Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
به صورت DLC باید بخری !

tq

------------------------------------------------------
چیزی که مشخصه تنوع داخل گیم پلی آنچارتد بیداد می‌کنه. بازی چه از لحاظ فنی‌ و چه از لحاظه هنری به مراتب از گیرز بالاتره. به نظر من آنلاینش هم خیلی بهتره. اما خوب حالا کسایی که دنبال خشونتن گیرز راضیشون می‌کنه.

درسته هر دو بازی سوم شخص بودن ولی به نظر من تو ساختار گیم پلی خیلی با هم فرق داشتن Uncharted بیشتر معما گونه بود ولی Geow گیم پلیش خیلی سریع تر بود..

به نظر من آنلاینش هم خیلی بهتره
آنلاین Geow یا Uncharted ...!؟

ترد، تردِ فن بوی شناسی ست. ببینیم تعداد ps3 فن بویها بیشتره یا 360ـی ها :biggrin1:.
آمار که مشخصه..:d تازه کلی از فن های PS3 بعد از شکست GT ترک گیم کردن و کلا دیگه سایت نمیان.:d

هردو بسیار بازی های بزرگی هستند و تقریبا قابل قیاس با هم نیستن چون:
Gow 3 نکات مثبت و منفی داره و همچنین uncharted 3 یکی از بازی های بزرگ ps3 هست فقط شماره های این بازی مهم نیستن مهم اینه که این دو بازی تحول بسیار بزرگی تو دنیای بازی های رایانه ای بوجود آوردند
ممنون

تو ايران چون همه گرافيك بازن u3 انتخاب مي كنن
اتفاقا به نظر موفقیت UC مخصوصا قسمت دومش تو ایران بخاطر گیم پلی فوق العاده سینماییشه
من که UC رو ترجیح میدم چون به نظر من GEOW یه جورایی بزن برو جلو هست(گیر ندید این نظر منه)
مالتی پلیر geow رو بازی نکردم اما برا UC که معتادش شدم...

وقتی میان میگن مولتی پلیر انچارتد از گیرز بهتره دیگه همه چی مشخصه..
چرا اتفاقا مولتیه گیرز 2 اینقدر رو اعصاب بود که بشه حرفشون رو قبول کرد!
1 ساعت فقط باید وایسی یه لابی پیدا شه:دی کلا من مولتیه گیرز 1 رو بیشتر قبول داشتم!
اما خوب شماره 3 ش که dedicated servers بیاد حالی میده:دی

:-o:((
آنشاا... سری بعد تاپیک مقیسه FIFA و Crysis

از این 2تا بازی چی دیدی؟نه جدا چی دیدید که مقایسه کردید؟

توی این شرایط میتونید تاپیک مقایسه نسخه 4 از هر دو سری رو هم بزنید:دی

!!!!!!! مطمئنی بازی کردی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان دلم میخواد با کله برم تو دیوار :((

تنوعی که توی گیمپلی Uncharted وجود داره توی کمتر بازی هست بعد شما میگی خطی ؟!!!!!! شور و هیجان نداره ؟!!!!
الان میدونم اینا نظرشخصیت بوده و به کسی ربطی نداره :))

ظاهرا مدعی العموم هم هستی شما ...

شد ما یه چیزی بگیم و تو نیای این وسط صلوات بدی؟ بخدا با کله بری تو دیوار خیال خیلیا رو راحت کردی . جدی میگم!
برادر مطمئن نیستم بازی کردم فقط مطمئنم الان هر دو شمارشو توی خونه دارم گذاشتم تو ویترین خاک بخوره !!!!
کلا ادم ناراحتی هستی .میخوای مدیر باشی باش ولی همچین حرکتی رو یه بار دیگه ازت ببینم احترامت رو نگه نمیدارم .
هی میگم نیام توی این فروم تا چشم به جمال پستهای قشنگی مثل شما نخوره بازم از رو نمیرم که نمیرم !!!!
عزیز دل بیا این تاپیک مال خودت دربس، مبارکت باشه .

آخرین ویرایش:
چیزه دیگه ای نبود بزاری برای مقایسه!؟چون جفتشون 3 دارن مقایسه شدن نه؟پس رسیستنس3 چی!؟
حداقل یه چی میزاشتی بشه با UC3 مقایسش کرد!(شوخی):d

• Like
Reactions: M4ST3R
Gears Of War 3 به خاطر خشونت و هیجان و تنوع بیشتر در گیم پلی و آنلاین فوق العاده . با همون سرورهای خوشحالش لذت دنیا و آخرت رو بردیم دیگه تو شماره ی 3 که قراره این مشکلش هم برطرف بشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or