیمیشن ها رو ببینم ! :دی

من اصولا عادت ندارم تو تاپیک بازی ها impression بنویسم فقط همینو میگم و بس:

Uncharted 3 > Hollywood

تو این شماره اونقدر صحنه epic وجود داره که حتی GOW III هم جلوش کم میاره.
کاملآ تآیید میشه ! :دی
پیشنهاد صمیمانه من به خفن ترین و خونین ترین دشمنان بازی اینه که در خفا و بدون اینکه به بقیه بگن بازی رو تجربه کنن تا ببینن چی هست ! :دی بعدش هم نمیخواد در موردش چیزی بگن فقط برای خودشون تجربه کنن چون از دست دادنش گناه بزرگی هست !
ارزش بازی وقتی بالاتر میره که چیزی به نام U2 دو سال پیش اومده و الآن بعد از دو سال باید شاهکار قبلی خودشون رو پشت سر میذاشتن که تا Chapter 12 بدون شک از نظرم به این هدف رسیدن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or