Uncharted 3: Drake’s Deception

اینو برای من میشه توضیح بدی؟ :دی یعنی الان این همه گیم پلی که ما دیدیم توهم بوده؟ :دی

من با بقيه ويديو ها كاري ندارم صحبتم روي اين دموي IGNـه. شما قبول داري اين دمو 60fpsـه ؟
منم گفتم احتمال داره سوني واسه اينكه رنگ و لعاب بهتري داشته كيفيت يسري افكت ها مثل AF و AA رو برده باشه بالا و pre-render كرده باشه. منظورم از اون pre-render هاي خفن مثل KZ2 نيست:d

بجاي اينكه مثلا به خيال خودت منو دست بندازي يه بار ديگه بخون ببين چی گفتم:d

نزن از این حرفا ... واسه خودت خوب نیست :| ... بازی خود گیمپلی ه یارو داره بازی میکنه ، HUD رو نمیبینی ؟!!! Pre-render یعنی چی ؟!!! مطمئن باش ND اگه چیزی از بازی کم نشون نده بیشتر نشون نمیده .

آخرین ویرایش:
310847_219775598086555_124203117643804_623562_779449618_n.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------
317230_219757898088325_124203117643804_623536_895784706_n.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Uncharted 3: Drake's Deception - Desert Demo Trailer

بالای 20 دفعه این سکانس رو دیدم ! نور پردازی، پیشرِوی داینامیک افکت آتیش، انیمیشن ها و انجین فیزیک بازی خارق العادست + هیجان بینهایت :دی !

83gnnzo7cixm7nu2vys0.jpg

LegendGamer @
یک لحظه فکر کردم موهای نیت بلوند شده نگو شن ریخته رو سرش :دی !

دوستان به نظرتون قیمت باندلش چند در میاد ؟
من تجربشو ندارم. خیلی طول میکشه باندل اینجور گیمها اونم ریجن 2 بیاد ایران ؟ قیمتهاشون هم فضایی میشه؟
من شک داشتم ps3 وردارم ولی با دیدن این صفحه شما دیگه هیچ شکی تو خرید ps3 ندارم.
ممنون

نزن از این حرفا ... واسه خودت خوب نیست :| ... بازی خود گیمپلی ه یارو داره بازی میکنه ، HUD رو نمیبینی ؟!!! Pre-render یعنی چی ؟!!! مطمئن باش ND اگه چیزی از بازی کم نشون نده بیشتر نشون نمیده .
واقعا ديگه نميدونم چجوري توضيح بدم... شما مشكلتون اينه كه پست هاي منو به ديد مخالف و دشمن بازي ميبينيد واسه همين بدون توجه به حرفام فقط اون كلمه pre-render رو چسبيديد. من نميگم اينا از گيم پلي نيست 100% از گيم پليِ ولي بخاطر 60fps بودن اين دموي IGN و با توجه به گفته ND كه گفته اين بازي 30fpsـه دو حالت وجود داره, يا اين مرحله بصورت real-time در 60fps اجرا ميشه يا سوني و ND بدليل Image Quality بهتر pre-renderـش كردن يه چيزي تو مايه هاي Bullshot ولي از نوع ويديويي. وجود HUD هم دليل بر real-time بودن يه بازي نيست.
ديگه از اين واضح تر نميدونم چجوري توضيح بدم, البته همون اول واضح گفتم ولي...
در ضمن آقاي مدير شما قبول داري كه دموي IGN داره 60fps اجرا ميشه؟

آخرین ویرایش:
واقعا ديگه نميدونم چجوري توضيح بدم... شما مشكلتون اينه كه پست هاي منو به ديد مخالف و دشمن بازي ميبينيد واسه همين بدون توجه به حرفام فقط اون كلمه pre-render رو چسبيديد. من نميگم اينا از گيم پلي نيست 100% از گيم پليِ ولي بخاطر 60fps بودن اين دموي IGN و با توجه به گفته ND كه گفته اين بازي 30fpsـه دو حالت وجود داره, يا اين مرحله بصورت real-time در 60fps اجرا ميشه يا سوني و ND بدليل Image Quality بهتر pre-renderـش كردن يه چيزي تو مايه هاي Bullshot ولي از نوع ويديويي. وجود HUD هم دليل بر real-time بودن يه بازي نيست.
ديگه از اين واضح تر نميدونم چجوري توضيح بدم, البته همون اول واضح گفتم ولي...
در ضمن آقاي مدير شما قبول داري كه دموي IGN داره 60fps اجرا ميشه؟
حالا نمی دونم دقیقاً تریلر روی 60 فریم بوده یا نه ولی اگر هم بوده چیز جدیدی نیست دست سونی هم نیست ! بوده تریلر هایی که من خودم و دوستان از گیرز 3 هم دیدیم که روی 60 فریم بوده . این دیگه مربوط به اون سایته که ویدیوش رو میاره مثلاً روی 60 فریم پخش میکنه و گرنه توی بهبود کیفیت و سایر موارد دست نمی برن ! اصلاً نمی تونن دست ببرن :دی

حالا نمی دونم دقیقاً تریلر روی 60 فریم بوده یا نه ولی اگر هم بوده چیز جدیدی نیست دست سونی هم نیست ! بوده تریلر هایی که من خودم و دوستان از گیرز 3 هم دیدیم که روی 60 فریم بوده . این دیگه مربوط به اون سایته که ویدیوش رو میاره مثلاً روی 60 فریم پخش میکنه و گرنه توی بهبود کیفیت و سایر موارد دست نمی برن ! اصلاً نمی تونن دست ببرن :دی
اگه شك دارين كه 60fpsـه از برنامه Fraps استفاده كنيد حين پخش ويديو نشون ميده. سايت ها وقتي از يه بازي 30fps ويديو Capture ميكنن ويديو هم 30fps ميشه. هيچ سايتي هم نمياد ويديوي يه بازي 30fps رو به 60 تبديل كنه كه اگه هم اين كار رو انجام بدن كه من نديدم هيچ وقت, تاثيري روي فريم هاي source نداره چون يه چيز ثابتِ و وقتي ببيني هيچ فرقي بينشون نمبيني. به عنوان مثال سايت Gamersyde ويديوهاي 60fps از Forza 4 كپچر كرده و ويديو 60fpsـه ولي از لحاظ نرمي حركات و Smoothness تفاوت بين Gameplay و Replay كاملا مشهوده چون Replay ها در Forza 4 در 30fps اجرا ميشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or