Epic Fail.دیگه زیادی خوشتون نیاد ... همون 30 ه .
امکان نداره 60 فریم باشه.اگر هم هست که خب دیگه خودت گفتی:dدموی IGN کاملا مشخص بازی داره 60FPS اجرا میشه!
دو حالت داره، یا اینکه بعضی لوکیشن ها یا مراحل مثل همین صحرا 60fpsـه یا این دموی صحرا Pre-renderـه
دموی IGN کاملا مشخص بازی داره 60FPS اجرا میشه!
دو حالت داره، یا اینکه بعضی لوکیشن ها یا مراحل مثل همین صحرا 60fpsـه یا این دموی صحرا Pre-renderـه
دموی IGN کاملا مشخص بازی داره 60FPS اجرا میشه!
Preview Build يا هر چيز ديگه اي كه هست اين دمو 60fpsـه. اگه ign اين دمو رو از بازي كامل كه در اختيار داره بازي كرده باشه و ضبط كرده باشه اين مرحله 60fpsـه. چون از طرف ND تاييد شده كه بازي 30fpsـه اين احتمال وجود داره كه ويديو از طرف سوني باشه و pre-render هم باشه.اینا همش از preview build ـ که برای سایت ها و مجلات فرستادن، IGN خودش بازی رو اجرا کرده و اون ویدیو رو گرفته، pre render دیگه چه صیغه ایه؟
در هر حال بازی همیشه 30fps خواهد بود.
يعني چي؟ :dیحتمل بلاگ خور شدی :d
Preview Build يا هر چيز ديگه اي كه هست اين دمو 60fpsـه. اگه ign اين دمو رو از بازي كامل كه در اختيار داره بازي كرده باشه و ضبط كرده باشه اين مرحله 60fpsـه. چون از طرف ND تاييد شده كه بازي 30fpsـه اين احتمال وجود داره كه ويديو از طرف سوني باشه و pre-render هم باشه.
يعني چي؟ :d
من با بقيه ويديو ها كاري ندارم صحبتم روي اين دموي IGNـه. شما قبول داري اين دمو 60fpsـه ؟اینو برای من میشه توضیح بدی؟ یعنی الان این همه گیم پلی که ما دیدیم توهم بوده؟
بجاي اينكه مثلا به خيال خودت منو دست بندازي يه بار ديگه بخون ببين چی گفتم:dPre-render یعنی چی ؟ یعنی ما اینو بازی نمیکنیم بعدا و فقط به صورت Pre-render توی بازی نمایش داده میشه ؟!
پس همون بلاگ خور میشیمن با بقيه ويديو ها كاري ندارم صحبتم روي اين دموي IGNـه. شما قبول داري اين دمو 60fpsـه ؟
منم گفتم احتمال داره سوني واسه اينكه رنگ و لعاب بهتري داشته كيفيت يسري افكت ها مثل AF و AA رو برده باشه بالا و pre-render كرده باشه. منظورم از اون pre-render هاي خفن مثل KZ2 نيست:d