Uncharted 3: Drake’s Deception

فکر نمیکنم بیشتر از 25 تا باشه ... امیدوارم از 2 یکم طولانی تر باشه ( که نیست احتمالا ) GeOW از نظر مدت زمان خیلی خوب بود .
ناتی داگ گفته بود از نظر تایم در حد همون نسخه دوم هست بلکه م بیشتر. نسخه دوم 26 چپتر بود اینم باید یک چیزی تو این مایه ها باشه مگر اینکه زمان چپتر ها بیشتر باشه نسبت به نسخه قبل !
U2 هم از نظر تایم عالی بود ...

پ.ن: یک چیز دیگه هم هست ND گفته که بیش از نیمی از بازی توی بخش بیابونی و صحرایی هست تا اینجا مشخص شده از چپتر 18 تازه پای نیت به بیابون باز میشه احتمالاً !
باید صبر کردو دید شاید بالای 30 چپتر بود !

ناتی داگ گفته بود از نظر تایم در حد همون نسخه دوم هست بلکه م بیشتر. نسخه دوم 26 چپتر بود اینم باید یک چیزی تو این مایه ها باشه مگر اینکه زمان چپتر ها بیشتر باشه نسبت به نسخه قبل !
U2 هم از نظر تایم عالی بود ...

پ.ن: یک چیز دیگه هم هست ND گفته که بیش از نیمی از بازی توی بخش بیابونی و صحرایی هست تا اینجا مشخص شده از چپتر 18 تازه پای نیت به بیابون باز میشه احتمالاً !
باید صبر کردو دید شاید بالای 30 چپتر بود !
اگه همونقدر یا بیشتر باشه که خوبه ! :دی کمتر نشه :دی
رضا کجا آنچارتد 2 زمانش خوب بود ! من تایم گرفتم 4 ساعت و 30 دقیقه و 59 ثانیه ! تا اومدم بفهمم چی شد تموم شد ؟! :|
جدی ؟؟
yahoo_4.gif

من فک کنم 2، 3 روز طول کشید
yahoo_4.gif
نه بابا :دی فک کردم تیز تر از این حرفایی :دی
مُد شده توی تاپیک بازیای ps3 یه عده مشخص به محض اومدن بازی میان رکورد های عجیب غریب و به شدت کم از بازیا ثبت میکنن و دقیقاً همون جمله ی توی اسپویل رو مینویسن :دی منم از الان زحمتشون رو کم کردم :دی بگردی پیدا میشه :دی
اینو که شوخی کردی حتما . عملیات هایپ زدایی کی قراره تموم بشه؟
biggrin1.gif
بالا توضیحیدم :دی این فن زداییه :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
رضا کجا آنچارتد 2 زمانش خوب بود ! من تایم گرفتم 4 ساعت و 30 دقیقه و 59 ثانیه ! تا اومدم بفهمم چی شد تموم شد ؟! :|
جدی ؟؟:d
من فک کنم 2، 3 روز طول کشید :d
(البته پشت سره هم بازی نمی کردم :d)
نه بابا :دی فک کردم تیز تر از این حرفایی :دی
مُد شده توی تاپیک بازیای ps3 یه عده مشخص به محض اومدن بازی میان رکورد های عجیب غریب و به شدت کم از بازیا ثبت میکنن و دقیقاً همون جمله ی توی اسپویل رو مینویسن :دی منم از الان زحمتشون رو کم کردم :دی بگردی پیدا میشه :دی
تیز بودنم حدی داره پست دادی میگی زمان گرفتی :d علم غیب نداشتم میخوای هایپ زدایی کنی:d

آخرین ویرایش:
اینو که شوخی کردی حتما . عملیات هایپ زدایی کی قراره تموم بشه؟:دی
Uncharted 2 طولانی بود واقعا منم دو سه روز پشت سر هم داشتم بازی میکردم که تموم شد!:دی معمولا سر کمتر بازیی یه سره بدون وقفه میشینم! :دی

بلاخره به لطف شما مجبور شدم تریلر رو ببینم)x

حالا نظرم رو بگم.فقط مشکلاتشو میگم چون نقاط قوتش رو دوستان گفتن.

یکیش اینه که بضی جاها قبل از اینکه نیتن شروع به قدم برداشتن کنه حرکت میکنه(منظورمو رسوندم؟:-s)

دومی هم اینه که مثلا با چند تا تیر یه دیوار فرو میریزه که برام جالب نبود.

پ.ن.خدایی melee بازی فوق العادس:x

BF3 رو ببینی چی میگی؟ یه تیر مبزنه کل ساختمون میاد پایین :d

هنوز این مشکل پا برجاست ! ناسلامتی دیگه نسخه ی نهاییه :|

یه کوچولو میزنه تو ذوقم این ایرادارو میبینم.خدایی بازی همه چی تمامه اما حیفه این ایراد های کوچیک بر طرف نشه...

