Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
ممنون بابت بخش اول حرفاتون و اما در مورد بقیه میدونم نیت بدی نداشتید ولی کمی حرفاتون بد بود !
شکل حرف زدنت رو عوض کن اگه کسی اماتور هست خوب با کمی بازی کردن راه میوفته حالا شما از همون اول خیلی شاخ بودید؟

نه منظور بدی نداشتم هر کسی آماتور باشه بدبختی ها میکشه مثلا خودم تو RDR اون اولها کلی عذاب کشیدم..
کلا منظورم این بود اگر قبلا تجربه نکرده باشی امکان داره هر بلای سرت بیارن
مثلا یک بار داشتیم تو مپ River مد Wingman بازی میکردیم فقط من مونده بودم و دو نفر از تیم حریف تو مپ River دو تا ساختمان قرینه هست که از هم فاصله دارن این دو نفر il هر کدومشون تو یکی از ساختمان ها بودن منم که کرم گرفته بودم:d میرفتم یکی رو دان میکردم و نمیکشتمش بعد فوری میرفتم اون یکی ساختمان و نفر بعد رو دان میکردم و بازم نمیکشتم بعد تا بر میگشتم اونی که از دان بلند شده بود رو دوباره دان میکردم و همین روال یک چند دقیقه ای ادامه داشت..
خلاصه وقتی برگشتیم تو لابی آنچه که خدا فحش خلق کرده بود رو این خارجی ها نثار ما کردن..:d

نه منظور بدی نداشتم هر کسی آماتور باشه بدبختی ها میکشه مثلا خودم تو RDR اون اولها کلی عذاب کشیدم..
کلا منظورم این بود اگر قبلا تجربه نکرده باشی امکان داره هر بلای سرت بیارن
مثلا یک بار داشتیم تو مپ River مد Wingman بازی میکردیم فقط من مونده بودم و دو نفر از تیم حریف تو مپ River دو تا ساختمان قرینه هست که از هم فاصله دارن این دو نفر il هر کدومشون تو یکی از ساختمان ها بودن منم که کرم گرفته بودم:d میرفتم یکی رو دان میکردم و نمیکشتمش بعد فوری میرفتم اون یکی ساختمان و نفر بعد رو دان میکردم و بازم نمیکشتم بعد تا بر میگشتم اونی که از دان بلند شده بود رو دوباره دان میکردم و همین روال یک چند دقیقه ای ادامه داشت..
خلاصه وقتی برگشتیم تو لابی آنچه که خدا فحش خلق کرده بود رو این خارجی ها نثار ما کردن..:d
مطمئنم کسی با شما tekken بازی نخواهد کرد چون واقعا تک روشه میزنید نامردی به معنای واقعی حق داشتن عصبانی بشن!:d
راستی فقط شما مونده بودید و 2 نفر از تیم حریف یعنی اینکه بقیه آفلاین شده بودن ؟ماجرا از چه قراره روشنم کنید ممنون !

مطمئنم کسی با شما tekken بازی نخواهد کرد چون واقعا تک روشه میزنید نامردی به معنای واقعی حق داشتن عصبانی بشن!:d
راستی فقط شما مونده بودید و 2 نفر از تیم حریف یعنی اینکه بقیه آفلاین شده بودن ؟ماجرا از چه قراره روشنم کنید ممنون !
مد Wingman هر کی بمیره تا دست بدی زنده نمیشه..
کلا 10 نفر هستن که به پنج گروه دو نفری تقسیم میشن هر تیم دونفری که بتونه زودتر 15 نفر رو بکشه برنده هست..
بعد بازی طوری هست که با یک دست تموم نمیشه و حداقل باید سه دست بازی کنید بعضی وقتها هم که قدرت تیم ها برابرند چند دست طول میکشه مثلا دو تیم به امتیاز 15 = 15 برابر میشن و یک دست دیگه ادامه پیدا میکنه تا وقتی که تیمی در پایان امتیازش بالاتر باشه..
اونهای هم که میمیرن هم میتونند بازی رو با Ghost Camera دنبال کنند و صدای هم رو بشنون

خلاصه هم تیمی من که ممد اسلش بود مرده بود و من مونده بودم و تیم حریف.. همه هم داشتن دلقک بازی ما رو با حرص نگاه میکردن:d

مد Wingman هر کی بمیره تا دست بدی زنده نمیشه..
کلا 10 نفر هستن که به پنج گروه دو نفری تقسیم میشن هر تیم دونفری که بتونه زودتر 15 نفر رو بکشه برنده هست..
بعد بازی طوری هست که با یک دست تموم نمیشه و حداقل باید سه دست بازی کنید بعضی وقتها هم که قدرت تیم ها برابرند چند دست طول میکشه مثلا دو تیم به امتیاز 15 = 15 برابر میشن و یک دست دیگه ادامه پیدا میکنه تا وقتی که تیمی در پایان امتیازش بالاتر باشه..
اونهای هم که میمیرن هم میتونند بازی رو با Ghost Camera دنبال کنند و صدای هم رو بشنون

خلاصه هم تیمی من که ممد اسلش بود مرده بود و من مونده بودم و تیم حریف.. همه هم داشتن دلقک بازی ما رو با حرص نگاه میکردن:d
آهان ممنون !

