من هر دو كنسولو دارم ولي خدايي از دمو هايي كه ديدم كه همه هم HD بودن خدايي Uncharted 3: Drake’s Deception خيلي بالاتره
كلا تابلو هستش ديگه
كلا تابلو هستش ديگه
سلام
همونی که یه کلاه قرمز داشت ........ بازی کرده باشی میفهمی مخصوصا مولتی پلیرش اگه توش حرفه ای شده باشی کاملا میفهمی بازی نکردی سوال الکی نپرساز کدوم تحول حرف میزنی ؟
همونی که یه کلاه قرمز داشت ........ بازی کرده باشی میفهمی مخصوصا مولتی پلیرش اگه توش حرفه ای شده باشی کاملا میفهمی بازی نکردی سوال الکی نپرس
wtf ?!!:d
الان شما فن بوی نیستی دیگه ؟
با اینکه هنوز زوده واسه نظر قاطع دادن . اما به نظر من UNCHARTED گرافیکش بهتر میشه
از کدوم تحول حرف میزنی ؟
wtf ?!!:d
این طوری که از ویدئو های منتشر شده و تصاویر معلومه گرافیک Uncharted 3 تغییر عمده ای نسبت به نسخه دوم نکرده ولی واقعا Geow3 گرافیکش خیلی بالاتر رفته..
البته 2 مسئله هست یکی اینکه این اولین ویدئو U3 بود و دوم اینکه U2 به اندازه کافی گرافیکش بالا بود و به گفته سازنده ها از 100 درصد قدرت PS3 استفاده کرده بود پس نباید انتظار یکتغییر عمده تو این قسمت رو داشته باشیم..
نزنین تو رو خدا این پستا رو.Un فوق العاده است واقعا حرف نداره ولی در مقابل Geow نباید فرار بگیره اخه اصلا این دو تا بهم ربطی ندارن ولی من Geow رو ترجیح میدم چون مادر تمام بازی هاست و همین Un هم اگر گیرز نبود درست نمیشد چون گیرز تحوی بسیار بزرگ در صنعت بازی بود Geow3 فوق العاده است و ما منتظرش می مونیم تا بیاد و حال کنیم بعدا میبینیم که کدام بازی بیشتر میفروشه و وای واقعا این دو بازی قابل مقایسه نیستند .
بحثی هم که قبلا مطرح شده کاملا لوس شده و من دیگه کاری ندارم ولی بچه ها خوبه که یه بازی رو کامل بازی کنین بد نظر بدین برای نظری که میدین احترام قائل باشین
کلا خیلی جالب تو صدرا!من به آنچارتد رای دادم ولی گیرز تنها بازی مایکروسافته که کسی بهش چپ نگاه کنه با من طرفه :biggrin1:
واقعا به نظرت توی اون عکسها بافتهای گیرز بهتر نیستن؟!الان شما فن بوی نیستی دیگه ؟
با اینکه هنوز زوده واسه نظر قاطع دادن . اما به نظر من UNCHARTED گرافیکش بهتر میشه