Uncharted 3: Drake’s Deception

واقعا ديگه نميدونم چجوري توضيح بدم... شما مشكلتون اينه كه پست هاي منو به ديد مخالف و دشمن بازي ميبينيد واسه همين بدون توجه به حرفام فقط اون كلمه pre-render رو چسبيديد. من نميگم اينا از گيم پلي نيست 100% از گيم پليِ ولي بخاطر 60fps بودن اين دموي IGN و با توجه به گفته ND كه گفته اين بازي 30fpsـه دو حالت وجود داره, يا اين مرحله بصورت real-time در 60fps اجرا ميشه يا سوني و ND بدليل Image Quality بهتر pre-renderـش كردن يه چيزي تو مايه هاي Bullshot ولي از نوع ويديويي. وجود HUD هم دليل بر real-time بودن يه بازي نيست.
ديگه از اين واضح تر نميدونم چجوري توضيح بدم, البته همون اول واضح گفتم ولي...
در ضمن آقاي مدير شما قبول داري كه دموي IGN داره 60fps اجرا ميشه؟

نه راستش من نمیفهمم 60 fps ه .... ولی اینو میدونم که 100% این خود گیم پلی ه و چیزی که ما بازی خواهیم کرد اگه از این بهتر نباشه امکان نداره 1% کمتر باشه .

اگه شك دارين كه 60fpsـه از برنامه Fraps استفاده كنيد حين پخش ويديو نشون ميده. سايت ها وقتي از يه بازي 30fps ويديو Capture ميكنن ويديو هم 30fps ميشه. هيچ سايتي هم نمياد ويديوي يه بازي 30fps رو به 60 تبديل كنه كه اگه هم اين كار رو انجام بدن كه من نديدم هيچ وقت, تاثيري روي فريم هاي source نداره چون يه چيز ثابتِ و وقتي ببيني هيچ فرقي بينشون نمبيني. به عنوان مثال سايت Gamersyde ويديوهاي 60fps از Forza 4 كپچر كرده و ويديو 60fpsـه ولي از لحاظ نرمي حركات و Smoothness تفاوت بين Gameplay و Replay كاملا مشهوده چون Replay ها در Forza 4 در 30fps اجرا ميشه.

اتفاقا این کارو کردم ، واسه من زده 30 ...

اگه شك دارين كه 60fpsـه از برنامه Fraps استفاده كنيد حين پخش ويديو نشون ميده. سايت ها وقتي از يه بازي 30fps ويديو Capture ميكنن ويديو هم 30fps ميشه. هيچ سايتي هم نمياد ويديوي يه بازي 30fps رو به 60 تبديل كنه كه اگه هم اين كار رو انجام بدن كه من نديدم هيچ وقت, تاثيري روي فريم هاي source نداره چون يه چيز ثابتِ و وقتي ببيني هيچ فرقي بينشون نمبيني. به عنوان مثال سايت Gamersyde ويديوهاي 60fps از Forza 4 كپچر كرده و ويديو 60fpsـه ولي از لحاظ نرمي حركات و Smoothness تفاوت بين Gameplay و Replay كاملا مشهوده چون Replay ها در Forza 4 در 30fps اجرا ميشه.
توی Fraps که مینویسه 30 ! :دی البته من ویدئوی IGN رو از youtube گرفتم شاید فرق میکنه ولی یه ویدئوی دیگه از همین لوکیشن از Gametrailers گرفتم که HD هم هست و اونم 30 مینویسه ! :دی

IGN

Gametrailers

کیفیتاشون هم چون وسط کار عکس گرفتم این طوری شده ! اگه متوقف کنم اون فریمش رو مینویسه 12 اینا ! :دی
ولی یادمه یه ویدئو از بخش مولتی داده بودن که 60fps بود. ولی از نظر گرافیک و اینا هیچ فرقی با ویدئویی که بعدش اومد و 30fps بود نداشت و عین هم بودن ! :دی اون 30fps تریلر رسمی بود و اون 60fps قبلش اومده بود که فکر کنم خود ND نداده بود و از یه جایی درز کرده بود ! :دی اصلآ اول و آخرش برعکس اون 30fps هیچ علامت و نشونه ای از بازی نبود و یهویی شروع و تموم میشد ! :دی