سلام این عکس ماله مد hunter بازی توی مولتی هست ولی نگاه کنید اصلا ماله مولتی باشه گرافیک مولتی و سینگل زیاد فرقی نمیکنه توی سینگل هم در همین حدود هست !(البته اون ویدئو کشتی رو نمیگم چون واقعا افکتها غوغا میکرد و عالی بود )!
اگر منظورت گرافیک شب و مشکل انچارتد در این زمینه است همونطور که خودت میدونی امتحان خودش رو در چپتر استانبول کاملا پس داده....پس در این جا حرفت کاملا غیر منطقیه....
در u2 هم هر چقدر جلوتر میرفتیم بجای کاهش گرافیک و جلوه های بصری بیشتر تحت تاثیر لوکیشن های خیره کننده قرار میگرفتیم....
هنوز 4 ماه تا عرضه بازی مونده بجای هایپ بیش از حد و یا انتقاد بی مورد بهتره اعتدال رو در پیش بگیریم....چون خیلی از افراد اینجا دنبال امضای خوب میگردند....:d

اگر منظورت گرافیک شب و مشکل انچارتد در این زمینه است همونطور که خودت میدونی امتحان خودش رو در چپتر استانبول کاملا پس داده....پس در این جا حرفت کاملا غیر منطقیه....
در u2 هم هر چقدر جلوتر میرفتیم بجای کاهش گرافیک و جلوه های بصری بیشتر تحت تاثیر لوکیشن های خیره کننده قرار میگرفتیم....
هنوز 4 ماه تا عرضه بازی مونده بجای هایپ بیش از حد و یا انتقاد بی مورد بهتره اعتدال رو در پیش بگیریم....چون خیلی از افراد اینجا دنبال امضای خوب میگردند....:d
اگر در u2 کیفیت شب خوب بوده دلیل نمیشه توی u3 هم خوب باشه این عکسها هم از u3 بود نه u2 در ضمن اگر منظور شما این هست که ناتی داگ جواب خودشو در u2 پس داده و حتما از پس شماره 3 هم بر میاد من هم موافقم ولی باز حکم قطعی نمیدم !

یه نظر سنجی تو فروم gamespot گذاشته شده که کدوم بازی بهترین گرافیک را داره .
البته بتای گیرز 3 و انچارتد 3 را با گرافیک c2 و kz3 و حتی u2 بخش داستانی مقایسه شده .
نتیجه :
96285331565392830908.jpg

این طرفی هم که مقایسه کرده یدونه عکس از گیرز 3 گذاشته اونم با بدترین شریط بعد بجاش مثلا 6 تا از u3 گذاشته !
اینم مقایسه بینشون :

Motion Blur
gears 3
2011041520254523iuku.jpg

60012203995730967510.jpg

uncharted 3
hQDEx.jpg

2xYA2.jpg
Textures
gears 3
2011041523464933vuu4.jpg

52133550137776075487.jpg

89263161738109466369.jpg

uncharted 3
KRJi2.jpg

OKCeU.jpg

5pIUg.jpg

ONxsb.jpg

oKWym.jpg
Lighting
gears 3
29555784052588499310.jpg

22544536483823157640.jpg

uncharted 3
0MCau.jpg

VrGBp.jpg

kcRUi.jpg

tCZNh.jpg

YlhOU.jpg

GejtL.jpg
The foliage
gears 3
94874243259467814220.jpg

uncharted 3
fhehW.jpg

gWDmN.jpg

4HvcQ.jpg

آخرین ویرایش:
یک مقایسه هم تو سایت LOT گذاشته شده با اینکه زیاد جالب نیست اما 100% ارزشش از کاربر های GameSpot بیشتره:

w3h0fddb05fi45612utq.png

ویدئو مقایسه رو میتونید از لینک زیر ببینید:
http://www.youtube.com/watch?v=GF3kalIpyCE&feature=player_embedded

برای مشاهده عکس های مقایسه هم میتونید به سایت زیر مراجعه کنید:
http://www.lensoftruth.com/head2head-beta-uncharted-3-vs-gears-of-war-3-analysis/

بله کاربرای سایته lol of Terrible فوق العاده هستند درش شکی نیست !
اصلا تو این سایت خیلی از نظر سنجی ها هست که نسخه ps3 همیشه بهتره درش شکی نیست !
:))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: x to the z
یه نظر سنجی تو فروم gamespot گذاشته شده که کدوم بازی بهترین گرافیک را داره .
البته بتای گیرز 3 و انچارتد 3 را با گرافیک c2 و kz3 و حتی u2 بخش داستانی مقایسه شده .
نتیجه :
96285331565392830908.jpg

این طرفی هم که مقایسه کرده یدونه عکس از گیرز 3 گذاشته اونم با بدترین شریط بعد بجاش مثلا 6 تا از u3 گذاشته !
اینم مقایسه بینشون :

Motion Blur
gears 3

uncharted 3

Textures
gears 3

uncharted 3

oKWym.jpg
Lighting
gears 3

uncharted 3
The foliage
gears 3

uncharted 3
کیفیت موشن بلور gears 3 فوق العادس!

یک مقایسه هم تو سایت LOT گذاشته شده با اینکه زیاد جالب نیست اما 100% ارزشش از کاربر های GameSpot بیشتره:

فرخ اخه يعني چي هر سايتي كه گيرز رو بهتر بدونه ميشه معتبر خالص(حالا بگذر از اينكه قبلا چقدر گيم اسپات رو مورد عنايت قرار دادي) ولي هر سايتي نظر مخالف تو رو بده اولشه lol ميذاري :|

نتیجه گیری قطعی زمانی میشه داشت که هر دو بازی ریلیز شوند از نظر تنها گرافیک بخواهیم بگیم تا اینجا gears 3 گرافیکش برتری داره نسبت به u3 ولی باید دید موقع انتشار چه چیزهایی رو شاهد خواهیم بود !

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or