بلاخره به لطف شما مجبور شدم تریلر رو ببینم)x

حالا نظرم رو بگم.فقط مشکلاتشو میگم چون نقاط قوتش رو دوستان گفتن.

یکیش اینه که بضی جاها قبل از اینکه نیتن شروع به قدم برداشتن کنه حرکت میکنه(منظورمو رسوندم؟:-s)

دومی هم اینه که مثلا با چند تا تیر یه دیوار فرو میریزه که برام جالب نبود.

پ.ن.خدایی melee بازی فوق العادس:x

در مورد مشکل اولی خییلی سخت گیری می کنی من که مشکلی ندیدم

در مورد تخریب پذیری که اگه دقت کنی دیوارهای خراب که با ستونهای قرمز محکم شدن فقط فرو میریزن وقتی به ستونهاش تیر میزنی خوب دیواره چون پایشو از دست داده شول میشه و با چند تیر دیگر کاملا خراب میشه

کلا به این راحتی نمیشه از ND ایراد گرفت :x

هیچ کس اشاره نکرد به این موضوع, یک مورد دیگه برای خارق العاده بودن فیزیک بازی : به دقیقه 3:08 ویدئو IGN نگاه کنید اون پایه در اثر تیر خوردن چجوری تخریب میشه و میریزه !
جالبه ذره ذره پایه و چوب ها بر اثر برخورد با نور خورشید بصورت داینامیک سایه تشکیل میدن !!!

بخش Climbing و انیمیشن هاشم خیلی خیلی پیشرفت کرده نسبت به قبل ! کافیه به بالارفتن نیت از اون غار توجه کنید !
رضا اگر یک چیز توی این تریلر مضحک بنظر میومد دقیقا همین بود! من نمیدونم رو چه حساب این ستون اومد پایین!چون تیر به پایبن ستون خورد ولی ستون از بالا اومد پایین! شاید ستونه قدمت 7K ساله داشته :دی

من رفتم نگاه کردم دوباره .فقط ستون هایی که قبلا تخریب شدن و با تخته بازسازی شدن با تیر فرو میریزه(اما هنوزم اون تعداد تیر برای رختن چنین ستونی کافی نی)

یه سوال دیگه بضی جاها فرو رفتگی اعضای بدن نیت رو تو اجسام میبینین؟

تصمیم گرفتم 2 رو دوباره تموم کنم :X

رضا اگر یک چیز توی این تریلر مضحک بنظر میومد دقیقا همین بود! من نمیدونم رو چه حساب این ستون اومد پایین!چون تیر به پایبن ستون خورد ولی ستون از بالا اومد پایین! شاید ستونه قدمت 7K ساله داشته :دی
نه میثم دقت نکردی تیر رو نیت نمیزنه به ستون دشمن ها به اون بخش چوبی تیر میزنن و کلاً تخریب میشه به شکلی عجیب :دی !
قشنگ میشه تیر هایی که به بالای ستون برخورد میکنن رو دید !

من تریلر رو دیدم. احساس سکوتی که منتظرش بودم دقیقا توی بازی بود. خوشم امد. بیابون رو واقعا مرموز در آورده بودن. اگه کویر رفته باشید دقیقا همین حس رو داره. خیلی جالب بود!

البته غیر از این هم از ND انتظار نمیرفت! ND جزو معدود شرکت هایی هست که میشه بهش 100% اعتماد کرد!

خب تا بحث مولتی داغه دوستان , یه مقایسه از کیفیت مولتی آنچارتد 2 و 3 :biggrin1: البته من که چیز خاصی ندیدم شما اگه دیدین بگین بفهمیم چه خبره ! تصاویر هم چیز خاصی نداره :biggrin1:
1.
2.
با تشکر از رضا :biggrin1:
ترجیحاً روی تصاویر کلیک کنید :biggrin1:

• Like
Reactions: Infected Area
خب تا بحث مولتی داغه دوستان , یه مقایسه از کیفیت مولتی آنچارتد 2 و 3 :biggrin1: البته من که چیز خاصی ندیدم شما اگه دیدین بگین بفهمیم چه خبره ! تصاویر هم چیز خاصی نداره :biggrin1:
1.
2.
با تشکر از رضا :biggrin1:
ترجیحاً روی تصاویر کلیک کنید :biggrin1:
که چی احسان ؟؟:d
خوب ـه خودت تصویر گذاشتی !! حتماً میخوای بگی باز تغییر نکرده ؟؟ کاملاً برتری u3 مشخصه ، دیگه از این واضح تر؟؟:d
دیدی تهمت بیخود زدی بهم !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or