30 فریم :

60 فریم :

2 تا حالت داره یا ویدئو به صورت دستی فریمش بالاتر رفته از طرف IGN یا این تصاویر از روی Devkit گرفته شده ؟به نظر من احتمالا این دستکاری خود ign هستش

مثل اینکه از اتاق فرمان گفتن Uncharted 3 در 30bps اجرا میشه :دی
Bps = Bullshot per second

09735709679052025297.jpg

نه راستش من نمیفهمم 60 fps ه .... ولی اینو میدونم که 100% این خود گیم پلی ه و چیزی که ما بازی خواهیم کرد اگه از این بهتر نباشه امکان نداره 1% کمتر باشه .
من ویدیوشو دیشب از ویدیو پلیر IGN با Internet Download Manager دانلود کردم، این عکس رو هم از Infoـه همین ویدیو گرفتم:

17867059931339718171.jpg

شاید شما تبلیغ اول ویدیو که 30fps بودو دیدی؟
منم نمیگم این ویدیو با Gameplay فرق میکنه فقط حرفم اینه بدلیل 60fps بودن Pre-render شده. اونجا هم که گفتم "منظورم از اون Pre-render های خفن مثل KZ2 نیست" واسه این بود که فک نکنید گفتم یه چیز متفاوت از بازی اصلیـه.
توی Fraps که مینویسه 30 ! :biggrin1: البته من ویدئوی IGN رو از youtube گرفتم شاید فرق میکنه ولی یه ویدئوی دیگه از همین لوکیشن از Gametrailers گرفتم که HD هم هست و اونم 30 مینویسه ! :biggrin1:
YouTube و GT ویدیو های 60FPS نمیزارن، اگه بازی هم 60fps باشه تبدیل به 30fps میکنن ویدیو هارو.
ولی یادمه یه ویدئو از بخش مولتی داده بودن که 60fps بود. ولی از نظر گرافیک و اینا هیچ فرقی با ویدئویی که بعدش اومد و 30fps بود نداشت و عین هم بودن !
واسه اینکه اون ویدیوی 30fps هم Sourceـش همون ویدیوی 60fps بود.
2 تا حالت داره یا ویدئو به صورت دستی فریمش بالاتر رفته از طرف IGN
خوب IGN هم اینکارو کرده باشه تاثیری تو Smoothnessـه بازی نداره که!

آخرین ویرایش:
شک دارین چیه :دی من منظورم این بود تریلر رو ندیدم نمی دونم جریان چیه :دی ولی طبق چیزی که قبلاً دیدم این حرکت از طرف سایتها بوده :دی اون تریلر گیرز رو kayne هم دیده خواستی بگو بهت بده :دی اونوقت میبینی سایتی هست که 30 فریم رو 60 هم بکنه :دی

من دیشب که این فیلم دیدم دیوانه شدم
اصلا شده مثل فیلم
قطعا سینمای ترین بازی همین بازی
اگه بهترین بازی سال نشد من ps3 میشکنم

2 تا چیز خیلی دلم می خواهد بدونم یکی اینکه وقتی از هواپیما پرت میشه پایین چطوری زنده می مونه و یکی دیگه اینکه تو تریلر فقط جلو را نشون میده و می رسه به شهر ای کاش دوربین بر می گردوند و می دیدم فضای پشت کویر را چطوری دست کرد ه اند

ما که سر از کار احسان در نیاوردیم آخر سمت بازیه یا داره از تیغ میگذرونش :دی

دیگه حرفی واسه گفتن نیست اخه چرا یه فیلمو اینقدر هایپ میکنین :دی

بازی به اون توپی ...3.70 نمیخوادهک شه...

شهر اتلانتیسم قاطیه عربا شد :دی)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or